• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıktım..Dakika dakika bitiş!..42 Saatte neler yaşamışız?-Hiçbir söz alıntı değildir

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bunun içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum arkadaşlar , hakkını helal etmesini istemesinin bir nedeni olmalı , sevgilisini kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor , hatta ondan nefret etmesini istiyor ama onunda çok sevdiğini düşünüyorum ben

niye ayrıldığını belirtmemiş ki?sonunda öleceğini bilen bi kız ve öldü diye bekliyordum ama :s

bende sen yasadın sandım yorumlarda anladım sen olmadını dıyorum bu kız hem bunları yapmıs hemde yazıyo buraya hehehe

yok ayolll ALLAH KORSUN RABBİM UFUĞUMDAN BENİ AYIRMASINNN O BENİM YAŞAM DESTEK ÜNİTEMMMMMM

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Böyle bir kıza her şey müstehak , tamamen kapris silsilesi eminim daha sonra da aynısını ona bir erkek yapmıştır o da salya sümük ağlamıştır. :))

Nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor ki hiç mi sevmemiş anlam veremedim gerçekten

Sanki biri benim 1 ay içinde yaşadıklarımı anlatmış.Bukadar mı benzerlik olur!Sonuna kadar okudum.Aynen bende bu kız gibi davrandım ve erkek arkadaşımı sebep yokken terkettim böyle.O da çok yalvardı,ağladı filan,ama ben pişman değilim hiç.Bazen birşeyler bittimi uzatmaya gerek yok,karşı taraf buluşalım,görüşelim,ben sensiz duramam diye ısrar ettikçe,yalvardıkça daha da itici oluyor,gözümden düşüyor.

yaw ben anladığım kadarıyla kız oğlnın peşinden koşmuş.yoksa yanlışmı anladım oğlan terketmemişmi?alla allaa.....

böyle gerizekalı gurursuz erkeklerden nefret ediyorum bu aşk mücadelesi değil çünkü kız sevmiyor oğlan ardına bakmadan gitmeliydi.

offff
keşke son alıntı cümlesiniilk okusaymışım yaaaaa
nasıl üzüldümmm anlatamam merve
aşk böyle birşey işte
kaçanın kovalandığı biraz bazende kovalayanın incinişi
bazen mutlulukları yakalamaca oynayanların
böyle işte aşk....

Cok uzun,hepsini okuyamadim ama ne acaip biri bu reddeden kisi.
Hicbir sebepsiz yere bitmezki bir ilski.

sözkonusu aşk bile olsa gururdan verilecek insiyatifin de bi sınırı olmalı bence..

Back
X