Asık suratli kocam...

Bir insan dusunun karisina en az 10 gun küsen yoruldum.....ilk evlendigimiz zamanlarda tartistik mi iki gun surat asardi severek evlendik bense hakli olsamda gider gonlunu alirdim.5 yillik evliyim Bir cocugumuz var iki yasinda. Cocuktan sonra butun sevgisi cocugu oldu beni gormuyo bile. Tartistiyoruz her evde oldugu gibi beyfendi 10 gun suratjma bakmiyor küs olmadigimiz zamanlardada hep bi suratsizlasti. Bir sey sorsam adam bes kerede cvp veriyor. Masus tek maasliyim maddi sknti deyip bahaneler uretiyor. Ki oyle degil....bencil biri kendi ailesi bile bisey istediginde bin minnetle yapiyor. Hele benim ailem bsy desin istesin o da senede bir kere koye gotursunmesela bu sekilde onlarin haberi yok tabi evde tartsyoruz... Cildircammmm
Bir an kocam yazdı sandım!! :eek:

Valla önceden eşim bana küsünce 2 saat sonra duramıyordim. O kadar çok yoruldum kibende ona artık kusuyorum gönlünü almıyorum o size bakmıyorsa sizde çabalamayın düzelmez bu öküzler

Oyle bi koca bende de var. Kendi küsen kendi barisir diyorum umursamiyorum. Bazen de konusurum tartisip halletmeye calisirim ama kendisi hatasini hic kabul etmez

Benim de eski erkek arkadaşım çok uzatirdi konuları uyarınca düşünüp fark etmişti ve dikkat ediyordu ama sizin eşiniz yaptığı saçmalığın farkında da değil herhalde

Kızına karşı nasıl bu arada?

Niye sen mi küsyosun:)
Evet. Son zamanlarda suratsizlaşti falan. Birebir beni anlatmışsin. Hep gönlümü alır. En son çiçekle geldi, yine yüzüne bakmadım. Noluyoruz dedim :) Allah bizim gblerle yaşayanlarla sabır versin, bizi de ıslah etsin, ne diyim.

Benimki kusmez ama suratsizligi hayattan biktirir. Derin nefes almalar uf puf cik cik.
Sirf bu sebeple bile bosanilir. Omur torpusu. Biraz daha toparlanayim bosanacagim

Boyle devam edesek bosancam gercekten bunaldim tartissak adam tartismaya bile cvp vermiyor kendi kendime konusuyorum sadece.

Esimin abisi iki kere bosandi iki kere evlendi bilmiyom huylarimi boyle onun esi de ilgisiz derdi

Burada hep yazarım
Eski eşim 6 ay küsmüştü bana
Sonra boşandık
Sen mi bosandin kac yil evli kaldinz bende yoruldum artik bunaldim en ufak bi tartismada gunlerce suratima bakmiyor birsey sorsam cvplamaz hep kendini hakli gorur.

Sen mi bosandin kac yil evli kaldinz bende yoruldum artik bunaldim en ufak bi tartismada gunlerce suratima bakmiyor birsey sorsam cvplamaz hep kendini hakli gorur.
Evet ben
4 sene kaldım
10 sene evvel bosandım

Benimki de öyleydi hep ara bulucu bendim
En son 6 ay uzattı ben de mahkemeye verdim

Back
X