Aşık oldum doktoruma :(

Ayrıca saygıyı hak edene gösteririm ben beni tanımadan kendi egosunu kasan tiplere değil yazık size valla sevgi nedir bilmeyen duygusuz tipler...

Adam sanki ingiliz kraliyetinden ben işsiz güçsüz bir tipim ilerde okul açmayı da hedefliyorum o zaman madd
kac kere gittiniz muayeneye? 1 sefer gittiyseniz eger 1-2 sefer daha gidin ve duruma bakin. Eger bir adam bir kadinla ilgileniyorsa bunu mutlaka ya orada belli eder ya da daha sonrasinda. Bir sekilde mutlaka size ulasmaya calisir. Onun icin tekrardan muayeneye gidin derim. Eger hala ondan gelen birsey yoksa ya sevgilisi vardir, ya da sizinle ilgilenmiyordur.
bir defa gittim ikinciye gideceğim. :)

bence bu iş yaş.
çünkü adamı hiç tanımıyorsunuz. atıyorum hafta da bir falan denk gelseniz bile olabilir diyecektim ki tedavi de olmanıza rağmen 3 haftadır görmüyorsunuz. tedavi bitince hiç denk gelmeyeceksiniz. belki adam evlidir veya nişanlıdır ama yüzük takmıyordur. zira elleri hep eldivenli ağızın içinde normal o yüzden. belki sevdiği biri vardır. belki o sarıyla aralırında ilişki vardır.
belki de sapığın tekidir. ya da gerçekten aradığınız biridir. ihtimal çok ve sizin bu ihtimalleri çözmeniz de zor duruyor. bence vakit kaybetmeyin. olmadıkça saplantı haline de dönebilir. o da ayrı boyutu.
cevabı tamamen empati kurarak yaptım ;)

İlk ve son defa yazıyorum kendimi anlatmaya çalışmayacağım tamam ilk gittiğim gün iş çıkışı gittiğim için klasiktim elimde dosyalarım ve kitabım vardı yani olmadığım gibi gözükmeye çalışmadım olanı gösterdim adama tamam, yüzüme bile bakmadı değil sadece yoğun ilgi göstermedi, statü denkliğine gelince adam ingiliz prensi değil kaldı ki o bile halktan biriyle evlendi. :KK70: kimsenin statüsü parasına ihtiyacım yok kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum şükür siz çok zengin çocuk fakir oğlan dizisi izlediniz galiba ha ben şansımı denerim olmazsa olmaz kapısında yatacak halim yok baştada yazdığım gibi doktor takıntım olsa eniştem doktor söylerdim zahmete girmezdim bunları söylememdeki amaç kendimi birine yamamaya ihtiyacım olmadığıdır benim hissettiğim aşk belki beğeni kısaca size ne ulan demek istiyorum fesatnaz tiplere... :)

Son düzenleme:
bence bu iş yaş.
çünkü adamı hiç tanımıyorsunuz. atıyorum hafta da bir falan denk gelseniz bile olabilir diyecektim ki tedavi de olmanıza rağmen 3 haftadır görmüyorsunuz. tedavi bitince hiç denk gelmeyeceksiniz. belki adam evlidir veya nişanlıdır ama yüzük takmıyordur. zira elleri hep eldivenli ağızın içinde normal o yüzden. belki sevdiği biri vardır. belki o sarıyla aralırında ilişki vardır.
belki de sapığın tekidir. ya da gerçekten aradığınız biridir. ihtimal çok ve sizin bu ihtimalleri çözmeniz de zor duruyor. bence vakit kaybetmeyin. olmadıkça saplantı haline de dönebilir. o da ayrı boyutu.
cevabı tamamen empati kurarak yaptım :KK66:
haklısınız her şey mümkün fakat sosyal medya hesabı var evli değil diye tahmin ediyorum ben elimden geleni yapayım olmazsada olmaz unuturum gider.

anladım hassasiyetinizi özellikle sosyal medya hesabına baktım var mı bişey diye ilişki durumu gizli fakat profilinde annesi ile resmi var herhalde benim öyle sevgilim olsa ortak resim koydururum profile :KK70:
face hesabından mesaj at dişle ilgili birşey sorabikirsin belki ilçlarla ilgili hastanızım filan de hatırlat kendini falan tuaf olabilir ama bunuda göze alman lazım çok begenmişsen

dikkatini çekmişsen ilgilenir yada çekmemişsen bundan sonra sana dikkat eder gitmeden bi mesaj olayına girsen iyi olurdu başka nasıl olacakki bilemedim
rezil olma ihtimalide mevcut tabi bilmiyorum en fazla razil olursun yap bi delilik içinde kalmasın bari;)

GÖRÜNCE AŞIK OLDUM O GÜZEL GÖZLERİNE BAŞKASINI İSTEMEM BENİM GÖZÜM SENDE TEY TEY TEY DOKTOR DOKTOR CİVANIM:eğlence:

Back
X