- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
- Konu Sahibi Lalalalaalala
-
Sevgilisi yada görüştüğü biri yok:)Önce bi araştır bakalım sevgilisi yada görüştüğü biri var mı?
Yavaştan diyalog kurmaya başla, hemen açılma bence...Sevgilisi yada görüştüğü biri yok:)
Ay ya rezil olursam kiloluyum bide ben öyle güzel bi kızda değilimAyy bu da dert mii :) ne guzel heyecanlarr git anlat seviyorum uleen de :)
Merdivende karşılaştıkça selamlasip hal hatır sorarız birbirimize dersler nasıl falan diye konusuruzYakınlık durumunuz nasıl ?
Arkadaş mısınız,yakın arkadaş mı,yoksa öyle bir tanıdık mı ?
Nasıl ima edicem peki daha önce hiç birine böyle bisey yapmamıştım kas yapıyım derken göz çıkmasınLütfen acılma ima et belli et bak et ama acılma aynı ortamdasınız ters tepmesin
Ama aklına gelmesi lazım yoksa durup dururken beni nasıl o gözle görüp sevsinSiz açıklamayın yahu
sürekli geçmişe özenme hevesini de anlamıyorum. eskiler çok mu iyi aşıklarmış1 günde aşık olur ve 1 gündede unutursun şimdiki gençlerin aşkları böyle
Tartışmak için başka kapıyasürekli geçmişe özenme hevesini de anlamıyorum. eskiler çok mu iyi aşıklarmış
Ne bileyim kantine cagır yemege cagır okul cıkısı sinemaya cagır böyle hani basbasa olabileceginiz okul sonrası yada ögle arası bi etkinlik vs bişeyle anlar o zaten ona bakısındanNasıl ima edicem peki daha önce hiç birine böyle bisey yapmamıştım kas yapıyım derken göz çıkmasın
Ben sevdimide tam seviyom be abla etkilenme değil sevdim valla bak1 günde aşık olur ve 1 gündede unutursun şimdiki gençlerin aşkları böyle
Merdivende karşılaştıkça selamlasip hal hatır sorarız birbirimize dersler nasıl falan diye konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?