- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi Lalalalaalala
-
Evetsürekli geçmişe özenme hevesini de anlamıyorum. eskiler çok mu iyi aşıklarmış
Ekli zaten ordan beğeniyorum herseyini o da benimkileri beğeniyorİnstagramı yok mu ordan ekle
Dm peki?Ekli zaten ordan beğeniyorum herseyini o da benimkileri beğeniyor
Ozaman ilk adımı ondan bekleBen sevdimide tam seviyom be abla etkilenme değil sevdim valla bak
Yani daha önce konuşmadık dm denDm peki?
Daha çok beklerim...Ozaman ilk adımı ondan bekle
Ordan yürüYani daha önce konuşmadık dm den
Ne diyim peki bisey mi soriyimOrdan yürü
Peki o kıvama nasıl getiririm benaşkımdan ölsem genede ben erkege açılmam açılmadımda
ama açacak kıvama getirirdim ahhh ahh eski gençlık
Dersle okulla ilgili sor işte bir şeyler. Ama uzatma anlamasın. Sora yavaş yavaş ilerletirsin konuşmayı. Avına korkutmadan yaklaş kediler gibi. G.tü kalkar kaçar yoksa.Ne diyim peki bisey mi soriyim
Ooo yandi gülüm keten helvaMerhaba ablalarım, kardeşlerim, canlarim ben aşık oldum. Şıp sevdi bir insanım ama bu sefer harbiden aşık oldum sorun şu hayatımda hiç sevgilim olmadı birine nasıl açılırım hiçbir fikrim yok... Reddedilmekten çok korkuyorum. Eger beni istemezse bir daha yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum. Bu arkadaş benim bölümüm de okulda da sık sık karşılaşmaya müsait bir ortam var ne olur fikir verin ben kendimi incitip rezil etmeden bu çocuğa nasıl açılayım?
Teşekkürler
ben bu kapıyı sevdimTartışmak için başka kapıya
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamışOoo... hayırlı olsun bakalım
Zoru oyna eşşek gibi koşar peşinden bu zamanda böyle yavrucum
Not: Tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?