Asik oldugumla degil, baskasiyla evlilik!

O kadar güzel ki bu duygular, bir insanı nedensizce sevmek bu işte canlı gönülden seni tebrik ediyorum böyle temiz hislere sahib olduğun için inşallah en güzel şeyleri yaşarsın ..

Sagol canım guzel sözlerin için. İnşallah Allah herseyin hayırlısını nasip eder hepimize.

Öyle derinde ki, seni seviyorum bile diyemedim, dilim tutuldu kalbim haykıra haykıra her saniye onu sevdiğini söylüyor ama dilim varmıyor. Korktum. Sanki onu sakladığım yerden çıkartırmışım gibi kalbimde saklıyorum sanki. ASK buymuş demek, acısı da olsa Allah herkese nasip etsin inşallah. Tabiki inşallah kavuşursunuz askınıza :)

Sagol canım guzel sözlerin için. İnşallah Allah herseyin hayırlısını nasip eder hepimize.

Öyle derinde ki, seni seviyorum bile diyemedim, dilim tutuldu kalbim haykıra haykıra her saniye onu sevdiğini söylüyor ama dilim varmıyor. Korktum. Sanki onu sakladığım yerden çıkartırmışım gibi kalbimde saklıyorum sanki. ASK buymuş demek, acısı da olsa Allah herkese nasip etsin inşallah. Tabiki inşallah kavuşursunuz askınıza :)

Ahh aşk ahh ..
İnsanın içini yaksa da kalbini sıkıştırsa da şu güzel duygudan vazgeçilmiyor işte ..
Bana psikopat mısın acısını bile seviyorsun dön bir etrafına bak diyen o kadar çok insan oldu ki ama yapamaz ki insan ben gözlerine bile bakamazken başkasının nasıl elini tutarım ..
Bu arada çok şükür beraberiz biz araya bir ayrılık girdi ama çok mutluyum şimdi onunla.

Hatta yazmıştım sanırım senin konundu.

karşına çıkan kişilere şans vermelisin..
biten bitmiştir..gideni unutmak en iyisi..zor olsa da..bunu yapmalısın..
kimse vazgeçilmez değildir..
bak o nasıl annesi için senden vazgeçmiş..
çokseviyor olabilirsin ben de tattım duyguyu ama gerçekten değmiyor..
ha baktın gerçekten miden almıyor yapamıyorsun
o zaman zamana bırak herşeyi
zamanla herşey unutuluyor..
daha çok seveceğin insanlar da olabiliyor emin ol

Evet o veda bile etmeden çekti gitti. Olsun canı sagolsun.
Unutacağımi sanmıyorum. Nişanlandim başkasıyla hatta cok seviyorum sandim. Çünkü öyle olsun istedim. Ayrıldım acısı 10 gün sürdü ve ONU karşımda görünce anladimki ondan baskası girememiş Kalbime. Korkularıma rağmen onunla her türlü yolda yürümeye hazırdım. Bir baskasında düşünemiyorum artık kendimi kandırıp boş sevgi göstermek istemiyorum.

Ahh aşk ahh ..
İnsanın içini yaksa da kalbini sıkıştırsa da şu güzel duygudan vazgeçilmiyor işte ..
Bana psikopat mısın acısını bile seviyorsun dön bir etrafına bak diyen o kadar çok insan oldu ki ama yapamaz ki insan ben gözlerine bile bakamazken başkasının nasıl elini tutarım ..
Bu arada çok şükür beraberiz biz araya bir ayrılık girdi ama çok mutluyum şimdi onunla.

Hatta yazmıştım sanırım senin konundu.

Evet elini tutamasın , o tutsa utancımdan ve heyecandan her yere bakardım bir tek onun tarafına bakamam :) sarılsa korkarsın acaba duyuyormu oda kalbimin atışlarını ?! Bir baksın bazen gözlerine dalarsın sonra bunu farkına vardığında hemen bakışlarını çevirir yine utanırsın. O baska tarafa baksa seyredersin doya doya caktirmadan cunku o an Oda baksa eririm :)
Yarım saat sonra arayacağını bilsem hemen başlardim heyecana ve kalbin atışları tavan yapar.

Yas 23. Cocuk gibi :) evet canım inşallah birdaha hiç hiç ama hiç ayrı düşmez yollarınız. Birbirinizin degerini bilin. 3 günlük dünya. Her gününüzü son gunünüz (Allah korusun tabi) gibi yasayın doya doya ...

Bazen bu kadar saplantılı kalmayacaksın. Tamam aşk güzel, özel ama karşılıksız olunca tam bir işkence.
Bende karşılıksız sevdim. Ve hep bekledim. Birgün geleceğine o kadar inandırmışım ki kendimi sanki o benim geleceğimmiş gibi:)
Onsuz yapamam, edemem dedim durdum ama gözümün içine baka baka evlendi.
O zaman anladım ki bir insan sadece hayallerde yüceltiliyor. Normal yaşamda o hayal karakterin 10/1i bile olmuyor.
Şuan kendine yapıyorsun. Yaşadığın duygular güzel ama hayattan geri kalan sensin, o değil.

Bazen bu kadar saplantılı kalmayacaksın. Tamam aşk güzel, özel ama karşılıksız olunca tam bir işkence.
Bende karşılıksız sevdim. Ve hep bekledim. Birgün geleceğine o kadar inandırmışım ki kendimi sanki o benim geleceğimmiş gibi:)
O zaman anladım ki bir insan sadece hayallerde yüceltiliyor. Normal yaşamda o hayal karakterin 10/1i bile olmuyor.
Şuan kendine yapıyorsun. Yaşadığın duygular güzel ama hayattan geri kalan sensin, o değil.

Benden başka bunları yaşayan ve duygularımı birebir açıklayan birilerini görmek beni rahatlattı..Kaç senedir seviyordum,ne zaman başladı aşkım bilmiyorum, kimseye bahsetmediğim aşkımı o hissediyormuş kendisi söyledi bunu. Ve sonra ne oldu kalbimi öyle bir kenara fırlattı gitti ki, aynen hiç düşünmeden evlendi,geçen haftaydı düğünü, davetiyesi bile geldi evimize...

Onsuz olamam yapamam değil. Ama başkasıyla olamam. :(
Haklisin ama suan düşüncesi bile ters geliyor bana. Birgun evlenecek bana da davetiyesi ve haberi gelecek biliyorum... Onun kalbimdeki yerini ben ona verdim. O bu kadar yükseğe taşınilmasi için hiç birşey yapmadı Haklisin. Ama ona kızamiyorum. O hayatına devam ede biliyordur eminim , bense takılı kaldım nereye çevirsem yönüm ona çıkıyor gibi :(

Benden başka bunları yaşayan ve duygularımı birebir açıklayan birilerini görmek beni rahatlattı..Kaç senedir seviyordum,ne zaman başladı aşkım bilmiyorum, kimseye bahsetmediğim aşkımı o hissediyormuş kendisi söyledi bunu. Ve sonra ne oldu kalbimi öyle bir kenara fırlattı gitti ki, aynen hiç düşünmeden evlendi,geçen haftaydı düğünü, davetiyesi bile geldi evimize...

Birlikte miydiniz ?! Evlendiği gün senin için cok kötü geçmiştir :(

Birliktelik miydi emin değilim ama uzun süre görüştük, çok yakındık, her fikrini duygusunu paylaşırdı benle, benim duygularımı da biliyordu, birgün ciddi düşündüğüm birisi var dedi beni sakın arama... Bunu söyleyeli nerdeyse 1 sene olacak bana göreyse 1 gün geçti. ama o nişanlandı evlendi, ailesi bizi bilmediği için davetiye de göndermişler...

Birliktelik miydi emin değilim ama uzun süre görüştük, çok yakındık, her fikrini duygusunu paylaşırdı benle, benim duygularımı da biliyordu, birgün ciddi düşündüğüm birisi var dedi beni sakın arama... Bunu söyleyeli nerdeyse 1 sene olacak bana göreyse 1 gün geçti. ama o nişanlandı evlendi, ailesi bizi bilmediği için davetiye de göndermişler...

Pek gecen bi bir sene icinde Hayatına baskasını ala bildinmi ?!

Onun ve senin canından bir can !!! O iliskin nasıl bittiği de önemli. Tabiki cocuğumu hep severim. Ama gelsin kötü davransın iyi bir es olmasın yeterki benimle olsun?! Böyle birşeyi de istemem. Diyorum ya böyle olsun hiç degilse nefret etmiyorum. Onu düşündüğümde hala cok guzel !!! ona ait olan herseyi de saklıyorum...ASK iste :)

Bana doğum günümde ayakkabı almıştı hediye ben o ayakkabıları az giyiyorum eskimesin diye eskise bile hep saklıcağım ayakkabılarımı..

Bana doğum günümde ayakkabı almıştı hediye ben o ayakkabıları az giyiyorum eskimesin diye eskise bile hep saklıcağım ayakkabılarımı..
İnsan atmaya kıyamıyor. Bende 6 senedir saklıyorum. Güllere dokunsam toz olur okadar kurudular.

Sakla hep, ben atmayı hiç düşünmedim eksik hissederim kendimi. Sende sakla.

tatlım benim yaaaa
ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum
o kadar güzel anlatmışsın ki içinde bulunduğun durumu, tamam dedim işte bu da benden
fakat o başkasıyla nişanlasa sen de biriyle nişanlanır mısın ?
ben nişanlanamam :43:
kendimi kandıramam, biliyorum ki bi ilişki aşk olmadan yürümez
yalnız kalmak da o kadar kötü bi fikir olmasa gerek ha?
istemediğin biriyle aynı yastığa baş koymaktansa yalnız yatarsın daha huzurlu olursun

hakkımızda hayırlısı olsun..

Pek gecen bi bir sene icinde Hayatına baskasını ala bildinmi ?!

Hayır diyorum ya sanki bir gün gibi geldi bana o süre, birileriyle tanıştım ama asla ikinci kere görüşemedim. Zaten yeni oldu düğünü ve acımın doruğa çıkmasını bekledim. Bundan sonra acım yavaş yavaş azalabilir ancak diye umuyorum...

Ben ondan sonra nisanlandim Ama durum farklıydı. Onsa yaşamadıklarımi baskasına verdim. Ama asık olamadım :( ve 6 sene sonra sadece yanımda oturması bile yetti kalbim çıkacaktı :( Birdaha yapamam :(

Hayır diyorum ya sanki bir gün gibi geldi bana o süre, birileriyle tanıştım ama asla ikinci kere görüşemedim. Zaten yeni oldu düğünü ve acımın doruğa çıkmasını bekledim. Bundan sonra acım yavaş yavaş azalabilir ancak diye umuyorum...

Evet bende öyle düşünüyorum belki senin için bundan sonra daha kolay olur. Yani öyle umuyorum inşallah

tatlım benim yaaaa
ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum
o kadar güzel anlatmışsın ki içinde bulunduğun durumu, tamam dedim işte bu da benden
fakat o başkasıyla nişanlasa sen de biriyle nişanlanır mısın ?
ben nişanlanamam :43:
kendimi kandıramam, biliyorum ki bi ilişki aşk olmadan yürümez
yalnız kalmak da o kadar kötü bi fikir olmasa gerek ha?
istemediğin biriyle aynı yastığa baş koymaktansa yalnız yatarsın daha huzurlu olursun

hakkımızda hayırlısı olsun..

Yok dediğim gibi gecmiste yasadım nişanlılik ama durum farklıydı

Şimdi o nisanlansa ben yinede olmam başkasıyla. Aradaki duygusal farkı gördüm :( cok kötü bir durum. Evlenmesini beklerim belki anca ondan sonra baskalarına gide bilirim :( bedenin başka kalbin başka adamda :(

Yaren89

bncede annenin de dediği gibi başkalarına da en azından bi şans vermelisin ... aşk belli bir zaman sonra bitiyor veya ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama evlenince hiç bir şey eskisi gbi olmuyor :(

Yaren89

bncede annenin de dediği gibi başkalarına da en azından bi şans vermelisin ... aşk belli bir zaman sonra bitiyor veya ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama evlenince hiç bir şey eskisi gbi olmuyor :(

Sadece ask yetmez Tabiki evlilik için bunun farkındayım. Ama kötülüğünü görmedim ki desem bana söyle böyle kötü davrandı yok. Ha savaşmadı annesini dinledi vallah olsun canı sagolsun geçirdiğim 3 hafta tekrar onu la cok güzeldi. Hala umut ediyorum ya gelirse diye. Gelmese bile onu aldatmış gibi hissediyorum :( düşüncesi yetiyor

Sadece ask yetmez Tabiki evlilik için bunun farkındayım. Ama kötülüğünü görmedim ki desem bana söyle böyle kötü davrandı yok. Ha savaşmadı annesini dinledi vallah olsun canı sagolsun geçirdiğim 3 hafta tekrar onu la cok güzeldi. Hala umut ediyorum ya gelirse diye. Gelmese bile onu aldatmış gibi hissediyorum :( düşüncesi yetiyor

muhakkak yaşadığın o 3 haftadan pişman degilsindir eminim ama annesini neden dinledi acaba ... beni de annesi hatta ailesi istemiordu şimdi ne oldu şimdi de ben onları istemiorum ... yani kazanan bn oldum ama aşkın bittiğini hissetsem bile en azından istedigim kişiyleyim ama zaman zaman da pişmanlıklarm olmuyor degil teptiğin şansları düşündükçe kızıyorum kendimee :((

Back
X