Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar asilamin 11 günü sabah erken testlerden yaptım negatif sizce erken mi yaptım belirti yok sadece vajinamda batma oluyir
Açıkçası fiyatı banada çok pahalı geliyi bı aşılama fiyatı nerdeyse gerçekten işe yaradiginabinansan veririlir de işte tam emin değilim malesefİnternette sürekli dr mfk ürünleri görüyorum memnun olan o kadar çok insan var ki. Ama mesaj atınca bana 10-12 binlik ürününü önerdi açıkçası bir ilaca o kadar verilir mi bilemedim
Test yaptın mı cnmBende 5 mayısra aşılama yaptırdım,en iyi tarih yarından itibaren gösteriyor cumartesi kan için çağırdı doktor yarın idrar testi yapıp yapmamakla coo kararsızım,sende 5 mayısta yaptıysan biraz daha bekle bence erken olabilir
Hayır yapmadımTest yaptın mı cnm
Bende kahverengi akıntı oldu biraz adet mu acabaHayır yapmadım![]()
İşe yarayacağını bilsek tabii ki fazlasını bile veririz de araştırdım birinin hormon değerlerini daha kötü yapmış kimine çok iyi gelmiş. Emin olamadım. Bu arada tekrar test yaptım 13.gün malesef negatif, tutmamış aşılamamAçıkçası fiyatı banada çok pahalı geliyi bı aşılama fiyatı nerdeyse gerçekten işe yaradiginabinansan veririlir de işte tam emin değilim malesef
Benimde 13. Gün ve ben adet oldumİşe yarayacağını bilsek tabii ki fazlasını bile veririz de araştırdım birinin hormon değerlerini daha kötü yapmış kimine çok iyi gelmiş. Emin olamadım. Bu arada tekrar test yaptım 13.gün malesef negatif, tutmamış aşılamam![]()
Yapicam demiştiniz ondanHayır yapmadım![]()
Hayır yapmadım test verdim bugün negatifYapicam demiştiniz ondan
Tekrar yapmayı düşünüyormusnuzHayır yapmadım test verdim bugün negatif
Tüp bebek düşünüyoruz aşılama değilTekrar yapmayı düşünüyormusnuz
Fiyatları hakkında bilginiz varmiTüp bebek düşünüyoruz aşılama değil
Erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz bununla şuan çıkması biraz zor sanırım veya kan verin kesin olsunAşılamanin 11 günü çatlatma iğnesinin 12 günü bugün ama gün gün test yaptım bu sonuç sizce nedir igne etkisi mi yoksa igne etkisi geçmiş mi bugün için acil cevap verir misiniz