aşık oldum ama elimden hiç bir şey gelmiyor.

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
Merhaba kızlar. Bundan 3 4 ay önce ağustosun başında birine ilk görüşte aşık oldum. Bennonun çalıştığı yerin müsterisiydim 10 gun öncesine kadar.
Ilk başta çok aşırı yakışıklı biri olduğu için bana bakmaz dedim. sessiz sedasız kendime engel olmaya calistim. Ama gün geçtikçe bakışlarını yakalamaya başladım. Hem cekiniyordu hem de ben her laf attigim da gulumseyerek cevap veriyordu.
Birde baktım ben kaptirmisim kendimi hep onu düşünüyorum falan derken ben biraz yakın davranmaya calisdim bu sefer o biraz çekti kendini bende haklı olduğu dusundum sonucda orada çalışıyor. sorun yasayabilirdi isyeriyle.
Ben oradan ayrilmadan 2 hafta önce bunu instagramdan takip ettim. Instagrama girdigi halde isteği bekletti 24 saat sonra onayladi.
Instagrama girdiginide ben onu zaten fake hesap dan takip ediyordum oradan anladım.
Ve benim istegimi onayladiginda gördüm ki bir cok fotoğrafını silmiş.
Mesela bir kızla fotoğrafı vardı bir yil öncesinde çekilen onu silmis. Başka fotoğraflarında silmiş en az 5 tane kadar. Profilini duzenlemis istegimi onaylamadan önce. Ama o beni takip etmedi sonra iste gidemedim ben onun çalıştığı yere bir kac gun gittiğim günde böyle yüzüme baktı gulumsedi sevinmiş gibi bir hali vardı. Benim moralım bozuk olduğundan hiç tepki veremedim konusamadim bile. hatta kotu davrandim.
Bir de sunu atlamayayim beni baska birinden kiskandigini hissettim. Onuda anlatayim. Bu tv izliyordu benim oldugum tarafa bakmıyordu asla.o gün mac mi ne varmış. Yarım saat kadar hic donmedi benden tarafa. Sonra benim yanıma yakisikli hir adam geldi birşeyler sordu benimki aniden bana doğru döndü bize bakıyor. Adam benim yanimdan gidene kadar baktı. Adam gitti hemen tv sine döndü sonra edemedi bir kac dakika sonra yanima geldi.etrafımda dolandi konusmadan gitti yerine oturdu. O gun o adamdan kiskandi hatta benim davranislarimi izledi adama bakip bakmadigimi.
Neyse bir hafta once ben oradan ayrildim. belki takip eder mesaj atar diye bekledim ama nafile. Her gün aklımda özlüyorum. Böyle kalsın böyle bitsin istemezdim başlamadan bitmesini istemezdim. elimdende birsey gelmiyor.
Demekki orada çalışmasından kaynaklı değilmiş ben ona yakın davrandığım da soğuk davranması. Ben fakülte mezunuyum o lise bunu takiyor olabilir. Aramizda 3 yas fark var birde bundan cekinmis olabilir.ben buyugum ondan. Tabi bunlar bir bahane benden hic hoslanmamista olabilir.
Siz olsanız kabugunuza cekilip unutmaya mi calisirdiniz. Yoksa kalbinizin dedigini yapip askin pesinden mi gidersiniz?
Aşkımın peşinden giderdim diyecek olanlar benim yerimde olsanız ne yapardınız? Tekrar görüşme imkani ortami yok dogru duzgun sohbetim de yok adamla. elimden ne gelir? Ne yapabilirim.

Son düzenleme:
Aşkın pesinden gitmeler falan cok erken degilmi daha yahu ne aski ne pesindeni ne gitmesi.. Adam bisey hissetse bariz belli eder bi çaya gotururdu. Ortada fol yok yumurta yok yani . hani hoslanmistir falan kısa sureligine. Bide tum yakisiklilar sanami denk geliyor :KK53: sahsen ben snin yerinde olsam hic bisey yapmam . olacagi varsa birak kendi gelsin

Yok karistirdinizz herhalde bana ilk defa böyle yakışıklı biri denk geldi.:cool:
Tabi haklısınız ortada birşey olmadığı için zaten bende birşey yapmıyorum :halay:yapamıyorum

Yok karistirdinizz herhalde bana ilk defa böyle yakışıklı biri denk geldi.:cool:
Tabi haklısınız ortada birşey olmadığı için zaten bende birşey yapmıyorum :halay:yapamıyorum
Yok hani hoslandiginiz cocuk yakisikli yaniniza gelen adam yakisikli hepsi de sizde mubarek :))
Ortada bisey olucagi varsa o yesil ısıgı yakacak . o çay içilecek ! :D

Yok hani hoslandiginiz cocuk yakisikli yaniniza gelen adam yakisikli hepsi de sizde mubarek :))
Ortada bisey olucagi varsa o yesil ısıgı yakacak . o çay içilecek ! :KK70:
Ha onun diyorsunuz bende dedim başka yakisikli kim.
Spor salonu o bulunduğumuz ortam o adam hoşlandığım cocuk kadar yakisikli değildi ama kaslı falan dikkat çeken biriydi neticede.
Bu arada hoşlandığım kişi burak ozcivitten bile daha yakisikli.:oha:oldum ilk gordugumde. :p
Spor salonuna üyeliğin bitti en iyisi yeniden yazilayim yoksa unutamiyacagimda bişey olacagi da yok.

bence ne olursa olsun bu kadar hoşlandığınızı çok belli etmeyin ama arkadaşça görüşmekten sıkıntı gelmez. yoksa hep aklınızda kalacaktır. sadece dikkatli olun çapkın bir erkekse kalbinizi kırabilir.

çok yakışıklı demişsini ya, çok merak ettim :cool: hakkınızda hayırlısı olsun :KK37:

bence ne olursa olsun bu kadar hoşlandığınızı çok belli etmeyin ama arkadaşça görüşmekten sıkıntı gelmez. yoksa hep aklınızda kalacaktır. sadece dikkatli olun çapkın bir erkekse kalbinizi kırabilir.

çok yakışıklı demişsini ya, çok merak ettim :cool: hakkınızda hayırlısı olsun :KK37:
Cok belli etmis miyim şimdi. En fazlanyaptihim gidip instagramdan takip etmek di. ama anladı o bence de.
Çapkın değil gibi duruyor 3 ay boyunca hergun izledim davranışlarını çapkın olsa anladı her turlubyururdu bana hemde.öyle düşünüyorum.

Yakışıklı burak ozcivitten bile yakisikli geliyor bana. Askin gozunkor belkide bilmiyorum.:KK200::KK36: birde yorum icin cok tesekkur ederim.

Back
X