Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar meraba benim ilk aşılam ve 10 gün oldu doktorum 20 sinde gel tahlil yapalım dedi ama ben çatlıyorum meraktan bu şekilde hamile kalan arkadaşlardan rica ediyorum belrtiler nasıl oluyo ve kaçıncı günde
ben aşılama yaptırdıgımda 12. gün kan testi istemişti doktorum gebelik olmadıgı için belirtiler hakkında yardımcı olamıycam ama iğnelerdede beta hcg hormonu oldugu için senn doktorun biraz daha gec gelmeni istemiş olabilir
merhaba eylül o günden sonra ne yaptın hamilelik varmı merak ediyorum bende yeni üye oldum senin gibi ilk kez aşılama yaptırdım 8 şubatta 22 sinde test yaptıracağım bende senin gibi meraktan çatlıyorum acaba sende belirti falan varmıydı bende bel ve kasık ağrısı göğüslerde acıma var
canım aynen sendeki belirtilerde bende dayanamadım 18 şunbatta evde kendim test yaptım negatif çıktı malesef normalde dün gitmem gerekiyordu dr a ama gitmedim orda da negatif yanıtını almaktan çok korkuyorum ama hala adet görmedim bgn de çok aşırı mide bulantım oldu sabah kalktığımda RABBİM ümitlerimizi boşa çıkarmaz inş. isteyen herkeze verir. perşembeye kdr beklicem olmazsam hala o zmn gidicem günler geçmek bilmiyorr ( sende sonucunu aldığında yaz merak ettim inş hamilesindir:
merhaba eylül o günden sonra ne yaptın hamilelik varmı merak ediyorum bende yeni üye oldum senin gibi ilk kez aşılama yaptırdım 8 şubatta 22 sinde test yaptıracağım bende senin gibi meraktan çatlıyorum acaba sende belirti falan varmıydı bende bel ve kasık ağrısı göğüslerde acıma var
canım aynen sendeki belirtilerde bende dayanamadım 18 şunbatta evde kendim test yaptım negatif çıktı malesef normalde dün gitmem gerekiyordu dr a ama gitmedim orda da negatif yanıtını almaktan çok korkuyorum ama hala adet görmedim bgn de çok aşırı mide bulantım oldu sabah kalktığımda RABBİM ümitlerimizi boşa çıkarmaz inş. isteyen herkeze verir. perşembeye kdr beklicem olmazsam hala o zmn gidicem günler geçmek bilmiyorr ( sende sonucunu aldığında yaz merak ettim inş hamilesindir:
inş.AYŞEGÜL Rabbim isteyen herkeze versin. ben bi doğum hastanesinde yaptırdhım hiç korkmaa aşılama basit bir işlem ama o beklemek yokmu sonuç alacağın günü işte o çok zor geçiyo ben bu ayın altısında yaptırdım aşılamamı 20 sinde gel dedi doktorum ben 22 sinde gittim negatif yanıtını alacağımdan korktuğum için hala adet görmedim ama sonuç negatif çıktı hiç bir adet belirtim yok hala aksine sabah kalktığımda mide bulantısı ile kalkıyorum göğüslerim çok hassaslaştı sık idrara çıkıyorum yani gebelik belirtilerinin çoğu var ama sonuç negatif malesef ama umudum var hala doktorum aşılamadan sonra ilişki yoluyla gebe kaldıysan şuan çıkmayabilir dedi bir umut bekliyorum....