- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Insallah cok teşekkür ederimRica ederim inşallah güzel sonuçları en kısa zamanda alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cok teşekkür ederimRica ederim inşallah güzel sonuçları en kısa zamanda alırsın![]()
ilk aşılamayı özelde yaptırdım sadece 2 tane yumurta vardı. ikincisi ni devlette yaptırdım yaklaşık 5 tane vardıAsilamayi ozelde mi yaptirdiniz acaba, yumurtalik rezerviniz kacti da asilama yaptirdiniz acaba
Benim amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktor 1 senelik evliyim bana da yaparlar mi rapor cikaripilk aşılamayı özelde yaptırdım sadece 2 tane yumurta vardı. ikincisi ni devlette yaptırdım yaklaşık 5 tane vardı
bu tarz düşük değeler için takviye edici gıda veriyorlar doktorlar. Zaten devlet hastanesinde aşılama için ücret almıyorlar sadece kullancağın ilaçların parasını kendin veriyorsun. Genelde ilk aşılamalar için rapor vermiyorlar. Sebebi de eğer tutmazsa sonrasında daha pahalı tedaviler uygulanıyor rapor hakkını senin yararın için pahalı tedavilere bırakıyorlar. Ama dersen ki ben şimdi kullanmak istiyorum rapor hakkımı o zaman verirler. Ama bence kullanma çünkü zaten hiç pahalı değil. Takviye edici gıdalar 500 civarı tutuyor. yumurta geliştirme hapı 75 tl falan. Bir de en son çatlama için iğne var o da 210 tl yani tüm masrafın bu oluyor bir devlet hastaneesindeBenim amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktor 1 senelik evliyim bana da yaparlar mi rapor cikarip
Bana hic bi ilac vermedi en azindan basta hap filan veriyolarmis bazi doktorlar , ben doktorumu değiştireyim en iyisibu tarz düşük değeler için takviye edici gıda veriyorlar doktorlar. Zaten devlet hastanesinde aşılama için ücret almıyorlar sadece kullancağın ilaçların parasını kendin veriyorsun. Genelde ilk aşılamalar için rapor vermiyorlar. Sebebi de eğer tutmazsa sonrasında daha pahalı tedaviler uygulanıyor rapor hakkını senin yararın için pahalı tedavilere bırakıyorlar. Ama dersen ki ben şimdi kullanmak istiyorum rapor hakkımı o zaman verirler. Ama bence kullanma çünkü zaten hiç pahalı değil. Takviye edici gıdalar 500 civarı tutuyor. yumurta geliştirme hapı 75 tl falan. Bir de en son çatlama için iğne var o da 210 tl yani tüm masrafın bu oluyor bir devlet hastaneesinde
Eğer değerinin düşük olduğunu söylediyse ilaç vermek zorunda bence de değiştir canımBana hic bi ilac vermedi en azindan basta hap filan veriyolarmis bazi doktorlar , ben doktorumu değiştireyim en iyisi
Evet değiştircem bendeEğer değerinin düşük olduğunu söylediyse ilaç vermek zorunda bence de değiştir canım
Döndü mü pozitife13 mayısta ikinci aşılama mı yaptırdım bugün 23 mayıs yani 10.gün kan testi yaptırdım ve 1.20 den küçük değeri çıktı yani negatif. Bunun pozitif dönme ihtimali var mıdır acaba?
Bide ilk tedavi icin adetinden kac gun sonra gittin acaba ona göre randevu alayim zaman kaybetmeyimbu tarz düşük değeler için takviye edici gıda veriyorlar doktorlar. Zaten devlet hastanesinde aşılama için ücret almıyorlar sadece kullancağın ilaçların parasını kendin veriyorsun. Genelde ilk aşılamalar için rapor vermiyorlar. Sebebi de eğer tutmazsa sonrasında daha pahalı tedaviler uygulanıyor rapor hakkını senin yararın için pahalı tedavilere bırakıyorlar. Ama dersen ki ben şimdi kullanmak istiyorum rapor hakkımı o zaman verirler. Ama bence kullanma çünkü zaten hiç pahalı değil. Takviye edici gıdalar 500 civarı tutuyor. yumurta geliştirme hapı 75 tl falan. Bir de en son çatlama için iğne var o da 210 tl yani tüm masrafın bu oluyor bir devlet hastaneesinde
Adetin 3.günü gidilmesi gerekiyor o günün değerleri çok önemli çünküBide ilk tedavi icin adetinden kac gun sonra gittin acaba ona göre randevu alayim zaman kaybetmeyim
Dönmedi malesef şuan az da olsa kan geldi 14.gün bugün. Tekrar test verme konusunda emin değilimDöndü mü pozitifeben de idrar testi yaptım negatif cıktı
![]()
canım 2. Günü git sen ben bu ay hafta sonu adet oldum 3. Günü pazartesi gittim aşılamaya başlamak için 2. günü gelmen gerekiyordu dedi diğer aya kaldı ertelemek zorunda kaldıkBide ilk tedavi icin adetinden kac gun sonra gittin acaba ona göre randevu alayim zaman kaybetmeyim
Aaa ne alaka 2 3 4.günü diyolar. Ben 2.günü gitmiştim hatta 3.günü baslattılar iğnelere 3.günü gitseydim o akşam baslatacaklardı. Bence baska bi doktora gidincanım 2. Günü git sen ben bu ay hafta sonu adet oldum 3. Günü pazartesi gittim aşılamaya başlamak için 2. günü gelmen gerekiyordu dedi diğer aya kaldı ertelemek zorunda kaldık![]()
Ben aradim da gideceğim hastaneyi 3. Gunu gel dediler yine ararım bide azlığı coklugu fark eder mi ilk gün az ve kahverengi geliyo 2 . Gün bi tik fazla ve yine kahve 3. Gun de kahve kirmizi gibi geliyo bu ay dengem sasti ama ilk 3 4 gun sadece peçeteye geldicanım 2. Günü git sen ben bu ay hafta sonu adet oldum 3. Günü pazartesi gittim aşılamaya başlamak için 2. günü gelmen gerekiyordu dedi diğer aya kaldı ertelemek zorunda kaldık![]()
SilinceBen aradim da gideceğim hastaneyi 3. Gunu gel dediler yine ararım bide azlığı coklugu fark eder mi ilk gün az ve kahverengi geliyo 2 . Gün bi tik fazla ve yine kahve 3. Gun de kahve kirmizi gibi geliyo bu ay dengem sasti ama ilk 3 4 gun sadece peçeteye geldi
İlk aşılamamı da orada yaptırdım bulunduğum şehirde en iyi hekimlerden birisi aslında , geçen aşılamada da 2. Günü başladı , ben 3. Günü de olur diye düşündüm gittim olmaz dediAaa ne alaka 2 3 4.günü diyolar. Ben 2.günü gitmiştim hatta 3.günü baslattılar iğnelere 3.günü gitseydim o akşam baslatacaklardı. Bence baska bi doktora gidin
Hayır covid testi istemiyorlar artıkİlk aşılamamı da orada yaptırdım bulunduğum şehirde en iyi hekimlerden birisi aslında , geçen aşılamada da 2. Günü başladı , ben 3. Günü de olur diye düşündüm gittim olmaz dedibilemedim
Siz covid testi vermişmiydiniz aşılama öncesi![]()
Onla alakası yok az cok gelmesiyle yumurta olusumuyla alakalı sebepten istiyolar o günleriBen aradim da gideceğim hastaneyi 3. Gunu gel dediler yine ararım bide azlığı coklugu fark eder mi ilk gün az ve kahverengi geliyo 2 . Gün bi tik fazla ve yine kahve 3. Gun de kahve kirmizi gibi geliyo bu ay dengem sasti ama ilk 3 4 gun sadece peçeteye geldi
Iyi bariOnla alakası yok az cok gelmesiyle yumurta olusumuyla alakalı sebepten istiyolar o günleri
Benim dr istiyor halâ işlemden önce 2 defa test veriliyorHayır covid testi istemiyorlar artık