Tatlım çocuk çok dengesizce davranıyor sana.
Takıldığı biri var demişsin. Benden hoşlanıyor da demişsin.
Çocuğun ne yaptığı belli değil.
En güzeli bence oturup düzgün konuşmak. Senin hakkındaki düşüncelerini öğrenmen.
Dürüst cevap vermesini iste.
Karara göre sen de hareket edersin canım.
Ya niyetimi net olarak öğrenince benden kaçarsa:26:
Tatlım önce sen onun niyetini öğreneceksin. Eğer olumlu yaklaşırsa sende olumlu konuşursun
Eğer olumsuz bişey söylersede sende olumsuz konuş.
Nabze göre şerbet vericeksin canım
Öncelik onun senin hakkındaki düşünceleri.
Böyle giderse üzülen sen olursun söylim.
Acabalarla yaşamaktansa baştan konuşmak daha iyi.
Az önce yine başka bir kızdan bahsettimesajda.
sen ona bir erkekten bahsettiğinde tepkisi ne oluyor ? biz kızların şefkate ihtiyacı olduğu için ufacık ilgide hemen birşeyler hissedebiliyoruz ama kendini dizginlemen lazım ve bence ondan hoşlandığını belli etme çünkü erkekler peşinden koşulmasından hoşlanmazlar sen yaklaştıkça uzaklaşır sana zarar verdiğini düşünüyosan ayrıca görüşmelerine ara ver
Ya o olmazsa olmaz gibi geliyorbence çok önemsemeyerek kaptmryarak devam et bakalım .ama yani çokda önemseme zaten öle yaparsan daha çok bağlanır sana .nedense erkekler sallanmayınca yapışıolar .ama dedğim gibi çok kaptırma kendini zaten yaşınız kaç ki daha .daha neler çıkar önünüze.
Ya o olmazsa olmaz gibi geliyor
Diğer erkekler çekici gelmiyor:44:
Başka biri var benden hoşlanan. Ama ona tam bir cevap veremedim. Bu durumdan ötürü
olurr ama şimdilik bence üztüne düşmeden devam et olmadı başkası çıkar zaten .çok hoşlanıcağın biri çıkar çıkıyor yani bizden o yollardan geçtik insan bir süre sonra otomatikman soğuyor .
eline ne gececek böyle yapınca:44:bu hikaye bana çok tanıdık geldi, abla tavsiyesi dinle hiç uğraşma. dengesizin teki gibi görünüyor malesef ve bunların sayısı ciddi anlamda çoğaldı artık
istedği tam olarak da aklını karıştırmak, bu yaşlarında erkekler bunu çok yapıyor, neden diye sorgulama kendini yıpratma
ego diyelim.. malesef tatlm
ben kendimi cocugun yerine koydum
kesinlikle seni arkadasi olarak görüyor..
bence ümitlenme artik..
kk'da bir arkadas yine böyle konu acmisti
onada dedim ümitlenme , hoslansaydi söylerdi diye..
sonunda kiz anladi hoslanmadigini..
hüsran yani.. üzme kendini bununla canim soguk davran ve yavas yavas kesersin konusmayi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?