farzetki o evlendi..ne değişecek ki tatlım...bu seferde karısıyla y.odasında naaptıklarını düşüneceksin..kusura bakma böyle konuşuyorumda saplantılı sevdiğin için bu adamı öyle evlenmeyle bile atamazsın kafandan..
kendine haksızlık ediyorsun canım..seviyosak ölelim mi ya?
başından belliki yürütemeyeceksiniz..ozaman sen ilerde bu adamdan boşanmaktan korkmuyosun ozaman o adamı seviyorsan onun hayatını mahfetmemek adına geri çekil..sevgini kalbine göm..onu üzmemek adına..
çünkü senin üzülmen önemli değil senin için..bari onu onun iyiliği için sil at..
gerçek aşk vazgeçebilmektir derler yaa.
düşündüğün gibi saf değil aşklar...hep bi taraf daha çok seviyor..ve bu durumda en çok seven sensin...
zaten kötü bir nisanlilik gecirdim, gelecege dair korkularim cok büyük, sonra asik oldugum insan, ne adam gibi gelmesini bildi nede gitmesini dogru düzgün becerdi, veda bile etmedi bana

bunu ona dedim bende, annesi istemedi beni, anne karsi olunca cok zor oluyor, birak ayri yol gidelim, üzülmeden kirilmadan hep bu ASK kalsin icimizde dedim. NASIL SINIRLENDI, olmaz birdaha birakmam seni unut dedi. korkularima ragemen onunla bu yola girmeye evet dedim ben. ertesi gün citi cikmadi

simdi burda ben eriyorum, yine kendimi cezalandirmaya cok merakliyim ya .. gelene gidene hayir diyorum ve diyecegimi de biliyorum