- 7 Kasım 2012
- 148
- 127
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Diğer yazılanlarda bütün yorum yapanlara katılıyorum ama şahsen benim masama da birisi fare resmi koysa bende birazcık ortalığı ayağa kaldirabilirdim yanii
Tabi canım dediğim gibi diğer soylenenlere katılıyorum. Zaten sosyal fobi olan kişi çekinir konuşmaya iletişime geçmeye, hani sinir olmayı vs geçtim, içine kapanık olur insan.. bilemiyorum tabiki.. Buradakiler konu sahibi için dışardan bir göz, anlattiklarina göre objektif yorumlardan fikir alıp kendi hatalarını da düzeltebilir :)Ama bu fare resmine gelene kadar konu sahibinin yaptığı o kadar çok hata var ki, insanların gıcık olması normal.
Sırf biri müzik dinliyor diye sonuna kadar müziği açmak, kişiyle iletişimi kesmek
Müdürü 11'de aramak
Ona buna yalaka demek
Danışma mıdır nedir ona gıcık olmak
Yahu her şey sorun bu kişi için :)) Sürekli bir sorun. Normal mi bu?
Tabi ki fare resmi koymak çocukça
Ama bu noktaya gelmemesi için de insanlarla geçinebilmek lazım, bunun sosyal fobi ile de ilgisi yok
Açıkça geçimsiz, hadi işyeri tamamen sıkıntı diyelim, çocuğunun okulundaki insanlarla da kavgalı, ailesiyle öyle, kocasıyla öyle.
Masanıza fare resmi koyulmasının amacı ne anlamadım ama eşiniz niye arıyor? Kendiniz konuşsanız ya müdürle nasıl iş yeri orası kamera falan yok mu? Kimin koyduğu belli değil mi ? İnsanlarla iletişimin olması sürekli müdürü daha rahatsız eder diye düşünüyorum kısır günü mü iş yeri mi işini yaptıktan sonra insanlarla iletişimin var yok kime ne bunu hiç anlamadım ayrıca eşiniz niye allah rızası için kızınız gibi görün falan diyor kendinizi iyice yerin dibine çekmişsiniz kendi sorunlarınızı kendiniz halletmekle başlayın önce işeBu gece eşimle bu işyerindeki resim olayı yüzünden tartıştık.ben buradan temelli gitmek istedipimi söyledim.olmuyor.bu insanlarla ben yapamıyorum.artık masama fare resmi koymaya kadargeldi iş.ve eşim müdürü gece 11 de aradı.bir saatnkonuştular.adamın iş yönünde benimle sıkıntısı olöadığı fakat kimseyle iletişimim olmadığı için benim geçici görevlendirmemin yapılmasını talep ettiğini anlattı.sosyal fobim var tedavi ile yenemedim kimseye en ufak zarar vermemekle birlikte bunun şube için soruj olduğunu söyledi.işle ilgili bir sorun yokmuş.hamileliğimde de yeterince çalışöadığım için sürekli hesap sorardı.oysa sorun çalışmamam değilmiş.zaten bundan emindim.sorun benim iletşim eksiliğimmiş.bu nedenle hamileliğimde de sözel şiddete maruz bırakıldım.
Masamda bulduğum resim için garip bennonu araştırııcam drmiş.whatuptan da gönderdim kendisine resmi ve olayın kısaca tanımını.
Eşim müdürle konıştı.allah rızası için onu kızınız gibi görün dese de yeni gelen basit işleri yapsın o hep gözde onun iletişimi iyiymiş mesela.ne diyeceğimi bilemiyorum.
Astım hastasıyım yine astımım tuttu.eğer doktorum uygun görürse uzun süre işe gitmek istemiyorum.ben de etten kemilten yapılma bir insanım.bütün bunları hak ediyor muyum.hep kötüler mi kaznacak.büyük ihtimal sotuşturmâ açacak müdür ve hepsi birlik olup onun psikolojisi bozuk yanlış anladı dicekler
Haklıyken bu zalim iftiracılardan korkuyorum
Ne yapıım ben nasıl bişi bu
Ay engelli calisandan nasil rahatsiz olmusBir insan hiç mi kimseyle anlaşamaz? Bütün dünya mı size karşı?
Ailenizle, eşinizle, iş hayatındaki herkesle, çocuğunuzun kreşindekilerle... insanların hepsi mi problemli yoksa sizde de bazı davranış hataları olabilir mi?
Yeni başlayan memura sakız çiğnediği için tavır yapan, işyerinde dolaşan engelli çalışandan bile aşırı rahatsız olan, müzik çalıyor diye uyarmak yerine aynı davranışı inat yapar gibi daha çok yapan sizsiniz. İyi ki iş arkadaşı değiliz ben de tahammül edemezdim
Ay engelli calisandan nasil rahatsiz olmusinanamadim
Hele ki engelliyse,insanin icine sinmez ki rahatsiz olmak. Bilemedim.Valla eski konularında var, hani sürekli bi rahatsızlık verici bişey yapıyosa herkes rahatsız olur ama uyarırsın. Ofisteki diğer kişiler rahatsız olmuyomuş. Bunu bu kadar kafaya takıp konular açacak kadar rahatsız olmam mesela. Ya da o kişiye söylerim kibarca.
Ama arkadaş şefini de bi üst makama şikayet etmiş daha önce. İnsan ilişkileri geliştirmede yanlış davrandığını düşünüyorum. Dışarıdan bakınca geçimsiz bi insan gibi görünüyor.
Arkadaşlar,bence arkadaşımızın üstüne fazla gidiyorsunuz.Sizlerin "psikolojik sorunların var,git tedavi ol,insanlar seni sevmiyor "vs vs gibi söylemleriniz arkadaşımızı daha kötü bir yola itebilir.Lütfen biraz hassas olun.Olabilir,hangimiz muhteşem insanlarız?Hangimiz insanlarla muhteşem ötesi anlaşabiliyoruz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?