Aşık oldum doktoruma :(

Valla dis kliniginde calistim ama oyle dediginiz turden seylerle hic karsiladmafim ama

Bigun iki kiz gelmosti biri yanima yakladip kulagima doktor yakisikli mi demisti ben şok ben vefat

Kolay kolay doktora giden bi yapim yoktur ama ciddi ciddi o kadar zaman hastanede stajim oldu bir kere bile bi doktora yan gozle baktigim olmadi
bende yok o ilk defa zaten etkilendim bir doktordan diyorum ya istesem ayarlar eniştem bana :D

Valla dis kliniginde calistim ama oyle dediginiz turden seylerle hic karsiladmafim ama

Bigun iki kiz gelmosti biri yanima yakladip kulagima doktor yakisikli mi demisti ben şok ben vefat

Kolay kolay doktora giden bi yapim yoktur ama ciddi ciddi o kadar zaman hastanede stajim oldu bir kere bile bi doktora yan gozle baktigim olmadi
Ben de denk gelmedim ablam dr olmasina ragmen boyle ortamlara yani hastalarin dr lara yanasmasina. Ama bekar hemsirelerin vs erkek dr lari yokladigini biliyorum. Normal de geliyo kotu amacli soylemiyorum bunu.Ben basina bizzat gelenin yalancisiyim ;)

Ben de denk gelmedim ablam dr olmasina ragmen boyle ortamlara yani hastalarin dr lara yanasmasina. Ama bekar hemsirelerin vs erkek dr lari yokladigini biliyorum. Normal de geliyo kotu amacli soylemiyorum bunu.Ben basina bizzat gelenin yalancisiyim :KK66:
benim teyzemde hemşireydi başta eniştem doktor normal :D

Okulun son günü hatta ben iki dirhem bi çekirdek gittim hizmetlinin teki kuğu kuşu gibi olmuşsun bankacı akrabam var dedi ortamdan uzaklaştım o aklıma geldi şimdi haha abartmayım ben genede giysi işini :D

Hic sorma ya sevmediklerime bile bakiyorum

En son eski is yerimdeki bi arkadasin paylasimini yanlislikla begenmistim ondan oncede mudurun ayyy yer yarilsada dibine girsem diye dusunmustum

Acik profillere bende bayiliyorum ama yanlislikla begenme gibi felaketle sonuclanmazsa

Burda bazen okuyorum millet yaziyo kocam sunun profiline bunun profilene bakmis kocam olsa beni bosar Allah korusun

Profiline bakmafigim kimse yok herhalde

Hahah o birkaç kere benim de başıma geldi, öyle olunca ben direk o kişiyi engelliyorum, yine de görür mü bilmiyorum ama...

Valla aynı ben. Eşim alıştı benim huyuma, nerden neyi çözmüş dedektif hanım diyor bana :D Sanki o kişilerin profiline bakınca başım göğe eriyor yaa, merak işte :D

Bahsettigim dis hekimi mi? Esi cok hanimefendi sade ve kendisi de dis hekimi.
Sen kendin ol guleryuzlu ol bikac genel muhabbet acmaya calis kafi bence
bende ağır başlıyım hatta ilk ve tek sevgilim en çok hanım efendiliğini seviyorum demişti :) bir tarzım var çoğu arkadaşım çok beğenir hatta arkadaşıma giyinmesini öğret demişti bir arkadaşım ve genel kültürüme güveniyorum bazıları sanki ev kızıymışım koca peşindeymişim gibi izlenim vermeye çalışıyor ama olmazsa zorlayacak yapıda değilim o ışığı görmezsem zaten bırakırım :)

Ben de denk gelmedim ablam dr olmasina ragmen boyle ortamlara yani hastalarin dr lara yanasmasina. Ama bekar hemsirelerin vs erkek dr lari yokladigini biliyorum. Normal de geliyo kotu amacli soylemiyorum bunu.Ben basina bizzat gelenin yalancisiyim :KK66:
Yok dediginize inanirim var oyle tipler her ne kadar denk gelmesekte

Ya bi insanin birindsn hoslanip yaklasmaya calismasini kinamamda sirf doktordur dudur budur diye yakinlasmalari tuhaf gelor doktorsa doktordur yani gökyen inmedi ya bu adam

Valla bi insan soguk olsun degil doktor prof olsa umurumda olmaz kisiyi benim gozunde degerli kılan kisiligi mutevaziligi sempatikligidir:)

Ya bi insanin birindsn hoslanip yaklasmaya calismasini kinamamda sirf doktordur dudur budur diye yakinlasmalari tuhaf gelor doktorsa doktordur yani gökyen inmedi ya bu adam

Valla bi insan soguk olsun degil doktor prof olsa umurumda olmaz kisiyi benim gozunde degerli kılan kisiligi mutevaziligi sempatikligidir:)
ilk defa başıma geliyor benimde aynen dışarda görsem inan bir ortamda cafede garson fln olsa gene etkilenirdim o karizmasından.

bende ağır başlıyım hatta ilk ve tek sevgilim en çok hanım efendiliğini seviyorum demişti :) bir tarzım var çoğu arkadaşım çok beğenir hatta arkadaşıma giyinmesini öğret demişti bir arkadaşım ve genel kültürüme güveniyorum bazıları sanki ev kızıymışım koca peşindeymişim gibi izlenim vermeye çalışıyor ama olmazsa zorlayacak yapıda değilim o ışığı görmezsem zaten bırakırım :)
Stttg yavas gel arkadasim :63:ev kiziyim ben nolmus :işsiz:

Tabi begenmezsen basbakan da olsa fark etmez. Ama begendiysen kisiyi eger dr olmasi bizim toplumda cok tercih edilen bi durum hakli olarak. Yani cok ta sasirtici bi durum degil.

Back
X