aşık olmuş ki arkadaşım

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhabalar hepinize dert dert de güzel dert bu :)).. Size benim canım dostum hakkında fikir istiyorum Keza ben yardım edemedim pek beceremiyorum aşk vs :KK23: o yüzden sizden fikir alayım dedim. Arkadasım da öğretmen aynı dershanedeyiz 2 yıllık arkadaşım. Bir mühendisle tanışmış (memur kendisi) facebooktan şimdi gayet iyi konuşuyorlarmış arkadaşım demiş kpss sınavına kadar düşünmüyorum bu tür şeyler diye. Çocukta demiş sınavına zarar vermek istemiyorum o yüzden sınava kadar arkadaş görüşelim birşeyler olursa zaten zaman her şey daha belli olur demiş (ki daha görmediler canlı birbirlerini) şimdi diyor o ısındı belli bende ısındım diyor ama nasıl davranayım soğuk mu ilgili mi nasıl yol izleyim diyor, Ne sıklıkta mesaj atayım sanki isteki gibi görünmeyeyim mi diyor ..E bende o aklı verecek beceri yok :KK51:. Size danışayım dedim benim güzel dostum ne yapsın şimdii bir el atınn :):KK28:

Sıradan kız arkadaşlarına ne sıklıkta yazıyorsa o sıklıkta yazsın. Zaman zaman konu havada uçuşan kalpçiklere doğru gidebilir oralarda da artık içinden nasıl geliyorsa ister salar kendini ister dizginler :) O anki duruma bağlı böyle şeyler.

Arkadaşım sevgilisini faceden biriyle konusuyken gormus sevgilisi de mühendis yoksa arkadaşın mi o:)

Bence reelde görüşmeden önce sadece sanal bir tanışmayla hiçbir şekilde duygu patlaması içine girmesin.
Canlı canlı görüşsün bir kaç defa ondan sonra karar versin.

evet dedim bunu belki o etkilenmeyecek belki sen belki de ikiniz etkilenecek o yuzden reel daha mühim ddeedim :)

Canlı görüşmeleri için sevgili olmaları mı lazım illa ki ?
Belki de hoşlanmayacaklar birbirlerinden.
Boşa zaman kaybetmiş olabilirler,yüz yüze görüşmeleri daha uygun gibi.

Evliyken de mi biz burdan tarif etcez naapcağnı.
Doğal olsun, akışına bıraksın.
Süreç neyi doğuruyosa öyle davransın.
Bu işler dışardan reçeteyle olmaz.
Herkes şartlarını başkasından iyi bilir.
Onu da mı biz diyah.

kedilove .!.:
:) yok artık emin canım bir seyi olmadıgından bizimki 28 yasında

O nun sevgilisi 34 yasindaydi:) İzmitli :)) e ozaman arkadaşınıza mutluluklar ama reelde gorusmeden aşık olmasın yinede :)

Evliyken de mi biz burdan tarif etcez naapcağnı.
Doğal olsun, akışına bıraksın.
Süreç neye doğuruyosa öyle davransın.
Herkes şartlarını başkasından iyi bilir.
Onu da mı biz diyah.

Sizin farklı farklı fikirleriniz arkadaşıma iyi fikir olurr :)) çok şekersin ki :)

O nun sevgilisi 34 yasindaydi:) İzmitli :)) e ozaman arkadaşınıza mutluluklar ama reelde gorusmeden aşık olmasın yinede :)

Dedim canlı baska.. yok bizimki iç anadolulu :)) teşekkür ederiyrz umarım arkadasınız siz de mutlu olursunuz

Back
X