Aşık olduğunuz kişi nasıl unutulur

Unutmanin bi yolu ? Bunu bende cok merak ediyorum sevdigim insan baskasiyla evlendi cunku
Civi civiyi sokermi bilmiyorum henuz karsina diger civiyi sokturecek bi civi cikmadi insallah tez zamanda cikar
Evlenecegin kisiyi sevmiyormusun peki?

Sadece gururumla hareket ederek üstesinden gelemeyeceğim acı yoktur.

İnsanı kurşun geçirmez yapıyor, sağolsun.

Unutamayacağım birinin yakasına yapışır, onu asla bırakmazdım. Evlensen de, tedavi de görsen, yurtdışına da taşınsan, 10 çocuk sahibi de olsan unutulmayacak biri unutulmaz.

Haber almazsan görüşmezsen zaten bir müddet sonra aşkın ateşi söner başkasına aşık olunca da geçer unutulup gider :KK66:
Boşuna dememişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyen
Aynen...katılıyorum..

Duygusal davranmayin akilli mantikli dusunun ...ki nasipse gelirmis cinden yemenden nasip degilse senin bile olsa kayar gidermis elinden

1- Onu hatırlatan eşyalardan , resimlerden , hediyesi olan şeylerden kurtul.
2- Onun ile anılarının olduğu yerlerde yeni anılar yaşa .
3- Ortak arkadaşlarınız var ise hayatından çıkar.
4- Sosyal medyadan takip ediyor isen bırak.
5- Derin bir nefes al bu da geçecek de.

SAKIN UNUTMAK İÇİN EVLENMEYE KALKMA HEM SEN EŞİN MUTSUZ OLUR

herşeyle yüzleşmen gerekicek. acılarla gözyaşlarıyla. ben böyle bi durum yaşadığımda onunla gittiğimiz yerlere gitmiştim. Bak onsuz da buraya gelip gülebiliyorsun nefes alabiliyorsun mesajını kendime vermek için.Ama tabiki de ilk başlardaki acının tarifi yok. olamazda. ama zamanla alışıyorsun. unutmuyorsun ama alışıyosun. yıllar sonra da aklına onunla ilgili birşey geliyor ama bu sefer sadece buruk bir tebessüm beliriyor dudaklarında. Gözyaşlarının yerini sessizce bir buruk gülümseme alıyor...

Bence gozden irak olan gonuldende irak olur. Hic bi zmn yoluna cikmayarak, karsilasmayarak.
Zaman herseyi siler.

Zaman geçtikçe unutulur. Ama bu zaman belki 5 yıl belki 10 yılda olur ama sonunda unutulur. Sonrası Ne olur biliyor musun aklına bile gelmez o kişi. Gün gelir hatirlamazsin bile. Bakma şimdi unutamıyorum goremeyecegim dediğine suan kendini kötü hissediyorsun belki nefes bile almak zor geliyor. Hayat işte unutmak olmasaydı ya da her acı ilk günkü gibi taze kalsaydı sevdiklerimizin ölümüyle bizim nefes alimimiz dururdu.
Ben 12 yıl ilk aşkım ilk heyecanim kalbimi yerinden sokebilecek adamı unuttum. Şimdi çok şükür diyorum.
Kendine zaman ver canım unutacaksin.

Evet diyelim eski sevgilinizle 'ömür boyu' ayrı kalacaksınız tekrar beraber olma şansı yok onunla bir kelime etmek ondan haber almak ne yaptığını bilmek ömür boyu asla onu göremeyeceğinizi bilmek bu durumda nasıl unutulur? Bunu nasıl kabullenirsiniz? ne yapmak lazım yardımcı olun
İnsanlar en sevgililerini evlatlarını eşlerini kardeşlerini annelerini babalarını kara toprak altına veriyor en fazla en yoğun üç gün ağlıyorlar sonrası saatte bir birler üçer beşer artar sonraları günler bir Zaman sonra aralıklı günlerde ağlamalar sonra hafta aylar yıl sonra ara ara ve en son hiç ağlamama sadece anma ile tamamlanır aşamalı olarak unutursunuz insan nelerden vazgeçiyor neleri unutuyor sizde unutursunuz merak etmeyin

Ondan kesinlikle bi haber,irtibat alamaman gerek..
Ona rağmen gene unutulmuyor lanet olası aşk :KK1:

Unutamayacağım birinin yakasına yapışır, onu asla bırakmazdım. Evlensen de, tedavi de görsen, yurtdışına da taşınsan, 10 çocuk sahibi de olsan unutulmayacak biri unutulmaz.
Öylemi dersin? Evet 3 yıl geçti ama Allahım ya 13 yılda geçse ona olan duygularım hala ilk günki gibi zaten 3 yıldır görmüyorum hesap et. Denedim ama şuanki ilişkimi bildiği için benden nefret ediyor etmediğini bilsem koşardım koşmakta istedim ama oda haklı bu evlilik kararını verdim ve ben şimdi onunla bir araya gelmeyi değilde evliyken bir ömür her gün uyandığımda onu düşünmeyi napıyor demeyi istemiyorum ama elimde değil

Öylemi dersin? Evet 3 yıl geçti ama Allahım ya 13 yılda geçse ona olan duygularım hala ilk günki gibi zaten 3 yıldır görmüyorum hesap et. Denedim ama şuanki ilişkimi bildiği için benden nefret ediyor etmediğini bilsem koşardım koşmakta istedim ama oda haklı bu evlilik kararını verdim ve ben şimdi onunla bir araya gelmeyi değilde evliyken bir ömür her gün uyandığımda onu düşünmeyi napıyor demeyi istemiyorum ama elimde değil

Ama ben birine asiksam bir baskasiyla evlilikte dusunemem. Omur boyu yalniz kalirim yine de evlenemem, hayatima birini sokamam. Sizin durum biraz ilgincmis.

Back
X