Aşık Oldum Sanırım. Yardım etmek isteyen? :)

leylaolabilirim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
16
2
Ya kızlar kafam çok karışık. Üniversitedeyim ilk senem. Neredeyse 1.5 yıldır sürdürdüğüm bir ilişkim vardı. Ama son 3-4 aydır ilgisizleşti, değişti sevgilim. İlgisizliği yüzünden kavga ettiğimiz dönemde de okuldan biriyle tanıştım. Çocuğun bana garip bir ilgisi vardı ama asla yüz vermedim. Ama ara ara sürekli gözüm kayıyordu. Zaten ilişkim yolunda gitmiyordu. Sevgilim beni takmıyordu. Ve 1 ay önce de bitirdik. Bu 1 ayda da okuldan olan çocuğa olan ilgimi farkettim. Görünce kalbim hızlı hızlı atıyor ve garip oluyorum. 1.5 yıl süren bir ilişkiye haksızlık etmiş gibi de hissediyorum. Ama garip olan şu ki, ben çocuğa olan ilgimi belli ettiğimde, bana olan ilgisi bitti. Ama bana sorduğu şey, sevgilinden mi ayrıldın sen? oldu. Arkadaşımın biri de, "sevgilinden ayrıldığın için ondan hoşlandığını düşünüyordur" dedi. Sizce bu yüzden midir? Peki ben ne yapıcam? Kafam çoook karıştı :KK43:

İyi de bu çok doğal.
Sevgilin varken mi ilgi gösterecektin çocuğa? :)
Bu erkek milleti deli mi ne:KK70:

Bitti gitti evet, şimdi seni tanımak istiyorum de gitsin.

Gururla mutluluk olmaz. :KK45::KK45:

3-4 gün önce ondan hoşlandığımı söyledim. Tavırları değişti gibi gelmişti zaten ama anlam veremiyordum. Meğer sevgili adayı olduğu içinmiş. Az önce kızı gördüm :KK61::KK61::KK61: sonra da beni tersledi. Sevgilimden ayrılınca bile böyle üzülmemiştim :mad:

sen kaçmayı bırakınca onun kovalayası bitmiş bence. görünce heyecanlanacağın başka birileri çıkar umarım yakın zamanda karşına.

hayırlısı olsun, bu işler hiç belli olmaz. sen yine de çok umutlanma ama belki seni kıskandırmak için böyle bişey yapıyodur?

X