Asıl suç bende ama kınamayın nr olur

Eşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammı
yakin olsun ev ama kendi evin olsun oyle bisey istemezmi
ben gurbetdeyim yani yurt disinda, esim eblendigimiz gunden beri ayni iste çalisiyorgece 11 d egeldigi nadir dir 12 ye dogru gelir
ve kimsem yok burda konu komsu bile yabanci binadakiler
3 çcougumuz var sukur artik yalniz deilim ama kuçukler tabi çocuklarim esiyin dedigi anlamda yine yalniz oluyorum

bari çocuk yapma ev isini halletmeden

Konuşmasın işte ne olacak ki? Siz de görmemezlikten gelin olsun bitsin. Eşine söylerseniz şikayet etmiş olursunuz, onun fark etmesini sağlayın bence. En olmadı küçük küçük bahsedin, hani direk böyle böyle yapıyor değil de bugün hiç konuşmadı baban iyi mi acaba gibi.

Yazılanları bir tek ben anlamıyorum sanırım. Eşi parasını ayırmış ayrı eve çıkalım demiş, asla ayrı eve çıkmam seni evde yalnız bırakamam diyormuş. Kp sana ne için kızmış olabilir? Sebebini biliyorsan eşine anlatabilirsin tabi. Sanırım ev bir hayli de kalabalık eltiye yemek yap deniliyormuş. Allah sabır versin yaş da küçük herhalde.

tabiki yas kucuk.seviyosun esini oyleyse katlan konu sahibi.napcan bile bile lades demissin ya ben bunu nasil basardiginiza hayranim.nasil kv kp ayni evde yasiyosunuz.herseyi gectim ebeveyn banyosu yoksa ayni banyoda yikanmak bile cok cok igrencccc dusunemiyorum yaaaaa mantigim almiyorr.nasil rahat ediyosun hizmetcilik yapiyosun bir nevi.evlilik bu degil kesinlikle seni evlatlik almislar bence budur yani...

Gidip adamin evinde yasarsaniz bir aure sonra varliginizdan rahatsiz olup boyle tribe girer iste... ayri eve cikin, adam sizi istemiyor daha nasil belli etsin.

Kayınbaba konuşulacak biri değil madem bakmazsa bakmasın yüzünüze çok mu dert?
Ayrıca burada eve çıkmak için eşim parasını ayırdı yazmışsınız ne oldu da vazgeçti?

rahat ettiğini mi yazmış ya ben göremedim?

sende onu umursama

kaynanayla kayın baba öldükten görümce de evlenip gittikten sonra sizi kime emanet edecekmiş?
çocuklara filan mı güvenecek ilerde de, al sana kısır döngü
siz emanet edilmesi gereken korkan bir kadın mısınız tek başınıza kendi evinizde oturamayacak kadar?
eşiniz de neden bu kadar dert etmiş ki kulübeye veya kapısız köye mi evlenecektiniz sanki

Eşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammı
Ne varmış seni bir evde 11 e kadar tutmayacak bir sürü insan var ayrı yerlerde yaşayan mecburi görev yüzünden yada is seyahatine çıkıp yola çıkıp insanlar karısını evde 1 ay 2 ay birakiyorda seninki seni 11 e kadar birakamayacakmi güvenmiyor o zaman sana kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…