- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
- Konu Sahibi Lalalalaalala
Merhaba ablalarim sevdigim cocuga cakma Instagram hesabimdan istek gönderdim. Kabul etti ve konusmaya basladik. Hos bir konusma oldu iki gün boyunca sonra o kim oldugumu cok merak edince sik ve tarihi bir mekanin restoraninda yemek yeme karari aldik. O erkenden gelmis bende ondan yarim saat sonra geldim. Karsisina gectim ama resmen duvara bakiyomusum gibi hissettim. Hic bir tepki vermedi. Daha sonra konusmaya basladik ben kendimi anlattim o kendini anlatti. Daha sonra bana cok sasirdigini tanimadigi birisinin gelicegini dusundugunu bana bugüne kadar o gözle bakmadigini söyledi. Konustuk sonra bence deneyebiliriz dedi ama yarim agizla der gibi olunca bende dedim ki istemedigin birsey icin zorlama kendini önemli degil. O bu duruma üzülüp üzülmeyecegimi sordu üzülürüm ama gecen dedim. Konusmamizin sonunda bana zaman gösterir belki sana o sekilde bakabilirim belki arkadas kaliriz Düsunemez diye ben ona cicek aldim o da bana almis hatta bir de kolye almis verirken senin icin üzücü bir gün oldu istersen kolyeyi at istersen arkadasina ver sen bilirsin dedi.
Yani sormak istedigim sey ablalarim zamanla varmidir bunun oluru? Normalde eski konumun altina yazdim ama anlayamadim ordan görülebiliyor mu?
Yani sormak istedigim sey ablalarim zamanla varmidir bunun oluru? Normalde eski konumun altina yazdim ama anlayamadim ordan görülebiliyor mu?