Aşık Oldum Ama ...(sanırım umutsuz)

Ya başkalaırndan bahsettikçe sinirleniyorum, ama belli etmiyorum. Bu beni yıpratıyor. Bilmiyorum yanlış mı anlıyorum Ben arasam da bakmıyor
Diğerinde de durum tam tersi yani ben konuşmak istersem konuşuyorum. İpler bende. Ben gel dersem geliyor gibi. Tıpkı onun bana yaptığı gibi.

anladım canım ama sen onu umursama bakalım nasıl tepki vericek mesala onunla saatlerce konusup uykundan fedakarlık etme uyaman gerektıgını soyle. bide diğer çocuktan hoşlanmıyorsan eğer ona da umut verme. yani şu an sen karşıdakinin davranışlarından umutlandın o da senin durumuna düşmesin dimi kötü bişey

Evet artık toparlanmam gerekiyor. Çok safça tepkiler verdim, gel diyince gittim hep. Biraz hayır demeyi öğrenmem gerek.
Diğeri ise durum karışık. Bilmiyorum yani.

egosunu tatmin ediyor seninle. sıkıldığınla laflıyor seninle vs. ama kendi hayatını da istediği gibi yaşıyor diğer kızlarla. kendini bu duruma düşürme daha fazla bence

Tatlım öncelikle üzüldüm bu duruma, bi aralar bende böyle bi konu açmıştım hatırlarsan, sende yorumda bulunmuştun hatta, ama şimdi biz sevgiliyiz, çok seviyorum onu, ilk başlarda benimki de böyleydi, ama zaman geçtikçe düzeldi, söyler arada senin sayende diye, sen düzelttin beni diye, çok dengesizdi oda aynı seninki gibi, ama ben dengeledim, senin de yapman gereken o bence, zamanla onu dengeliceksin, herşey tamamen senin elinde, sana kalmış, sende bitiyor olay, çok istersen yaparsın, ben yaptım, sende yaparsın canım.

amann en tehlikeli erkek tipi.
kaç arkana bakmadan.
seni cepte görüyor.
paşa gönlü isterse konuşuyor istemezse konuşmuyor.
şimdi sen buna bana neden böyle davranıyorsun desen biz arkadaşız ne olmuş ki diyip sıyrılacak. sende kendi kendine gelin güvey olmuş gibi kalacaksın.
ama canım cicimli seviyorumlu diye konuşup sevgili gibi davranmasını da biliyor beyfendi.
sen uzaklaş bundan yavaş yavaş bakalım ne yapacak.
gerçi o anlamıştır ondan hoşlandığını ama sen yinede belli etmemeye çalış hoşlandığını.
kanka manka de aralarda.
kızlardan bahsettiğinde kıskandığını belli etme hatta onun adına mutlu olmuş gibi davran.

niye kendini üzüyorsun ki bir adam için...

üstelik de hayatında birkaç aydır olan adam için..

bu yaşa kadar o olmadan yaşadın, emin ol unutursun.. yeter ki unutmayı iste, unutmayı dene

Öncleikle teşekkür ederim zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız için. Haklı olabilirsiniz. Evet benim hoşlandığımı anlamış olabilir. Ben de belli etmemeye çalışıyorum yine de. Geçen gün kardeşim dedim

Evet canım hatırladım. Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah.
Ama bir de bende ikinci kişi var. Dün kötü bir rüya gördüm uyandım, ağladım. Telefonla mesaj attım kötüyüm diye. Gece saat4 de aradı beni teselli etti. Ona da kıyamıyorum. Yani o da önemsiyor, seviyor beni:44: Kafam karışık :26: Ne yapsam bilemedim ki

niye kendini üzüyorsun ki bir adam için...

üstelik de hayatında birkaç aydır olan adam için..

bu yaşa kadar o olmadan yaşadın, emin ol unutursun.. yeter ki unutmayı iste, unutmayı dene

Herkesin genel yorumu unutmam yönünde zaten:44: Teşekkür ederim yorum yaptığınız için
Deneyeceğim artık, bir yerden başlamak lazım.

aynı olayı bende yaşadım ve ben o benim küçüklük aşkımdı ve sonunda söylemeye karar verdim,söyledim.sonuç :hüsran..şaka mı yapıyosun diye sert çıktı ve bende şaka falan diyip konuuyu değiştirmeye çalışmıştım.Allahtan şuan unuttum onu.unutmayı dene canım zor olsa da...Ve yeniden başka birine aşık oldum şimdi çook mutluyum :)

Valla kahin miydin ablacım sen? Ben bu adamla sözlendim bile de. Ama harbiden dengesizin biri çıktı. Bir yol olmadı anlayacağın

Çocuk istediği gibi takılıyor. İstediği gibi davranıyor çünkü biliyor o ne yaparsa yapsın sen onu bekliceksin , beklersin ..

Ona peşinden koşması için frsat vermelisin ..

Mesaj atma , o attığında geç yaz .. Sende ona 1 defa olsun bir erkeği anlat bakalım tepkisi ne olacak ..

Güzel giyin süslen çık dışarı gez dolaş onun bunları görmesini sağla merak ettir kendini ..

Bir araştırmaya göre erkeklerin yapı itibarıyla zoru sevdikleri belirlenmiş bunu harekete geçirmeye bak ..

Umursama bakalım biraz nolcakk

Aynisi benim basimda da vardi. Aman uzak dur. Hatta bi konu acmistim bununla ilgili arkadas miyiz sevgili mi diye. Bi oku istersen canim.
Ayrica seninle ilgilenen biri varmis bence ona yogunlasmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…