Asıl suç bende ama kınamayın nr olur

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Arkadaşlar vallahi salağın tekiyim ben ya. Kaynanamlarla yaşıyorum eşim oto tamircisi ve eve çok geç geliyor. Kayınbabam iki haftadır suratıma bakmıyo beni görmezlikten geliyo. Az önce gelmiş eltime söylüyo yemek yap diye tek byda değil sürekli görmemezlikten geliyo sinir ol aya başladım. Sorum şuki ben bunu şimdi eşime söylesemmi mesaj atıp yoksa akşam mı söylesem ya da hiç mi söylemesem

Aptallık ettim eşimi seviyodum. Eşim işten çok geç geliyo ve bana ben seni gecenin on biririne on ikisine kadar bi evde tutamam ddedi
Ama adam seni sevmiyor.
Seven adam eşine ayrı ev tutar.
Eşinin mutsuz olmasını ister mi?
Boşan seni sevmeyen bu adamdan.

Kayınpederinle konuşmayı denesen? Farkında olmadan sizi kıracak bişey mi yaptım diye?
Konuşmaktan zarar gelmez.
Benim kayınbabam konuşucak biri değil. Yaklaşıl iki üç hafta önce kaynanama kırıldığım bi konuyu dile getirdim görümcem kayınbabam kaynananm üçü üstüne geldi. Bana işte eşim bi ara ayrı eve çkkıcaz demişti onlara bana bjnları söyşedi eşim parasını ayırdı bana söyledi eşime söylesemmi şimdi

daha önce böyle davranmayım bir iki haftadır bu şekildeyse birşeye takılmış olabilir. esinize msj la konuyu açmayın. geldiğinde babanın yuzunun asık olduğunu sizinle iletişime geçmediğini bilmeden acaba yanlış birşeymi yaptım yada benim bilmediğim bir sorunumu var hayatım önce sana sormak istedim de...eşinden alacagın cvba göre hareket edersin.Bir ev içerisinde olunca zor oluyor allah yardımcınız olsun

derdin ne anlamadimki
kayinpeder sana yemek buyurmadi bumu yani
yuzune bakmazsa bakmasin
oyle kinci kusen biriyse kolay kolay yuzu gulmez zaten bosver kendi haline birak
ev isi NOLDU ?

Ya brak knusmazsa knusmasın cok mu meraklısın sanki ona. Keyfine baaaaak.

derdin ne anlamadimki
kayinpeder sana yemek buyurmadi bumu yani
yuzune bakmazsa bakmasin
oyle kinci kusen biriyse kolay kolay yuzu gulmez zaten bosver kendi haline birak
ev isi NOLDU ?
Eşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammı

Eşine mesaj atsarsan hemen çözüm üretebilecek mi?
Akşam sakin bir anınızda konuşun kayınpeder neden yüzüme bakmıyor sana bişey anlattı mı çok bunaldım gibi açın meseleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…