aşık olmuş ki arkadaşım

İşte o ilk canlı görüşme önemli dedim bunu yapmalısın sonuç kötü de iyi de olsa dedim :)

Sende, ben aşk meşk işlerinde akıl veremiyorum demişsin herşeye de söyledim diyon ya :KK53: Ne desek ,Evet bende dedim diyon bize bişi bırakmamışsın ki :KK48:

Neyse bende aynı aklı vericiğiimmm sanalda yeteri kadar anlayamazlar reelde görüşüp uyum var mı yok mu anlamaları lazım.
Akrabamgillere selamlar :KK53: :KK70:

Sende, ben aşk meşk işlerinde akıl veremiyorum demişsin herşeye de söyledim diyon ya :KK53: Ne desek ,Evet bende dedim diyon bize bişi bırakmamışsın ki :KK48:

Neyse bende aynı aklı vericiğiimmm sanalda yeteri kadar anlayamazlar reelde görüşüp uyum var mı yok mu anlamaları lazım.
Akrabamgillere selamlar :KK53: :KK70:

HAHAAHH.)) ama onları dedimm o yeterince cevabımdan tatmin olmayınca sorayım dedik ,:)) pek şekersinn:KK60:

Adamın söylediği cümlenin Türkçesi şu: Alternatiflerin var ama sen yine de bir köşede dur.

Ya adamda haklı netten görüşüp a tamam hadı aşık olalım dese bu anormal gelirdi bana açıkçası. Önce tanısınlar ki kpss süreci çokk önemli ağır bunu iyi niyet olarakta algıladım bilmiyrum ki kısmet :))) Dedim ya pek anlamam o yüzden size el attırdım :KK49:

Back
X