Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar lütfen söyleyin aşık olmadan,heyecan hissetmeden evlenilir mi? Evlenince nasıl olsa bu heyecan biteceğine göre sizce evlenilebilir mi? Diyelim çok iyi anlaşıyorsunuz,çok güzel vakit geçiriyorsunuz,aranızda saygı sevgi var,karşınızdaki insan çok iyi bir insan siz evlenir miydiniz?arkadaşlar aşksız evlilik olur mu? özellikle evli bayanlar bu konuda ne düşünüyor?
aynı şeyleri yaşayan biri olarak konu sahibinin ne yaptığını merak ettim:) konuyu güncelleyeyim..
bende merak ediyorum.
bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü nişanlıyım ve haziranda evleneceğim mantık evliliği yapacağım yani aştan daha önemli olan saygı sevgi diye düşünüyorum.
ne yaptınız evlendiniz mi , memnun musunuz?bende merak ediyorum.
bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü nişanlıyım ve haziranda evleneceğim mantık evliliği yapacağım yani aştan daha önemli olan saygı sevgi diye düşünüyorum.
Evet 4 sene olacak neredeyse 1.5 yasında da bir oğlum var evlilikten ve karşı taraftan ne beklediğinize bağlı ben memnunum sizin durumunuz nedirne yaptınız evlendiniz mi , memnun musunuz?
Merhaba, durumunuz nedir? Üzerinden çok zaman geçmiş. Şu an sizinle benzer durumları yaşıyorum ve çok mutsuz çok kararsızım. Bana yardımcı olabilir misiniz?Arkadaşlar lütfen söyleyin aşık olmadan,heyecan hissetmeden evlenilir mi? Evlenince nasıl olsa bu heyecan biteceğine göre sizce evlenilebilir mi? Diyelim çok iyi anlaşıyorsunuz,çok güzel vakit geçiriyorsunuz,aranızda saygı sevgi var,karşınızdaki insan çok iyi bir insan siz evlenir miydiniz?arkadaşlar aşksız evlilik olur mu? özellikle evli bayanlar bu konuda ne düşünüyor?
Konu sahibi 2011den beri girmiyor siteye mesajınızı göreceğini sanmam. Ama kendimden cevap vermek istedim. Eşimle çok kısa süre içinde tanışıp evlendik, ilk görüşte aşık olacağım biriyle evleneyim istedim hep, gözlerden kalpler çıkacak falan, kalbim hızlanacak vs ama öyle olmadı. Hatta eşimi ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim bile. Ama konuşmaları, eğitimi, kültürü, aile davranışı ve aşırı saygılı olması beni ikna etti. Aşık olmaya gerek yokmuş, bu adam iyi bir aile babası olur dedim ve evlendim. Şuan nerdeyse 1 senelik evliyiz 1 kere olsun tartışmadık. Ben biraz sorun çıkarmaya çalışsam, gergin bir ortam oluşsa hemen bir şeyler yapar durumu düzeltir. Ne istesem bir şekilde yapar, beni mutlu etmeye çalışır. Aşk gelip geçici derler ama ben eşime evliyken aşık oldum, o da bana. Yani herkesin durumu bir değil. Kendinizi başkalarının durumuna göre değerlendirmeyin. İçinize sinmiyorsa, yolun sonunu göremiyorsanız, saygı, özen, ilgi bana yetmeyecek, ileride de ben bu adamı sevemem diyorsanız iyi düşünün.Merhaba, durumunuz nedir? Üzerinden çok zaman geçmiş. Şu an sizinle benzer durumları yaşıyorum ve çok mutsuz çok kararsızım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Sırılsıklam aşıkken bıle zor. Aksi halinde ben 1 gün değil dakıka yapamazdım heraldeArkadaşlar lütfen söyleyin aşık olmadan,heyecan hissetmeden evlenilir mi? Evlenince nasıl olsa bu heyecan biteceğine göre sizce evlenilebilir mi? Diyelim çok iyi anlaşıyorsunuz,çok güzel vakit geçiriyorsunuz,aranızda saygı sevgi var,karşınızdaki insan çok iyi bir insan siz evlenir miydiniz?arkadaşlar aşksız evlilik olur mu? özellikle evli bayanlar bu konuda ne düşünüyor?
Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim, çok zor yaşlar çok zor kararlar. Sizin adınıza sevindim mutluluğunuz daim olsun.Konu sahibi 2011den beri girmiyor siteye mesajınızı göreceğini sanmam. Ama kendimden cevap vermek istedim. Eşimle çok kısa süre içinde tanışıp evlendik, ilk görüşte aşık olacağım biriyle evleneyim istedim hep, gözlerden kalpler çıkacak falan, kalbim hızlanacak vs ama öyle olmadı. Hatta eşimi ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim bile. Ama konuşmaları, eğitimi, kültürü, aile davranışı ve aşırı saygılı olması beni ikna etti. Aşık olmaya gerek yokmuş, bu adam iyi bir aile babası olur dedim ve evlendim. Şuan nerdeyse 1 senelik evliyiz 1 kere olsun tartışmadık. Ben biraz sorun çıkarmaya çalışsam, gergin bir ortam oluşsa hemen bir şeyler yapar durumu düzeltir. Ne istesem bir şekilde yapar, beni mutlu etmeye çalışır. Aşk gelip geçici derler ama ben eşime evliyken aşık oldum, o da bana. Yani herkesin durumu bir değil. Kendinizi başkalarının durumuna göre değerlendirmeyin. İçinize sinmiyorsa, yolun sonunu göremiyorsanız, saygı, özen, ilgi bana yetmeyecek, ileride de ben bu adamı sevemem diyorsanız iyi düşünün.
Teşekkür ederim, inşaallah siz de mutlu bir evlilik yaparsınız.Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim, çok zor yaşlar çok zor kararlar. Sizin adınıza sevindim mutluluğunuz daim olsun.