- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Aptallık ettim eşimi seviyodum. Eşim işten çok geç geliyo ve bana ben seni gecenin on biririne on ikisine kadar bi evde tutamam ddediKayınvalideyle oturmayı neden kabul ettiniz ki?
Ama adam seni sevmiyor.Aptallık ettim eşimi seviyodum. Eşim işten çok geç geliyo ve bana ben seni gecenin on biririne on ikisine kadar bi evde tutamam ddedi
Benim kayınbabam konuşucak biri değil. Yaklaşıl iki üç hafta önce kaynanama kırıldığım bi konuyu dile getirdim görümcem kayınbabam kaynananm üçü üstüne geldi. Bana işte eşim bi ara ayrı eve çkkıcaz demişti onlara bana bjnları söyşedi eşim parasını ayırdı bana söyledi eşime söylesemmi şimdiKayınpederinle konuşmayı denesen? Farkında olmadan sizi kıracak bişey mi yaptım diye?
Konuşmaktan zarar gelmez.
Aptallık ettim eşimi seviyodum. Eşim işten çok geç geliyo ve bana ben seni gecenin on biririne on ikisine kadar bi evde tutamam ddedi
Eşime söyledim babam böylr diyo haklı da. Kaynanamla 5 ay suratına bakmadı konuşmadı aynısını bana yapıyo söylesemmi şuan sizcee2 haftadır ne eşine ne kayınpedere bişey demeden durabildinmi
Eşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammıderdin ne anlamadimki
kayinpeder sana yemek buyurmadi bumu yani
yuzune bakmazsa bakmasin
oyle kinci kusen biriyse kolay kolay yuzu gulmez zaten bosver kendi haline birak
ev isi NOLDU ?
Nasıl ikna ederim gerçekten bazen boşanmak istiyorumBende adam sana bakmaya korkmuş bahane üretmiş :))
Nasıl ikna ederim gerçekten bazen boşanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?