Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 Mayıs çatlatma iğnesi 4 Mayıs'ta asilmam oldu sende belirti var mı canm belirtilerin nelerBende 5 mayısra aşılama yaptırdım,en iyi tarih yarından itibaren gösteriyor cumartesi kan için çağırdı doktor yarın idrar testi yapıp yapmamakla coo kararsızım,sende 5 mayısta yaptıysan biraz daha bekle bence erken olabilir
Ara sıra kasıklarım ağrıyor bazem bişey saplanır gibi oluyor,cok sık 20 dk yarım saatte bir tuvalete cıkıyorum,sende var mı belirtiiBen 3 Mayıs çatlatma iğnesi 4 Mayıs'ta asilmam oldu sende belirti var mı canm belirtilerin neler
Bnde de aynısı oluyorAra sıra kasıklarım ağrıyor bazem bişey saplanır gibi oluyor,cok sık 20 dk yarım saatte bir tuvalete cıkıyorum,sende var mı belirtii
Çok sık idrara cikiyorumAra sıra kasıklarım ağrıyor bazem bişey saplanır gibi oluyor,cok sık 20 dk yarım saatte bir tuvalete cıkıyorum,sende var mı belirtii
Valla bazen aynı regl 5 dk sonra gelicekmiş gibi ağrıyor regl ağrısı mı bilmiyorum inşallah değildirBnde de aynısı oluyor
İnşallah bnde çok korkuyorum siz ne zamn kan vericeksinizValla bazen aynı regl 5 dk sonra gelicekmiş gibi ağrıyor regl ağrısı mı bilmiyorum inşallah değildir
Bende pazartesi vericem cumartesi 12.gununuz erken değil mi 14 te vermek gerekiyormusCumartesi günü
Hadi hayırlısı canm burayada mutlaka yaz motel olur bizedeBilmiyorum aşılama yapılırken yumurtam çatlamıştı zaten yani olduysa o gün ya da ertesi gün döllendi zaten,doktor 17 sinde cağırdı
Sanırım aynı gün aşılama olmuşuz Ben de 5 Mayıs'ta olmuştum. Ben de dün test yaptım negatif çıktı maalesefMerhaba kızlar asilamin 11 günü sabah erken testlerden yaptım negatif sizce erken mi yaptım belirti yok sadece vajinamda batma oluyir
Rabbim tez zamnda bizlere nasip etsin inşallahSanırım aynı gün aşılama olmuşuz Ben de 5 Mayıs'ta olmuştum. Ben de dün test yaptım negatif çıktı maalesef14.gunu bekliyorum yinede , doktorum 14 günü bekle dedi. Ağrıların oluşması normalmiş. Ben de adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum 2-3 gündür hatta sağ tarafım o kadar ağrıyor ki adet ağrısından beter ..
Kan vermeyene kadar hiç birşey belli değil üzme kendini ben de negatif gördüm ama ümidimi kesmiyorumSanırım aynı gün aşılama olmuşuz Ben de 5 Mayıs'ta olmuştum. Ben de dün test yaptım negatif çıktı maalesef14.gunu bekliyorum yinede , doktorum 14 günü bekle dedi. Ağrıların oluşması normalmiş. Ben de adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum 2-3 gündür hatta sağ tarafım o kadar ağrıyor ki adet ağrısından beter ..
İnşallah Allah'ım bizlere de nasip etsinKan vermeyene kadar hiç birşey belli değil üzme kendini ben de negatif gördüm ama ümidimi kesmiyorum
Evet ilk deneme bende de pcos var bide eşimde hareket azlığı vardiİnşallah Allah'ım bizlere de nasip etsinsizin de ilk denemeniz miydi? Benim pcosum var diye aşılama yapıldı
Evet ilk deneme bende de pcos var bide eşimde hareket azlığı vardi