- 14 Mayıs 2009
- 22.262
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
yakin olsun ev ama kendi evin olsun oyle bisey istemezmiEşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammı
sölesende bişey değişmicek sanırım, boşver böyle yaşamaya devamEşime söyledim babam böylr diyo haklı da. Kaynanamla 5 ay suratına bakmadı konuşmadı aynısını bana yapıyo söylesemmi şuan sizcee
Hemen ayrı eve çıkın kayınbabanlarla tatlı tatlı görüşün.Eşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammı
tabiki yas kucuk.seviyosun esini oyleyse katlan konu sahibi.napcan bile bile lades demissin ya ben bunu nasil basardiginiza hayranim.nasil kv kp ayni evde yasiyosunuz.herseyi gectim ebeveyn banyosu yoksa ayni banyoda yikanmak bile cok cok igrencccc dusunemiyorum yaaaaa mantigim almiyorr.nasil rahat ediyosun hizmetcilik yapiyosun bir nevi.evlilik bu degil kesinlikle seni evlatlik almislar bence budur yani...Yazılanları bir tek ben anlamıyorum sanırım. Eşi parasını ayırmış ayrı eve çıkalım demiş, asla ayrı eve çıkmam seni evde yalnız bırakamam diyormuş. Kp sana ne için kızmış olabilir? Sebebini biliyorsan eşine anlatabilirsin tabi. Sanırım ev bir hayli de kalabalık eltiye yemek yap deniliyormuş. Allah sabır versin yaş da küçük herhalde.
Laale, ,iyisin, hoşsun tavrını vs severim senin de, herşeye de boşan denmez kiAma adam seni sevmiyor.
Seven adam eşine ayrı ev tutar.
Eşinin mutsuz olmasını ister mi?
Boşan seni sevmeyen bu adamdan.
Kayınbaba konuşulacak biri değil madem bakmazsa bakmasın yüzünüze çok mu dert?Benim kayınbabam konuşucak biri değil. Yaklaşıl iki üç hafta önce kaynanama kırıldığım bi konuyu dile getirdim görümcem kayınbabam kaynananm üçü üstüne geldi. Bana işte eşim bi ara ayrı eve çkkıcaz demişti onlara bana bjnları söyşedi eşim parasını ayırdı bana söyledi eşime söylesemmi şimdi
rahat ettiğini mi yazmış ya ben göremedim?tabiki yas kucuk.seviyosun esini oyleyse katlan konu sahibi.napcan bile bile lades demissin ya ben bunu nasil basardiginiza hayranim.nasil kv kp ayni evde yasiyosunuz.herseyi gectim ebeveyn banyosu yoksa ayni banyoda yikanmak bile cok cok igrencccc dusunemiyorum yaaaaa mantigim almiyorr.nasil rahat ediyosun hizmetcilik yapiyosun bir nevi.evlilik bu degil kesinlikle seni evlatlik almislar bence budur yani...
görmemezlikten gelmiyordur o seni, öyle olsa duramazsın.sürekli görmemezlikten geliyo
sende onu umursamaArkadaşlar vallahi salağın tekiyim ben ya. Kaynanamlarla yaşıyorum eşim oto tamircisi ve eve çok geç geliyor. Kayınbabam iki haftadır suratıma bakmıyo beni görmezlikten geliyo. Az önce gelmiş eltime söylüyo yemek yap diye tek byda değil sürekli görmemezlikten geliyo sinir ol aya başladım. Sorum şuki ben bunu şimdi eşime söylesemmi mesaj atıp yoksa akşam mı söylesem ya da hiç mi söylemesem
SağolasınLaale, ,iyisin, hoşsun tavrını vs severim senin de, herşeye de boşan denmez ki
Güzel bir bahane bulmuş sizi kandırmak içinAptallık ettim eşimi seviyodum. Eşim işten çok geç geliyo ve bana ben seni gecenin on biririne on ikisine kadar bi evde tutamam ddedi
Valla böyle yoğun mesai saati olan insanlar evlebmeyecek o zaman bi zahmet .Aptallık ettim eşimi seviyodum. Eşim işten çok geç geliyo ve bana ben seni gecenin on biririne on ikisine kadar bi evde tutamam ddedi
Ne varmış seni bir evde 11 e kadar tutmayacak bir sürü insan var ayrı yerlerde yaşayan mecburi görev yüzünden yada is seyahatine çıkıp yola çıkıp insanlar karısını evde 1 ay 2 ay birakiyorda seninki seni 11 e kadar birakamayacakmi güvenmiyor o zaman sana kusura bakmaEşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammı
ne alaka? Asker esleri her hafta 1 gece falan tek kaliyor. 11 12de ne varAptallık ettim eşimi seviyodum. Eşim işten çok geç geliyo ve bana ben seni gecenin on biririne on ikisine kadar bi evde tutamam ddedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?