Hep bunu soruyorum kendime.bosanmayi istiyor muyum evet istiyorum çünkü bana hiç değer vermeyen bir eşe sahibim. Çocuğuyla o kadar ilgilenir ki onu gordumu bütün dünyası kızımız. Tabiki ilgilensin ama adam resmen artık beni önemsemez oldu. Evliliğimizin 2. Senesinde çocuğumuz oldu. Çocuk olunca tabi malum eskisi gibi birbirimizle ilgilenemedim ama artık biktirdi. Sürekli ailemin yanında tersliyo çocukla ilgili. Aman düşmesin vs. Bu tür şeyler.... Evladım ben can ama bende insanım

ne bir güzel söz söyler ne evlilik yıldönümünde bsy alır yada yapar. Çocuk olana kadar çalıştım çocuk doğdu bıraktım. Bir kıyafet alacağım zaman nerde giyilmicek ucuzluk onlara goturuyo. Dün sandalet alacağım tutturdu 40 TL olmaz bak orda 20 Lik var tartıştık. 40 TL yi çok rahat alabilecek durumdayken almıyor. Bunlar örnekler... Her aldığım şeye karışıyor. Ailesi bile der bunu eli sıkıdir derler. Bir kerede al hayatım istediğini demez ki gidip en pahalıyi almam. Bunun gibi işte. Bana değer sıfır adamda. Suratı kırk karış her gün. Bir küstük mu 10 gün küser biliyomusunuz. Böyle bi adam.artik bende sürekli tersler oldum. 6 yıllık evliyim. Bunaldım. Sinirleniyorum onu görünce bile. Arabamizla kardeşlerimi bı bayramda köye goturcek oluyo yirmi dk yol. Bir ton tantana cikiyo benle evde.Çok aksi bı adam. Evlenmeden önce çok anlayisliydi. Aileme bsy yansitmiyorum ama boşanmak istiyorum. Tek derdi para. Yoruldum.