- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi teacherellaa
Ayrıca saygıyı hak edene gösteririm ben beni tanımadan kendi egosunu kasan tiplere değil yazık size valla sevgi nedir bilmeyen duygusuz tipler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir defa gittim ikinciye gideceğim. :)kac kere gittiniz muayeneye? 1 sefer gittiyseniz eger 1-2 sefer daha gidin ve duruma bakin. Eger bir adam bir kadinla ilgileniyorsa bunu mutlaka ya orada belli eder ya da daha sonrasinda. Bir sekilde mutlaka size ulasmaya calisir. Onun icin tekrardan muayeneye gidin derim. Eger hala ondan gelen birsey yoksa ya sevgilisi vardir, ya da sizinle ilgilenmiyordur.
Aklıma Hürrem geldi. SülümannnDoktora bayılmış taklidi yapıp kollarına düş sonra göz göze gelin![]()
haklısınız her şey mümkün fakat sosyal medya hesabı var evli değil diye tahmin ediyorum ben elimden geleni yapayım olmazsada olmaz unuturum gider.bence bu iş yaş.
çünkü adamı hiç tanımıyorsunuz. atıyorum hafta da bir falan denk gelseniz bile olabilir diyecektim ki tedavi de olmanıza rağmen 3 haftadır görmüyorsunuz. tedavi bitince hiç denk gelmeyeceksiniz. belki adam evlidir veya nişanlıdır ama yüzük takmıyordur. zira elleri hep eldivenli ağızın içinde normal o yüzden. belki sevdiği biri vardır. belki o sarıyla aralırında ilişki vardır.
belki de sapığın tekidir. ya da gerçekten aradığınız biridir. ihtimal çok ve sizin bu ihtimalleri çözmeniz de zor duruyor. bence vakit kaybetmeyin. olmadıkça saplantı haline de dönebilir. o da ayrı boyutu.
cevabı tamamen empati kurarak yaptım![]()
aşk için değer be :) olmazsa kapısında yatmam zaten.İşin çok zor, değer mi önce onu düşün ondan sonra ...
haklısınız her şey mümkün fakat sosyal medya hesabı var evli değil diye tahmin ediyorum ben elimden geleni yapayım olmazsada olmaz unuturum gider.
Aşk için değer de o kişi için değer mi ? Çünkü burda iş sana düşüyor anladıgım kadarıyla.. Sen adım atacaksın vsaşk için değer be :) olmazsa kapısında yatmam zaten.
sorunda o ben pek adım atacak tip değilim.Aşk için değer de o kişi için değer mi ? Çünkü burda iş sana düşüyor anladıgım kadarıyla.. Sen adım atacaksın vs
saolasın arkadaşım :)hadi hayırlısı inş![]()
face hesabından mesaj at dişle ilgili birşey sorabikirsin belki ilçlarla ilgili hastanızım filan de hatırlat kendini falan tuaf olabilir ama bunuda göze alman lazım çok begenmişsenanladım hassasiyetinizi özellikle sosyal medya hesabına baktım var mı bişey diye ilişki durumu gizli fakat profilinde annesi ile resmi var herhalde benim öyle sevgilim olsa ortak resim koydururum profile![]()
rezil olmaktan korkuyorumface hesabından mesaj at dişle ilgili birşey sorabikirsin belki ilçlarla ilgili hastanızım filan de hatırlat kendini falan tuaf olabilir ama bunuda göze alman lazım çok begenmişsen
Ben kesin bunu yapardım.Doktora bayılmış taklidi yapıp kollarına düş sonra göz göze gelin![]()
Ah ah :)Ben kesin bunu yapardım.
Çok ciddiyim...
hiçte rezil olmuyosun canım benimde aynı şey başıma geldi faceden yazdım hiç düşünmedim ne olur ne düşünür diye sonra başladıkama pek umduğum gibi bi insan olmadığını anladım ve ayrıldım kısmet şansını dene denemeden bilemezsinrezil olmaktan korkuyorum![]()
O bu degilde iyi ki hesaplarina bakrigimizda bildirim gitmiyo yoksa o zaman napardik biz