Aşık olmak neden bu kadar acı verici

selmaasirin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
31
0
16
İstanbul
Ben birini seviyorum ama bu kişi yanlış biri. Okulumuzdaki bi asistan. Olabileceğine inanmıştım yaş farkımız az olduğu için. Ben 22 yaşındayım o 24 yaşında. Geçtiğimiz yıl geldi daha okulumuza. Yıl içerisinde muhabbetimiz vardı ama sonra ne olduysa birdenbire konuşmayı kesti beni görünce yolunu değiştirdi. Onun bu tavırlarını da onu da aklımdan bir türlü çıkaramıyorum. Yaz tatilinde rahatlayacağımı sanmıştım ama yanılmışım hiçbirşey geçmiyor hiçbirşey unutulmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim birşey var onunla olmak istiyorum. Onu kazanabilmem için yardımcı olur musunuz bana

canım belki sevgilisi vardır...seninle ilk önce arkadaşça muhabbet etmiştir yakınlık göstermiştir...senin ona duygusal olarak hisler beslediğini anlayınca da mesafe koymuştur aranıza...o yüzden görünce falan görmemezlikten geliyordur yada seninle çok konuşmak istemiyordur... en önemlisi sana ümit vermek istemiyordur... bir diğer olasılık ta daha yeni gelmiş üniversitene... adının böyle birşeyle duyulmasını istemiyor da olabilir...adam akademik kariyer yapıcak orada adının öğrencilerle anılmasını istemiyor da olabilir... bence sen çok zorlama bu olayı... zamana bırak zamanla yatışsın duyguların...

canım belki sevgilisi vardır...seninle ilk önce arkadaşça muhabbet etmiştir yakınlık göstermiştir...senin ona duygusal olarak hisler beslediğini anlayınca da mesafe koymuştur aranıza...o yüzden görünce falan görmemezlikten geliyordur yada seninle çok konuşmak istemiyordur... en önemlisi sana ümit vermek istemiyordur... bir diğer olasılık ta daha yeni gelmiş üniversitene... adının böyle birşeyle duyulmasını istemiyor da olabilir...adam akademik kariyer yapıcak orada adının öğrencilerle anılmasını istemiyor da olabilir... bence sen çok zorlama bu olayı... zamana bırak zamanla yatışsın duyguların...

Sevgilisi olmadığını biliyorum sadece. Ben de acaba arkadaşça mı düşündü sonra senin dediğin gibi mi oldu diye düşünmüştüm ama arkadaşlarımda arkadaşça olmadığını düşünüyorlar. Tavırlarından bana karşı olan özel ilgisinden belliydi mesela birtek benim cep telefonu numaramı istemişti

Bir de ona ben yanlış anlaşılabilir hocam sonra sizin başınız ağrımasın hocalar falan kızmasın diye söylemiştim. Benim için böyle şeyler problem olmaz kim ne düşünürse düşünsün demişti

Back
X