• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıktım..Dakika dakika bitiş!..42 Saatte neler yaşamışız?-Hiçbir söz alıntı değildir

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfffff içim bir garip oldu valla ne bu yaaa sanki ben yaşıyormuşum gibi hissettim kendimi söyleyecek söz bulamıyorum.

bence ask diye bisey yok iyi ki ayrilmislar dengesiz bi insanla omur boyu mutsuz olacagina ayrilsin daha iyi insanlarin bazen tutkulu ve anlamsiz zamanlari oluyo yani biri reddedince inadina uzerine gidiyo seviyorum diye halbuki sevgiden degil bir anlik tutku sevgi hak edenin olmali sevgi diyorum cunku aska inanmiyorum insanlar asik olduklarini sanip ne fedakarliklar yapiyor ama bi sure sonra ask bitiyo ve buna degermiydi diyosun degmez tabiki ama herseyin cok gec oldugu zamanlar cikmazdasin yapacagin bisey yok zamani ceviremezsin sadece yalandan yasayacaksin o kadar

ben olsam o çocuğun yerinde,o kadar yolu tepip gelip bide üstüne doğru dürüst bi açıklama duymadan bu muameleyi görsem o kızı bi temiz döverim...:mymeka:
sonrada hadi şimdi eyvallah derimÇok üzgünüm çoook

gidene dur denmez arkadasim birak yakasini, sana bi kere bitti diyen bosyere demiyordur onu, donse de hicbisey eskisi gibi olmaz, birak ugrasma bu kadar ayagina gitmeler falan

Bence aşk hepsidir.Aşk uğruna herşeyini vermek bütün değerlerini yitirmektir.

kızın aşkı bitmiş adamın hissettiğini o hissetmiyor:sm_confused:açıklamada yapamıyor en yakın zamanda başkasını bulurda o kız iyiki ayrılmış!çok fazla ilgide şımartır bazen böylelerine çok yüz vermeyeceksin:tomato:

aa bu nasıl şey yaa, bu dengesiz hangisi kızmı erkekmi, anlayamadım.iyice bi okuyum akşam eve gidince allallaaaa :uhm:

hey allahım bu ne sabırlıymış çocuk valla meydan dayağı lazım o kıza bence

bu tek kişilik yaşanan bir hikaye gibi ne diyelim bitene ve geri dönüşü olmayana

sacma buldum sonuc olmalıydı
acaba kız hastamıydı yoksa kız mı değildi :uhm:
oğlana da sinir oldum

çok saçma kız sadece mesajlaşmayı seviyor.ama seviyorda heralde hayatına başka birini sokmuş.onuda bırakamamış

yaa cok yalancı oyuncu biri yapar bunu
ya da gercekten asık cok seven biri.... ( arada anlatamadıgı olmayacak seyler varsa mecbur kalmıssa)

bunları sen yaşadın sandım diorum bunlar ne sevgilisiyle arası iyi değilmiydi nolmuş bunlara meğer alıntıymış ama çok güzel bir yazı saol:)

ayy ne saçma aşk söylediklerinin hiçbiri değil bence çok sinir oldum ne kadar basit bi kızmış yaa

Böyle birşeyi yaşamadan herkes gururunun ne kadar önemli olduğunu savunur durur yaşamadan da anlayamaz. Seven insan bırakmaz derler hep ama erkekler için çekip gitmek en kolay çözümdür. Kimi sevmediği için gider, kimi de çok sevip korktuğu için.
Bu hikayenin eksik kısımlarını ve sonunu merak ettim doğrusu ama yaşamadığın içinde sevindim.. :)

Back
X