Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabilirsiniz çıkma ihtimali yüksekKızlarrr 12 gündür aşılama olalı göğüs ucu aşırı hasasiyeti var belim ara ara ağırıyo gaz ve sık idrara çıkma bakalım çok heyecanlıyım test yapsammı yarın 13. gün
Test yaptınız mı15 . gün yapcam canım
yarınTest yaptınız mı
Merhaba test yaptınız mı umarım tutmuştır
evet canım tuttuMerhaba test yaptınız mı umarım tutmuştır
Çok sevindim canım. Evde hiç gebelik testi yaptın mı? Direkt mi kan verdin? Kaçıncı gün verdin belirtilerin nelerdi?evet canım tuttuRabbim sağlıkla doğmasını nasip eder inş herkes dualarımda
14. günü test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 15. günde 148 çıktı sonucum göğüs hassasiyeti halsizlik sık idrara çıkmaÇok sevindim canım. Evde hiç gebelik testi yaptın mı? Direkt mi kan verdin? Kaçıncı gün verdin belirtilerin nelerdi?
Hayırlı olsun canım göğüslerimde şişkinlik 10 gündür var ama adet olmadan önce hep böyle olur benim değişik birşeymiş gibi gelmiyoru bakalım 10 martı bekliyorum ben de14. günü test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 15. günde 148 çıktı sonucum göğüs hassasiyeti halsizlik sık idrara çıkma
ne zaman oldun aşılamaHayırlı olsun canım göğüslerimde şişkinlik 10 gündür var ama adet olmadan önce hep böyle olur benim değişik birşeymiş gibi gelmiyoru bakalım 10 martı bekliyorum ben de
21 şubat gece 12:00 de çatlatma iğnesi oldum 23 Şubat öğlen 12:00 de aşılama oldum canım. Dün gebelik testi yaptım 10. Gün ama silik çizgi bile yokne zaman oldun aşılama
Senle aynıyız canıım gün olarak21 şubat gece 12:00 de çatlatma iğnesi oldum 23 Şubat öğlen 12:00 de aşılama oldum canım. Dün gebelik testi yaptım 10. Gün ama silik çizgi bile yok
Sen hiç gebelik testi yaptın mı canımSenle aynıyız canıım gün olarak![]()
cnm çok erken yapmışsın21 şubat gece 12:00 de çatlatma iğnesi oldum 23 Şubat öğlen 12:00 de aşılama oldum canım. Dün gebelik testi yaptım 10. Gün ama silik çizgi bile yok
İnşallah öyledir canımcnm çok erken yapmışsın
Bugün yaptım negatif cıktı cnm dün çizgi cıkmıstı iğne etkisi bnde bugün geçmişSen hiç gebelik testi yaptın mı canım