Aşık oldum ... bunun onunla alakası yok kiBi dur soluklan erkeksiz yaşamıyormusunuz
Aşık oldum ... bunun onunla alakası yok ki
Gerçekten öyle mi görünüyorNiye terk etti?
Bence cok uzulmeyin, birkac gun sonra da baskasina asik olursunuz, pek bi maymun iştahlı gördüm sizi.
Biliyor musun umarım öyledirBiraz sure tani kendine
Bu ask mi emin misin bence bosluktan olmustur
ay bu çok tatlı bir yorum evet belki de karşılıksız aşkın tadını cıkarmaya calısmak lazımaşık olmak, aşk acısı çekmek iyi hoş; siz aşık olmayı sevdiyseniz terk etse de sevmeye devam edebilirsiniz. yok isteğiniz bir ömrü birlikte geçirmek ise ona aşk yetmiyor zaten
yaw digerlerine aşık degildim ki? neden bunu anlatamıyorum acabaBiri bitmeden diğerine aşık olmak bence karakter zayıflığıdır. benim hiçbaşıma gelmedi bu durum nerde karakteri zayıf insan varsa hep onların başına geliyor.
Benim de aklıma geldi kız. Caps aramaya üşendim paylaşacaktım yoksaSemra kaynanaya baglayip daldan dala daldan dala demek istiyorum hatta suan:)
O değil de aşkın da içini bosaltiyor siz gibiler.
aşkın içini benim boşalttığımı hic zannetmiyorum:)Semra kaynanaya baglayip daldan dala daldan dala demek istiyorum hatta suan:)
O değil de aşkın da içini bosaltiyor siz gibiler.
anladımyaw digerlerine aşık degildim ki? neden bunu anlatamıyorum acaba
E tamam o halde bu kişi de size asik değilmis ki terk etmiş, sorun ne?yaw digerlerine aşık degildim ki? neden bunu anlatamıyorum acaba
mantıklı...E tamam o halde bu kişi de size asik değilmis ki terk etmiş, sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?