- Konu Sahibi askaskask23
-
Çok sık yazılar yazmasam da buraya sık sık giren biriyim demişsiniz ama bu üyeliği sadece bu konu için açtım da demişsiniz.
2 üyelik mi var?
evet bunu bu konu için açtım. kullanıcı adım heryerde kullandığım bir isim .kısacası bunu bu konu dışında kullanmıcam.. farkedilmek istemiyorum
2.üyelik almak yasak herkes her konusu için ayrı üyelik kullanamıyor malesef.
bir solukta okudum ve tek aklıma gelen şey ben sana aşığım arkadaş demen oldu
bu ne sevgi seli kapılan boğulur alim Allah :)
aklıma mantıklı bir öneri gelmedi kusura bakma umarım hayırlısı olur
Hayatım bir şekilde belli et,ama kendini basit gösterme. Anlaşılan çok uzak değilsin,face te muhabbet edebiliyorsan daha ne.
Karakterine madem uyan birisi,sende kendi ilişkinde isteklerini belli et. O ben şöyle böyle isterim derken hem fikir olduğunu belli etseydin ya.
Sırf gözüne girmek için kendindende taviz verme:) Sende bu tarz şeyler istediğin için yalnız olduğunu,istediğin gibi birini bulmanın zor olduğunu falan söyleseydin keşke.
Anneni sona bırak,ilişkinin iyi gidişatını görünce kabul eder oda,önce ilişkiye başla sen:)
canım öyle diyorsunda işte kendine yaklaştırmıyor ki. net konuşuyor.kimseyi istemiyorum diye. onayladım dediklerini , kimseyle çıkmadığımıda belirttim . çok sevindim senin adına dedi.. bu kadar . kendi dünyasına çekilmiş bi şekilde bekliyor :)
aynı dershanedeyiz. facebookta 1-2 defa konuştuk .hep ben yazdık.
görüyorum birşey paylasıyor mesela. ardından hemen kızlar yorum yapıyor.cıvık cıvık. hemen kaldırıyor yorumları :) öyle soğumuş kızlardan.
birde konusurken hep gözlerime bakıyor.acaba her kıza bana baktıgı gibimi bakıyor çok merak ediyorum . bana kalırsa bana özel ama bilmiyorum. bilmiyorum:'( sınav zamanı inan ders çalışmam lazım ama olmuyor.
Bence faceten yazma daha fazla diğer kızlar gibi görmesin seni sakın. Yüzyüze bir iki selam ver hemen olmasın her şey..Ağırdan olsun..Sonra muhabbeti artır ama her şeyi yüzyüze yap bence .Sen de ona uygun bir kızsın sanırım internet üzerinden yanlış anlaşılmalar olabilr seni doğru tanısın:)
bir solukta okudum yüzümde gülümsem midemde uçuşan kelebeklerle. Ne kadar güzel hisler bunlar ben de aynılarını hissediyorum hala ve hala ama karşımdakinden bir kıpırtı yok ne olacak sonu hiç bilmiyorum.
güzelim sanırım aşk başlayana kadar güzel, bu hisler gerçekten çok güzel umarım karşındaki insan bunlara değer. İnş çok mutlu olursun benim sana tavsiyem yavaş adımlar atman öğretmenim. Karşındakini korkutmadan yaklaşman.
Ben kendimden örnek verecek olursam çok anaç yaklaştım çeşit çeşit sofralar hazırladım, sorgulamadan sarıldım ona, korktu kaçtı diyorum artık kendimi teselli ediyorum.:2::2:
3 aydır bakıyorum izliyorum düşünüyorum :) inşallah canım mutlu oluruz . aşk güzel birşeymiş :) doğru kişi olunca daha da güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?