Asik oldugumla degil, baskasiyla evlilik!

Sadece ask yetmez Tabiki evlilik için bunun farkındayım. Ama kötülüğünü görmedim ki desem bana söyle böyle kötü davrandı yok. Ha savaşmadı annesini dinledi vallah olsun canı sagolsun geçirdiğim 3 hafta tekrar onu la cok güzeldi. Hala umut ediyorum ya gelirse diye. Gelmese bile onu aldatmış gibi hissediyorum :( düşüncesi yetiyor

İyi de o seni sevmiyor ki. Bak sen bile kız halinde annenle nasıl da tartışıyorsun sevdiğin için. Sevgi insana cesaret verir sevdiği için her şeyi göze alır insan o annesini bahane etmiş işte. Sen değer veriyor musun kendine eğer öyleyse sevgine de değer ver değmeyecek birisi için kendine ceza verme böyle. Nişanlını sevemedin diye artık ondan başkasını sevemem deme. Başka insanlara da şans ver illa ki seveceğin birisi olacak ve sana onu unutturacak.

İyi de o seni sevmiyor ki. Bak sen bile kız halinde annenle nasıl da tartışıyorsun sevdiğin için. Sevgi insana cesaret verir sevdiği için her şeyi göze alır insan o annesini bahane etmiş işte. Sen değer veriyor musun kendine eğer öyleyse sevgine de değer ver değmeyecek birisi için kendine ceza verme böyle. Nişanlını sevemedin diye artık ondan başkasını sevemem deme. Başka insanlara da şans ver illa ki seveceğin birisi olacak ve sana onu unutturacak.

bencede iş sevmediğini orTaya cıkarıyor canımmm sevseydi annesine karsı koyabilirdi katılıyorummm...

Annesine çık düşkün. Nişanlandim onu sebeb gösteriyor iste. Millet ne der demiş :( onun da kızları var Allah ona göstermez inşallah ne dıyım.

Sen evlendin herhalde asık oldugun adamla ama isler iyi yürümedi galiba ve maalesef askın yetersiz olduğu konular var dımı ?!

Cok Haklisin :( annem de senin gibi konuşuyor ve maalesef haklısınız :(

Su migde bulantisi olmasa :(

bencede iş sevmediğini orTaya cıkarıyor canımmm sevseydi annesine karsı koyabilirdi katılıyorummm...

Evet ben asık olmadığım eski nişanlım için bile ne savaşlar verdim :( o madem seviyor istiyor savaşması gerekirdi hele 6 sene sonra yine kavusmusken. Asla bırakmam birdaha demişti sonra yok oldu

Arkasından koşmuyorum degerimden kaybetmek istemiyorum. Gecen yıllar icinde bunu gösterdim onu cok sevdiğimi. Degerini bilemiyorsa zorla sahip olamam. Gelse bile nasıl olacak onu bile bilmiyorum :((((((

Nasıl tutkulu bır aşkmış ınanmak zor hele kı bu devırde kaldı mı böyle temız, masum asklar gercekten şaşırtıcı.Yaşadıklarına gelınce acele davranıp anı kararlar verme, bence arkadasların da dedıgı gıbı zaman herseyı unutturuyor .. unutturmasa bıle acını hafıfletıyor bır yerden sonra üzülmemeye,aglamamaya baslıyorsun .Hakkında herseyın hayırlısı olsun canım umarım senı senın gıbı seven bırıyle mutlu olursun

Nasıl tutkulu bır aşkmış ınanmak zor hele kı bu devırde kaldı mı böyle temız, masum asklar gercekten şaşırtıcı.Yaşadıklarına gelınce acele davranıp anı kararlar verme, bence arkadasların da dedıgı gıbı zaman herseyı unutturuyor .. unutturmasa bıle acını hafıfletıyor bır yerden sonra üzülmemeye,aglamamaya baslıyorsun .Hakkında herseyın hayırlısı olsun canım umarım senı senın gıbı seven bırıyle mutlu olursun

Alisirim. 6 sene önce nasıl alistiysam yine alisirim inşallah. :(

Ne eve sığıyorum nede dışarlara. Boğuluyorum sanki nefes alamıyorum. Allahım dert vermesin inşallah, kendine gel ve şükr et diyorum kendime. Çünkü utanıyorum. Bir adamın arkasından hala ağladığım için utanıyorum.

Hiç birşey yolunda gitmiyor. İs okul hersey üzerime geliyor. Ben ki süslü pakize, ruh gibi dolaşır oldum. Aynaya baktığımda daralıyorum, kendime yabancı geliyorum. Tanımıyorum gördüğüm yüzü. Zevk vermiyor bana hiç birşey. Uyku haram olmuş. Kendimi oyaliyim diyorum, ama her boş saniyem onunla dolu. O hayatına rahatlıkla devam ederken ben burda günden günden daha da kötü oluyorum. Ya ben aslında cok güçlü be sabırlı bir kızım. Cok çektim bu yasıma kadar. Ben cocuk bile olmadım hiç, hep yetişkin olmak zorundaydim. Neler gördüm ama bu acı başka türlü oturuyor insanın icine :(
Ben artık ağlamak istemiyorum :( geçmiyor iste :(

6 sene oldu ama ben hala onda tutukluyum :(.

Bugün yine girdim kalbimin derlinliklerine. Ondan tüm yazdıklarım. Hepinize iyi akşamlar kızlar, okuduğunuz için şimdiden tskr

Back
X