Aşılama Aşılama 10.gün de test

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Esy63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
97
41
18
Aşılamamın 10.gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim gibi olup sonra testi pozitif olan var mı?

Canım ümidini kırma ama pozitife dönmez bence aşılama çok boş bir şey bende iki kere denedim tamamen vakit kaybı oldu

Aşılamamın 10.gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim gibi olup sonra testi pozitif olan var mı?
Bnmde bugün 10.gunim bende test yaptım ckmadi belirti olarak neleriniz var bende adet olcakmis gibi ağrı var .kimisi erken diyo 10.gun için oyuzden bilemedim

Bnmde bugün 10.gunim bende test yaptım ckmadi belirti olarak neleriniz var bende adet olcakmis gibi ağrı var .kimisi erken diyo 10.gun için oyuzden bilemedim
Benimde karın ağrım var hafif aynı adet olacakmışsım hissi gibi. Göğüslerdeki hassasiyet bitti karın ağrım çıktı ortaya

Canım ümidini kırma ama pozitife dönmez bence aşılama çok boş bir şey bende iki kere denedim tamamen vakit kaybı oldu
Canım inan aşılama boş değil ,nasip ne ise o . Tüp bebek denedim ve kaliteli dolu yumurtalarım olduğu halde negatif sonuç aldım ama aşılama ile nasıp oldu . Yani tüp bebek kadar daha fazla olumlu olan bir yöntemle nasip olmayip aşılama ile olabiliyor .. inşallah Allah sizlere de nasip eder biran önce kavuşursunuz

10.günde adet ağrısı normal mi sizce birde testin negatif çıkması

10.günde adet ağrısı normal mi sizce birde testin negatif çıkması
Ben 12. Gün test yapmıştım 10.gün yapmadım ki 12.gun hafif çıkmıştı çizgi testte ve gidip kan.verdigimde de yeni 112 bthcg idi yani geç döllenme vs olabilme imkanı vardı benimkinin ,belki sizinde öyledir . Kanamayi bekleyin Progestan verdiyse drnuz devam edin . Umarım pozitif güzel sonuç alırsınız

Benmle aynı siz zaten erken test yapmışsınız olsa çıkardı tkrr yapmanın anlamı yok 2 3 gün daha bekleyin öyle yapım bnce bende öyle yapcam yarın erke. Test alıp yada kan verin en iyisi erken teste rağmen çıkmamış cnku

Belirtileriniz nelerdi

Adet ağrınız oluyormuydu

Kimisi diyor 10.gün negatif ti 13.gün pozitif çıktı felan ne bilim umutlanıyor işte insan

Belirtileriniz nelerdi
Ben ümit hiç aramamistim tüp bebekten sonra aşılama da pozitif i görmek bir mucize gibi olduğundan ,ama kasık ağrım vardı batmalar oluyordu ve ayaklarımda ağrı vardı tek farklılık buydu her zamankinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…