• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık olmuş ki arkadaşım

Bir kere de olsa yüz yüze görüşsünler. Belki buluştuklarında bir şeyler hissedemeyecek, sanaldan konuşup nereye kadar sürdürebilirler ki.

Canlı görüşmeleri için sevgili olmaları mı lazım illa ki ?
Belki de hoşlanmayacaklar birbirlerinden.
Boşa zaman kaybetmiş olabilirler,yüz yüze görüşmeleri daha uygun gibi.

İşte o ilk canlı görüşme önemli dedim bunu yapmalısın sonuç kötü de iyi de olsa dedim :)

Bence reelde görüşmeden önce sadece sanal bir tanışmayla hiçbir şekilde duygu patlaması içine girmesin.
Canlı canlı görüşsün bir kaç defa ondan sonra karar versin.
Seni hep görünce isitayim mi diyen sapık aklıma geliyor:KK70:

Konuya gelince bence kesinlikle yüzyüze acil görüşsünler çok.ayrı durumlar çıkar sonra sanal dan öte gitmeyebilir vakit kybi

şuan sanalmış sonunda arkadaşın ilgiyi abartmasın

belki yüz yüze görüşünce hiç hoşlanmıyacak

şuan sanalmış sonunda arkadaşın ilgiyi abartmasın

belki yüz yüze görüşünce hiç hoşlanmıyacak

demiii haklısınız ne olacagı belli olmaz ki belki ikiside etkilenmeyecek belki çocuk etkilenmeyecek belki de arkadasım :) bakalım artık nolcak

Sanal konuşmayı pek sevmiyorum açıkçası.. gün içinde bi kere telefonda naber nasılsın diyip haftada bi kere de oturup bi yerde kahve içip yüzyüze arkadaşça sohbet edebilirler.. bi o bi öbürü şeklinde sıralama olarak.. hani hep kendi aramasın ya da hep karşıdakinden beklemesin..

Sanal konuşmayı pek sevmiyorum açıkçası.. gün içinde bi kere telefonda naber nasılsın diyip haftada bi kere de oturup bi yerde kahve içip yüzyüze arkadaşça sohbet edebilirler.. bi o bi öbürü şeklinde sıralama olarak.. hani hep kendi aramasın ya da hep karşıdakinden beklemesin..

Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Adamın söylediği cümlenin Türkçesi şu: Alternatiflerin var ama sen yine de bir köşede dur.

Back
X