Eskiden almistim ama bi ise yaramadi, o yüzden yakinda antidepresan tedavisini basliyacagim. Ama o ilaclari kullansamda güler yüzlü bir insana dönüsecegime inanmiyorum.Psikolojik tedavi aliyor musunuz? Bütün fobiler aşılır.
Hicbir tedavi mucizevi bir sekilde sizi baska insana dönüştürmez. Para biriktirip psikologa gitmenizi öneririm.Eskiden almistim ama bi ise yaramadi, o yüzden yakinda antidepresan tedavisini basliyacagim. Ama o ilaclari kullansamda güler yüzlü bir insana dönüsecegime inanmiyorum.
Ama bu mizaçtır. Benimde böyle bir tanıdığım vardı, aslında iyi bir insandı ama gülemezdi. Ne yaparsa yapsın değişememişti. Bence kendinizi böyle kabullendirin. Sohbetiniz nasıl ?
Neyaziki sadece asik suratimdan kaynakli cünkü sosyal fobimden dolayi zaten neredeyse hic konusmuyorum. Sessiz sakin oturuyorum kendi isime gücüme bakiyorum.Sadece güleç olmamaktan kaynaklandığımı sanmıyorum. Sohbetiniz de depresiftir bence asıl sebep bu.
Bunun çözümünü veremeyeceğim maalesef ama mutlaka bastırdığınız bir şeyler vardır mutlaka.Neyaziki sadece asik suratimdan kaynakli cünkü sosyal fobimden dolayi zaten neredeyse hic konusmuyorum. Sessiz sakin oturuyorum kendi isime gücüme bakiyorum.
Karşımdaki insan güler yüzlü değilse bana çok soğuk geliyor. Pek yakınlık kuramıyorum maalesef.Güler yüzlü olmak neden bukadar önemli ?
Neyaziki sadece asik suratimdan kaynakli cünkü sosyal fobimden dolayi zaten neredeyse hic konusmuyorum. Sessiz sakin oturuyorum kendi isime gücüme bakiyorum.
Sosyal fobim yüzünden insanlarin icine zor giriyorum zaten. Ben kimsenin arkasindan konusmam, kimseye iftira atmam veya baska türlü kötülükte bulunmam.Asik suratla görgüsüzlük arasinda cok fark var sabah günaydın aksam iyi aksamlar demek le cebinden bişey eksilmez.
Bende guleryuzluyum ama insan iliskilerim kötü naif oldugum için insanlar beni ezme yarisindalar demek ki bi ozellik yüzünden değilmiş bazı seyler bir bütün
Senin sosyal fobin oldugunu karşı taraf muneccim degilse bilemez o zaman senin oncelikli hedefin sosyal fobini yenmek olsunSosyal fobim yüzünden insanlarin icine zor giriyorum zaten. Ben kimsenin arkasindan konusmam, kimseye iftira atmam veya baska türlü kötülükte bulunmam.
Bence asil görgüsüzler bu davranislari sergileyen insanlar. Merhaba diyememek benim kibirimden degil yasadigim hastaliktan ötürü.
Keske insanlar bukadar önyargili davranmak yerine empati yapmaya calissa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?