• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asil kadın olmak...

mehilcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
177
83
38
Asil bir kadın nasıl olur?

Bu sadece insanın içinden mi gelir yoksa kendimizi değiştirebilir miyiz? Huyumuzu, durusumuzu vs vs.

Özel bir soru da sormak istiyorum. Sevgilim, kendinden yaşca büyük olgun kadınlardan hoşlanıyor (bende 2 yaş büyügüm ondan). Akıllı, zeki kadınlardan hoşlanır. Bana da sen akıllı, zeki bir kadınsin der her zaman ama sadece bunu söyler. Ne istediğini o kadar iyi biliyor ki bu beni korkutuyor. Sonuçta ben bu adamı seviyorum, kaybetme korkusunu yaşıyorum:KK12:

Böyle asil kadın olmanın var mıdır yolu yordami yoksa herkes neyse odur mu diyorsunuz?

Bu sadece insanın içinden mi gelir yoksa kendimizi değiştirebilir miyiz? Huyumuzu, durusumuzu vs vs.

Özel bir soru da sormak istiyorum. Sevgilim, kendinden yaşca büyük olgun kadınlardan hoşlanıyor (bende 2 yaş büyügüm ondan). Akıllı, zeki kadınlardan hoşlanır. Bana da sen akıllı, zeki bir kadınsin der her zaman ama sadece bunu söyler. Ne istediğini o kadar iyi biliyor ki bu beni korkutuyor. Sonuçta ben bu adamı seviyorum, kaybetme korkusunu yaşıyorum:KK12:

Böyle asil kadın olmanın var mıdır yolu yordami yoksa herkes neyse odur mu diyorsunuz?
asil kadın olmak bence nerde nasıl davranacağını bilen az konuşan ama öz konuşan karşısında çirkefleşen bir insana bile ılımlı yaklaşan ve asla çirkef olmayan zorluklar karşısında ezilmeyen kimseye içinde kopan fırtınaları belli etmeyen kadındır . bence böyle ve bu durum yaratılıştan gelir diye düşünüyorum. yapı meselesi. kendimizi asla değiştiremeyiz. bir süre olması gerektiği gibi davranıp değiştiğimizi sanarız ama bir süre sonra yine özümüze döneriz diye düşünüyorum :)

Ben asil kadın olmanın insanın kendi elinde olduğunu düşünüyorum
duruşuyla oturusuyla konusma ve sakin davranislariyla asla cirkeflik yapmamayla baslanir ve alisilir bu duruma zamanla tamda istenilen bi kadına dönüşülur.
Bence sizde yavaştan bu şekilde yaparak başlayabilirsiniz .
Asla kıskançlık kısıtlamalar yapmayın
bulunduğunuz ortamlarda çok ağır ve tabiri caiz hanım hanımcık davranın
her ne olursa olsun karşısında sinirlenmeyin çok önemli bisey olmadıkça göreceksiniz ki tamda istediğiniz hanımefendi olacaksınız .

Ben asil kadın olmanın insanın kendi elinde olduğunu düşünüyorum
duruşuyla oturusuyla konusma ve sakin davranislariyla asla cirkeflik yapmamayla baslanir ve alisilir bu duruma zamanla tamda istenilen bi kadına dönüşülur.
Bence sizde yavaştan bu şekilde yaparak başlayabilirsiniz .
Asla kıskançlık kısıtlamalar yapmayın
bulunduğunuz ortamlarda çok ağır ve tabiri caiz hanım hanımcık davranın
her ne olursa olsun karşısında sinirlenmeyin çok önemli bisey olmadıkça göreceksiniz ki tamda istediğiniz hanımefendi olacaksınız .

Tsk ederim yorumunuz için. Inşallah bugüne kadar olan süreçteki tavırlarımi karşıdaki kişide unutur, O da alisir yeni halime.

Aşırı üstüne düşmemeye çalışıyorum ama hiç yaşamadım değil. Cok sinirlendigim zamanlarda argo söz bile söylemisligim var :( yinede o beni etrafındaki insanlardan daha aklı başında buluyor ama ne bileyim işte, takıldım bu aralar bu konuya :( değişmek istiyorum bende..

Asalet genellikle sonradan olmaz, doğuştan olur ve zamanla gelişir.
Yıllar içinde edindiğiniz eğitim, bilgi ve tecrübelerle pekiştirerek, bir kültür seviyesi elde edersiniz.
Sevgilinizin sizi akıllı ve zeki bulması, ne istediğini bilen biri olduğuna göre sizi beğendiğini gösterir.
Arada 1-2 küfürlü sözcüğü herkes kullanabilir istemeden ama bunu bile, yerine ve duruma göre ve de çirkefleşmeden söylemek önemli..
Mesela bir 'çocuğa tecavüz' haberi okuyunca, en asili bile bir laf eder diye düşünüyorum.. İnsan kendini tutamaz ki..
Bu arada, fikir edinmek için şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Bu yolda ilerlemeye devam edin.!

http://hakanmenguc.org/bir-erkek-icin-nasil-vazgecilmez-bir-kadin-haline-gelirsiniz/#.VGQUtbkcQ_4

Ne kadar dik durursan o kadar iyi. Konuşman oturuşun, tanıdıklarına ve yabancılara karşı tavrın hepsi bir bütün. Ama sonradan çok edinilecek bir şey değil asalet. Yukarıda bir arkadaş yazmış ya neysen o ol diye. Çok katılıyorum. Doğal halin herhangi bir yapmacık hareketten çok daha asil durur üzerinde:KK28:

Asil kadın olunmaz, doğulur : )) gayet de ciddiyim dediğimde. . Ruhunda vardır. Duruşun, bakışın, oturuşun. . Her şey ruhunda olana göre şekillenir. Sonradan hareketlerini onun üzerine oturtmakla olunmaz, ruhun üzerine oturur o hareketler. .

Katranı kaynatsan olmaz ki şeker diye bir söz var bu asalet mevzu yaradılıştandır sonradan kazanilmaz..

Asil yerine insan olmayı tercih ederim.
bunu başarabilirsek asalet solda sıfır kalır bana göre...

Back
X