Aşık oldum :(:(

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Hemde hiç olmayacak birine :14: işin kötüsü beni bu kilo halimle bu tipimle yalnız o değil kimse beğenip istemiyor :14:
Hepmi platonik olmak zorunda kalıcam hiç mi sevip sevilmicem :14:
Off günlerdir onu düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyor:14::14:
Çoook muutsuzu keşke bir umudum olsa, küçücük bir umut onada razıyım. Hep sevip sevilmedim nasıl bir duygu bilmiyorum bile :14:

Hemde hiç olmayacak birine :14: işin kötüsü beni bu kilo halimle bu tipimle yalnız o değil kimse beğenip istemiyor :14:
Çoook muutsuzu keşke bir umudum olsa, küçücük bir umut onada razıyım. Hep sevip sevilmedim nasıl bir duygu bilmiyorum bile :14:

Canım tipe, kiloya bakmıyor böyle şeyler ama önce kendine güveninin olması gerek, kilo verince mutlu olacağını düşünüyorsan diyet yap gerçekten isteyince veriliyor bak önünde bir amacın da var, platonik de güzel kendin seviyosun, üzülüyorsun,umut ediyorsun, başkası üzmüyor, belki seni de platonik seviyorlardır bilemezsin, belli et bekle derim.

niye imkansiz? Istemiyormu?

Ama herseyden önce sen kendine güvenmezsen: "Beni bu kilolu halimle kimse istemiyo hep mi planotik sevicem hicmi sevilmeyecegim" diye düsünürsen zaten 1-0 yenik baslarsin, kaybedersin. Kilon varsa sporla saglikli beslenmeyele verebilirsin ama bir baskasi seni begensin diye degil, kendin icin yapmalisin bunu.

üstelik güzelik bakmayi bilen gözdedir diye bosuna dememis sair. :42:

Bende senin gibi düşünürdüm ta ki karşıma eşim çıkana kadar. Hem platonik sandığım duyguların geçici bir hoşlanma olduğunu da anladım. Tamam zayıflamak zorundayız sağlığımız için ama bu aşık olmak için engrl değil. Sen içten ol kendine güven samimi ol yani dürüst ol kendine ve olduğun gibi görün. Sımsıcak bir gülümseme bile eritir dağları unutma. Ve hep dua et Allahım gönlümdekini hayırlısı ise hakkımda bana nasip et de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne bu hayattan bıkmış konuşmalar, kendine küsmüşsün resmen. Ne demek kimse seni sevmezmiş, böyle bişey olabilir mi? Madem kilolarından şikayetçisin bu çözümsüz birşey değil, sende kendisi biraz kısıp kurtulabilirsin bu durumdan..

Bir an önce toparlan kendine gel canım, böyle hayat geçmez, kendine güvenini yerine getir ve kendinle barış lütfen bi an önce...

kendine güvenin olması şart. hem kilo verebilirsin ki :26: sana bi örnek vereyim. benim liseden bi kız arkadaşım 1.50 ya var ya yoktu ve çok kiloluydu. kızın kendine güveni tamdı valla evlenmiş hem de severek. kısmet işi elbette ama öyle ağlayıp kendini kötüleme, kendine güven biraz :34:

niye imkansiz? Istemiyormu?

Ama herseyden önce sen kendine güvenmezsen: "Beni bu kilolu halimle kimse istemiyo hep mi planotik sevicem hicmi sevilmeyecegim" diye düsünürsen zaten 1-0 yenik baslarsin, kaybedersin. Kilon varsa sporla saglikli beslenmeyele verebilirsin ama bir baskasi seni begensin diye degil, kendin icin yapmalisin bunu.

üstelik güzelik bakmayi bilen gözdedir diye bosuna dememis sair. :42:

Onu sevdiğimden haberi bile yok adımı bile bilmez bir tanıdığımın unv.den arkadaşıymış iyi bir mesleği var çevresinde de çok guzel kadınlar..

neden psikolojik destek almıyorsun. bu sana itici gelebilir belki ama özgüvenini kazanman için kendinile barışmak belkide diyete başlayıp sonuçlandırabilmen için. şimdilerde antideprsan kullanmayan desetk almayan insan oldukca az.sen bu düşünceler normal sanıyorsun belki. ama vücudumuzda oldugugibi hsagibi ruhumuzdada dşüncelerımizdede hastalıklar baş gösteriyor.o çok güçlü dediğn insanlar bile hayatlarının bir döneminde destege baş vuruyorlar. bu bir eksiklik değil. bence düşün bu konuyu. herşeyden önce kendine olan güvenini kazan kendini sev. aşk dediğin her yaşta her an bulunuyor. sen sana lazımsın:34:

neden psikolojik destek almıyorsun. bu sana itici gelebilir belki ama özgüvenini kazanman için kendinile barışmak belkide diyete başlayıp sonuçlandırabilmen için. şimdilerde antideprsan kullanmayan desetk almayan insan oldukca az.sen bu düşünceler normal sanıyorsun belki. ama vücudumuzda oldugugibi hsagibi ruhumuzdada dşüncelerımizdede hastalıklar baş gösteriyor.o çok güçlü dediğn insanlar bile hayatlarının bir döneminde destege baş vuruyorlar. bu bir eksiklik değil. bence düşün bu konuyu. herşeyden önce kendine olan güvenini kazan kendini sev. aşk dediğin her yaşta her an bulunuyor. sen sana lazımsın:34:

İnanın bunu bende çok istiyorum bu ruhsal çöküntünden tek başıma çıkamayacağımı biliyorum
Yaşadığım ailevi probelemler, yenilgiyle sonuçlanım arkadaşıklar, karşılık bulamamış duygular, sınav stresi...
Hepsinin yarattığı bir yorgunluk, kırgınlık var üzerimde
Antidepresanların arkasına sığınmak yerine konuşarak dertleşerek rahatlamayı istiyorum aslında
Şuan bu pek mumkun değil ama ilk fırsatta mutlaka destek alacağım
Ruhumun yenilenmesine o kadar çok ihtiyacım var ki
Düşünmekten yorgun düşüyorum artık
Şu dönemde gönül ilişkilerinden uzak dursaydım iyi olurdu
Ferman dinlemiyor işte insan başını yaslayacak omuz istiyor
Sabahları uyanmak için bir neden arıyor
Gun boyu telefonum çalmıyor merak edenim soranım yok
Bu yüzden çok değersiz hissediyorum kendimi...

İnanın bunu bende çok istiyorum bu ruhsal çöküntünden tek başıma çıkamayacağımı biliyorum
Yaşadığım ailevi probelemler, yenilgiyle sonuçlanım arkadaşıklar, karşılık bulamamış duygular, sınav stresi...
Hepsinin yarattığı bir yorgunluk, kırgınlık var üzerimde
Antidepresanların arkasına sığınmak yerine konuşarak dertleşerek rahatlamayı istiyorum aslında
Şuan bu pek mumkun değil ama ilk fırsatta mutlaka destek alacağım
Ruhumun yenilenmesine o kadar çok ihtiyacım var ki
Düşünmekten yorgun düşüyorum artık
Şu dönemde gönül ilişkilerinden uzak dursaydım iyi olurdu
Ferman dinlemiyor işte insan başını yaslayacak omuz istiyor
Sabahları uyanmak için bir neden arıyor
Gun boyu telefonum çalmıyor merak edenim soranım yok
Bu yüzden çok değersiz hissediyorum kendimi...

bugün senin için milad olsun ozaman :) önce bir psikiyatriste sonra bir diyetisyene özele gitmene grekyok devlet hastanelerinde var bu hizmetler. ama bir yerden başla. şu aşk meşk işini ertele.önce başarman gereken işleri yoluna koy. gerisi gelecek emin ol:34:

kendinle barışık ol önce
sonra gerisi gelir

Onu sevdiğimden haberi bile yok adımı bile bilmez bir tanıdığımın unv.den arkadaşıymış iyi bir mesleği var çevresinde de çok guzel kadınlar..

Aslında kendime guvenmiyor değilim bazı şeyleri yaşayamayınca insan hiç olmaz gibi geliyor

ask mesk isleri öyle herzaman güzelige bakmaz :) Ayni ortamda bulunma sansiniz yokmu?

su konuda ben seni anliyorum: Insana bazen hic olmayacakmis gibi geliyor yani bir nevi caresiz kaliyor bazi durumlar karsisinda cünkü elden birsey gelmiyor.

kalbin,gönülün şişmanı tiplisi tipsizi olmaz..gönül güzeldir hep..güzellik ise görecelidir..

kilo vermek gerçekten zor değil.. gerçekten. kendinize özgüveniniz de artar verdikçe.spora başlamakla başlayın bence..

Back
X