Aslında burnum da bir abartı yok birazcık uzun kendi dış görünüşe önem veriyor 2 kere saç ektirmisSen fizigi takmiyorsun da, adam cok onemsiyor sanki. Nesi var burnun da yaptir diyor?
Sen her arkadasinin sacina, kasina, burnunu karisir misin diye sor, belki senin herhangi bir arkadas olmadigini soyler.
Olması gerekeni yapıyorsun keşke bende yapabilsemBiri sana burnunu yaptir diyo ve sen ona asik misin? Burnum cok guzeldir de bi erkek bana herhangi bi fiziksel ozelligimle ilgili estetik yaptir dese ondan sogurum cok net
Aslında burnum da bir abartı yok birazcık uzun kendi dış görünüşe önem veriyor 2 kere saç ektirmisSen fizigi takmiyorsun da, adam cok onemsiyor sanki. Nesi var burnun da yaptir diyor?
Sen her arkadasinin sacina, kasina, burnunu karisir misin diye sor, belki senin herhangi bir arkadas olmadigini soyler.
Zaten burnumu yaptırırsam ve sonra açılsa böyle bir şeyi istemem burnum ile mi sevecek beni sevmesin daha iyiSac rengin hadi neyse de burnuna karismasi ve bir erkegin estetik yaptir demesi normal degil. Bir erkek bu kadar secici olmamali. Sonucta bu bir ameliyat kotu de gecebilir. Sadece kendin istiyorsan yaptir, baskalarinin zorlamasiyla kendine dokundurma. Bunun sonu gelmez cunku...
O sana asik degil.
Haklısın canımSana burnunu yaptır dıyen kişinin sevgisi gozlerindedir dicem ama o bile duygu içerebilir..
Sevgisi varsa lenslerindedir anca..
Aynen öyle sadece arkadaşız neden bu kadar buna takılıyor normal bir arkadaşın kaşı gözü umurunda olur mu bu kadarbirincisi babası hasta olduğu için o dönemde ona destek olduğunuz için ilginiz hoşuna gitmiş hoşlanmış olsa bile geçici bi durum olabilir.
ikincisi abi burnunu yaptır nedir ya?
sormazlar mı madem sevgili değilsiniz ne bu samimiyet diye?
hoş sevgili olsanızda tutulcak bi tarafı yok kırıcı bişey
Aynen öyle bu kadar dış görünüşe önem verilmez kiBurun estetiği yaptır ne demek ya, ayıptır. Değil hoşlandığım kişi, sıradan arkadaşım dese bile ilişkimi keserim. Saygısızlık. Beğenmiyorsan beğenme, sana mı kaldı düdük!
Birazcık öyle sorun yokHoşlandığınız kişiye düdük demiş gibi oldum ama çok sinirlendim. Çok kabaca bir davranış.
Haklısın ama bunun dışında bir saygısızlığı olmadı bana hatta çok da düşünceli birisi ama öyle olduğunu da göstermek istemiyor değişik biri biraz kendini olduğundan farklı düşüncesiz gösterme gibi bir huyu da varbana şuranı buranı yaptır deseydi üzülürdüm ve o adam gözümden düşerdi. insanların davranışlarından etkilendiğini söyleyen biri olarak senin bu davranışa büyük bi kızgınlık duyman gerekir. ben olsam "ayy sığ herif" diye düşünüp uzaklaşırdım. (ki başıma da geldi)
Canım bu gece açıldım ve ona aşık olduğumu bildiğini söyledi bende seni seviyorum ama arkadaşım olarak dedi herşey netleştiSeni beğeniyo olsaydı ya da etkilenmiş coktan açılırdı,erkeklerin acılması hi uzun sürmez sanmam,aranızdaki şey adı koyulmamış sevgili,iilegal sevgilisiniz :)) ama muhtemelen sen açılınca arkadaşız ayaklarına yatacak,yan cebine koyacak, o nedenle sen acılma bırak o acılsın açılmazsa da zaten senin kadar hisleri yok demektir.
Canım
Canım bu gece açıldım ve ona aşık olduğumu bildiğini söyledi bende seni seviyorum ama arkadaşım olarak dedi herşey netleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?