oh hem sportif hem genc erik gibi kütür kütür
en kestirme teknik bence onu burnunda baloncuk olan sümukerle düşün
yalnız seda da çok zevksiz ayol bulmuş bi hanzo tee Diyarbakırdan ithal bi de sanki istanbulda yoktuEh ne var bunda ..
Seda Sayan ın hakkıysa, seninde hakkın..
O Nihat Doğan a bile tenezzül ettiyidiyalnız seda da çok zevksiz ayol bulmuş bi hanzo tee Diyarbakırdan ithal bi de sanki istanbulda yoktu
Dediğiniz gibi yaşınız küçük değil başka bi Spor salonuna gidin tüm hesaplarını silin, takip etmeyin.
Zamanla da unutursun umarım...[/QUO
bayağı arkada
evet .aslında bir hafta onceye kadar 1 gun gitmesem arıyodu niye gelmedin falan diye ama artık o da yok.hafta sonu bile yazdı neden gelmiyosun hayırdır vs. onceden her gece aralıksız yazardı çok ilgiliydi galiba hem yakısıklılıgına hem ilgisinden dolayı aşık oldum.hatta bi arkadası bizi sevgili sanmış.gitmiş demişler ona kı yenge mı bu diye yanından ayrılmıyosun falan demişler ona.Küçük olması sorun değil canım ama yazdıklarına bakılırsa seninle ilgilenmiyor on gündür arardi ilgilense
aslında yaş arkadaşım.o beni istese bile nasıl olurum ben onunla.benım ondan buyuk erkek kardeşim var.hem olmaz diyorum hemde onsuz yapamıyorum.İyide buradaki mevzu yaş değil ki,çocuğun başkasıyla ilgilenmesi.
hemde nasıl of yaa :)oh hem sportif hem genc erik gibi kütür kütür
en kestirme teknik bence onu burnunda baloncuk olan sümukerle düşün
kız cok tatlı öyle düşünsem bile iğrenemiyorum.hemde nasıl of yaa :)
Ama bunu düşünmen için önce seni istemesi gerekmez mi? Sen şu an doğmamış bebeğe don biçiyorsun.Başkasıyla ilgilenmesine üzülebilirsin ona bir şey demiyorum.Ama yaş mevzusuna kafayı takıp üzülmen saçma yani.Ayrıca aralarında 10 yaş olan insanlar bile evleniyor ne var ki? Hep erkek mi büyük olmak zorunda?aslında yaş arkadaşım.o beni istese bile nasıl olurum ben onunla.benım ondan buyuk erkek kardeşim var.hem olmaz diyorum hemde onsuz yapamıyorum.
evet buyuttüm galiba .ben oyle kolay aşık olmam .olunca çok acı cekiyorum anında keyfim kacar yuzum düşer. salonda o bile demişti bana ne oldu bi anda yuzun düştu falan dıye.ama gel de dogruyu soyle işteSadece gozunde onu cok buyutmussun o yuzden. Oysa o da senin benim gibi hatalari olan biri. Uzaklasmayi denersen unutman daha kolay olur. Gozunde de cok buyutme. Siradan bir insan iste.
işte canım benim sorunum da o. olmayacagız hem yaş hadı yaşı geçtim bakmaz o bana kesin .benim sorunum kendimle .cok acı cekıyorum nedense.boyle durumlarda çok acı cekerım ben cunku daha once cok çektım baskası tarafından .4 yıllık nişanlım terketmişti benı.ondan sonra ilk defa aşık oldum bu da imkansız gibi hem platonık hem yaş sorunu .platonık olmasaydı aslında yaşa takmazdım.o benı sevseydi bende kendımı sıkmaya bilirdım.Ama bunu düşünmen için önce seni istemesi gerekmez mi? Sen şu an doğmamış bebeğe don biçiyorsun.Başkasıyla ilgilenmesine üzülebilirsin ona bir şey demiyorum.Ama yaş mevzusuna kafayı takıp üzülmen saçma yani.Ayrıca aralarında 10 yaş olan insanlar bile evleniyor ne var ki? Hep erkek mi büyük olmak zorunda?
Onun yası suan herkese asık olma donemın de ve cıddı de dusunmez senın yasın kac olmus zaman kaybetme onunla.işte canım benim sorunum da o. olmayacagız hem yaş hadı yaşı geçtim bakmaz o bana kesin .benim sorunum kendimle .cok acı cekıyorum nedense.boyle durumlarda çok acı cekerım ben cunku daha once cok çektım baskası tarafından .4 yıllık nişanlım terketmişti benı.ondan sonra ilk defa aşık oldum bu da imkansız gibi hem platonık hem yaş sorunu .platonık olmasaydı aslında yaşa takmazdım.o benı sevseydi bende kendımı sıkmaya bilirdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?