- Konu Sahibi agresifkiz
İyi akşamlar diliyorum öncelikle herkese. Sizleri sıkmadan konuya girmek istiyorum direkt. Şu ara biriyle tanıştım ve flört dönemindeyiz birbirimizi tanıyoruz. Kendisi subay. İlk başta bu nedenle sıcak bakmamıştım. Ben biraz tedirgin bir insanım sevdiğim insanları fazla merak edip korkuyorum haliyle herkes gibi bu nedenle yapamam diye düşünmüştüm. Çevremden de asker aldatır, psikolojisi bozuktur gibi laflar duymuştum ama aldırış etmedim tanıma şansı verdim kendisine. İlk başta her ne kadar nötr yaklaşsam da o kadar aklı başında, beyefendi ve kültürlü geldi ki bana gün gün etkileniyorum sanki. Başta kendimi kaptırmayacağıma söz vermiştim ama şu an sesini duymasam özlediğimi fark ediyorum ya da haber alamazsam müthiş bir merak başlıyor zor bir yerde görevde çünkü. Kendimi kaptırmayacaktım ama böyle bir durumun içinde buldum resmen konuşmasıyla, düşünce yapısıyla, ağır duruşuyla etkiledi beni. Ama şu an korkuyorum kendimi kaptırıp aşık olmaktan. Mesela kaç gündür pek haber alamıyorum görevde olduğu için içim içimi yiyor. Ya da bazen çevrim içi olup bana yazmadığını görüyorum diyorum ki acaba başkasıyla mı konuşuyor. Benden sıkıldı mı? Oysa adam işinde gücündedir belki ve telefon o ara işini görüyordur bilemiyorum ki darlamak da istemiyorum işi gereği. Of kafam çok karışık kızlar biraz içimi dökmek istedim ve akıl almak istedim. İyice kendimi kaptırmadan uzaklaşsam mı sizce ne yapsam bir askerle sevgili olursam, evlenirsem ne bekler beni? Ne yapmalıyım?