Aşık oldum doktoruma :(

Aklıma bir şey geldi tam kopmalık dersane yılarımız öss zamanı sammi olduğum arkadaşım vardı bu takmıştı bana sevgili bulmaya biriyle konuşmuş işte neyse bana mesaj atacağına sevgilisine kız sana kısmet buldum hemide doktor yazıp atmış ölmüştüm duyduğum zaman ah gençlik :D

Aklıma bir şey geldi tam kopmalık dersane yılarımız öss zamanı sammi olduğum arkadaşım vardı bu takmıştı bana sevgili bulmaya biriyle konuşmuş işte neyse bana mesaj atacağına sevgilisine kız sana kısmet buldum hemide doktor yazıp atmış ölmüştüm duyduğum zaman ah gençlik :KK70:
Kaderinde belkide bu doktor vardir

ya ortak noktamız var aslında bunun memleketi benim çocukluğumun geçtiği yer ben kardeşim orda doğduk . :)
Bak en azindan bi iki seferlik dolgu vs lik bi furum varsa hallet o arada muhabbeti ilerlet en son gidisindede guzel bi paket cikolata yaptir

Top senden cıkmış olur artik yapabileceginde baska bisey yok 32 disi söktürecek degildin ya

Sen meeketini faceden mi ogrendin eger kendisinden ogrendiusen bi konu ac yada agzini uyusturken uyusmadi falan de beklet mugabbet et

Bu isin sonunu merakla belicem.
Biraz zor gibi adam hastasina etik olarak o gozle bakmaz.
Yinede kismet bu isler bakadabilir:deli:
Yok be gizelim bence o etiklik mazinin tozlu raflarında kaldi

Onceden dikkat edersen doktorlarin cogunun esi saglik sektorunden olurdu simdi bi cogu farkli sektorlerden buda tam manasiyla olmasada dedigime bi delil olabilir

Bak en azindan bi iki seferlik dolgu vs lik bi furum varsa hallet o arada muhabbeti ilerlet en son gidisindede guzel bi paket cikolata yaptir

Top senden cıkmış olur artik yapabileceginde baska bisey yok 32 disi söktürecek degildin ya

Sen meeketini faceden mi ogrendin eger kendisinden ogrendiusen bi konu ac yada agzini uyusturken uyusmadi falan de beklet mugabbet et
Ah ah ben çok çekingenim önce bunu aşmam lazım inanın çok masraf yaptım ilk gittiğimde başka kıyafet almıştım yarın için yeni ayakkabı elbise fln aldım bildiğin randevuya gidiyormuşum gibi hatta hiç bir şeye bu denli hazırlanmadım ben kpss ye bu kadar kafayı yorsam atanmıştım diyorum arkadaşa nasıl yenerim bu huyumu hiç sevmiyorum özgüven çok önemli....

Ah ah ben çok çekingenim önce bunu aşmam lazım inanın çok masraf yaptım ilk gittiğimde başka kıyafet almıştım yarın için yeni ayakkabı elbise fln aldım bildiğin randevuya gidiyormuşum gibi hatta hiç bir şeye bu denli hazırlanmadım ben kpss ye bu kadar kafayı yorsam atanmıştım diyorum arkadaşa nasıl yenerim bu huyumu hiç sevmiyorum özgüven çok önemli....

Kelin ilaci olsa mevzudu var ortada:) özgüvenle alakali gorum yapamamda

Kıyafet konusuna gelince soyle dusun seni kiyafetie degerlendirip sana ona gore davranacak insan bırak hic olmasin daha iyi

Yani dış
Gorunutun ne zamana kadar kudursuz dort dörtlük olabilir ki sen oldugun gibi git dua et olacagi varsa zaten olur ayakkani ust basla olacak is degil onunla olsa dahi bi yerde bi falso verir

Sen duzgun temiz utulu kendi tarzinla git olmayacaksa olmasin bu arada gercekten duygularinin ask olduguna eminmisin

yani nasılsa devlet hekimiymiş ücret vs problemi yok..yaptır gerekli tedavilerini onlarda çıkmış olsun aradan..senin tedavilerin bitince de arkadaşın annen vs randevu alırsın iletişimin devam eder..hasta bir kaç sefer gidip geldikten sonra belli bir muhabbet kuruluyor zaten arada..

Kelin ilaci olsa mevzudu var ortada:) özgüvenle alakali gorum yapamamda

Kıyafet konusuna gelince soyle dusun seni kiyafetie degerlendirip sana ona gore davranacak insan bırak hic olmasin daha iyi

Yani dış
Gorunutun ne zamana kadar kudursuz dort dörtlük olabilir ki sen oldugun gibi git dua et olacagi varsa zaten olur ayakkani ust basla olacak is degil onunla olsa dahi bi yerde bi falso verir

Sen duzgun temiz utulu kendi tarzinla git olmayacaksa olmasin bu arada gercekten duygularinin ask olduguna eminmisin
eminim ya kendi tarzıma uygun kıyafet aldım zaten :) erkekler dış görünüşe çok önem veriyor ama ya buda bir gerçek sadece dışını süsleyip içi boş olmakta var öyle değilim şükür konuşsak mevzu açsam fln ah o sarışında gitse düşün randevu aldım gitmeye utanıyorum ya üç buçuk hafta geçti verdiği ilaçlar bitti genede çekiniyorum. :) ödüm kopuyo anlıycak diye.

Sevgilisi olma ihtimali haliyle çok yüksek.gittiğiniz zaman gülümseyin zaten bir adım atmak isterse o size yaklaşır

Sevgilisi olup olmadığını bilmeden bence cok fazla hayale kapılmayın. :)

Bir de bu doktora aşık olma sadece kadınlara mı özgü yoksa ilerde biride bana ciceklerle gelip "doktor hanım aşkınızdan ölüp bitiyorum" diyebilir mi? :KK70:
Heheh iyi güldüm onu bilmiyorum da intern olunca erkek çocuğu olan anneler dört dönüyor kızım seni oğlumla tanıştırayım evi var şu meslek filan falan :D

eminim ya kendi tarzıma uygun kıyafet aldım zaten :) erkekler dış görünüşe çok önem veriyor ama ya buda bir gerçek sadece dışını süsleyip içi boş olmakta var öyle değilim şükür konuşsak mevzu açsam fln ah o sarışında gitse düşün randevu aldım gitmeye utanıyorum ya üç buçuk hafta geçti verdiği ilaçlar bitti genede çekiniyorum. :) ödüm kopuyo anlıycak diye.
Ya ben nedense ilk goruste aska inanmam askin zamanla olustuguna inanlardanim

Evet haklisin erkeklerin buyuk bir cigunlugu dış gorunuse onem veriyor ve onlarin cogu karaktersiz erkekler bence karakteri duzgun olanlar onceligi kılik köyafette degilde karsisindakinin karakterinde arar

Bak sana birsey anlatayim mi ben staja basvurmayi dusunuyordum ablamin oldugu memleketteydim bigun carsiya gidiyordum oyle is gorusmesine gider gibi degilde markete niyet ederek carsiya cikmistim gecerken staj yapabilecsgim resmi bi kurulusun onunden geciyordum ve iceri girip bi sorayim dedim ama kılık kiyafette bi resmilim yok

Hatta ben kendi yasadigim sehirde resmi dakreden o sekilde girsem yuzume dahi bakmazlar belki

Ama orda oyle iyi karsilandim oyle sicak davrandilar iyi davrandilar ki ben kesinlikle burda staj yapmaliyim diye dusundum tabi orda yapmadim sonrasinda ama beni kılıgım kiyafetimle degil bana ben oldugum icin deger verdikleri icin orda olmak istedim

Yoksa cok sık mukemmel bi sejilde gitsekacilmayacak kapi yok

Anlayacagin sana sen oldugun icin deger versin

Erkek arkadasım doktor ben hastalarından çok cekiyorum acıkcası :)
anladım hassasiyetinizi özellikle sosyal medya hesabına baktım var mı bişey diye ilişki durumu gizli fakat profilinde annesi ile resmi var herhalde benim öyle sevgilim olsa ortak resim koydururum profile :D

anladım hassasiyetinizi özellikle sosyal medya hesabına baktım var mı bişey diye ilişki durumu gizli fakat profilinde annesi ile resmi var herhalde benim öyle sevgilim olsa ortak resim koydururum profile :KK70:
İşte biz koymuyoruz mesela :) whatsapp da var sadece hersey gönlünüzce olsun.bir sürü hastasıyla evlenen arkadaslarımız var :) korkuyorum falan diyerek muhabbet baslatabilirsiniz bol şans :)

Ya ben nedense ilk goruste aska inanmam askin zamanla olustuguna inanlardanim

Evet haklisin erkeklerin buyuk bir cigunlugu dış gorunuse onem veriyor ve onlarin cogu karaktersiz erkekler bence karakteri duzgun olanlar onceligi kılik köyafette degilde karsisindakinin karakterinde arar

Bak sana birsey anlatayim mi ben staja basvurmayi dusunuyordum ablamin oldugu memleketteydim bigun carsiya gidiyordum oyle is gorusmesine gider gibi degilde markete niyet ederek carsiya cikmistim gecerken staj yapabilecsgim resmi bi kurulusun onunden geciyordum ve iceri girip bi sorayim dedim ama kılık kiyafette bi resmilim yok

Hatta ben kendi yasadigim sehirde resmi dakreden o sekilde girsem yuzume dahi bakmazlar belki

Ama orda oyle iyi karsilandim oyle sicak davrandilar iyi davrandilar ki ben kesinlikle burda staj yapmaliyim diye dusundum tabi orda yapmadim sonrasinda ama beni kılıgım kiyafetimle degil bana ben oldugum icin deger verdikleri icin orda olmak istedim

Yoksa cok sık mukemmel bi sejilde gitsekacilmayacak kapi yok

Anlayacagin sana sen oldugun icin deger versin
Haklısın arkadaşımda beni tanımadan karakterimi beğenmesi zor değil mi ben kendimi tanımlayım sana iyi niyetliyim birazcık safım hatta bir öğretmen arkadaş çok temiz bir insansın demişti bana karakter olarak bir problemim yok güveniyorumda ama tek sorunum bunu yansıtamıyorum işte.

Back
X