aşık oldum :(

şuanki psikolojime göre yorum yapacak olursam.. bence boşver çünkü boşvermesen de çook çoookk çoook seviyorsun birgün ama ailen karşı çıkıyor hayatın zehir oluyor.. çok kötü canın yanyoo hiç başlama bence..

Nasıl başlasam bilmiyorum .s Galiba ben aşık oldum .. Bir magazada çalışmak üzere işe başladım 3 gün oldu ... ve ben ordan birine aşık oldugumu hissettim bilmiyorum .s Çocuk bakışlarıyla fena etkilemiş durumda bir kaç kez bana bakrken yakaladım ..Bilmiyorum ne amaçla baktıgını belkide herkese öyle bakıorda oalbilirr ..sürekli aklımda,düşüncemde o var :S bazen takmıyor gibi davranıyor amaa bakışlarıı ilk defa böyle bişiy oluyor:(

bunu anlaman icin zaman lazım 3 gun olmus zaten kendini cokda kaptırmamaya bak..cocuk eger senden hoslanmıssa bunu ilerleyen zamanlarda daha cok belli eder

Biraz bekle bakalım daha çok yeni.
Tanımadan kaptırma kendini,önce karşında ki kişiyi tanımaya çalış arkadaş ol.

bencede bıraz tanıman icin zamana ıhtıyacın var canım, once tanı eger sana gore bırıyse ve sana karsı bos olmadıgını hıssedıyorsan kendını fazla kaptırmadan ıyıce tanı derım

bencede bıraz tanıman icin zamana ıhtıyacın var canım, once tanı eger sana gore bırıyse ve sana karsı bos olmadıgını hıssedıyorsan kendını fazla kaptırmadan ıyıce tanı derım
15 gün geçti ve her fırsatta bana uzun bir bakışı var ...bakarken yakaladıgımda gözlerini kaçırıyo

Back
X