Aşılama Aşılama 2012

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İngiilizce canım ve özelde çalıştığım için bir iki haftaya iş başı var. Sen iyi dayandın valla ben adet olmayı bekleyemiyorum her ay kan testi yaptırıyorum meraktan bugün yaptırsan çıkar aslınd tabi sen bilirsin . Harman sen de kırmızıları gördün mü benim gibi :(((

İngiilizce canım ve özelde çalıştığım için bir iki haftaya iş başı var. Sen iyi dayandın valla ben adet olmayı bekleyemiyorum her ay kan testi yaptırıyorum meraktan bugün yaptırsan çıkar aslınd tabi sen bilirsin . Harman sen de kırmızıları gördün mü benim gibi :(((

Gördüm maalesef, benim saati şaşmaz, bugün 3. günü, birazdan doktora gidicem

Chosyyy, senin tutmuş olsa da bize motivasyon, moral olsa, hadi inşallahh

Ya tüpte embriyo sınırlaması ne kadar saçmaa, hem 3 çocuk diyolar hem de bu sınırlamayı getiriyolar. Hadi eskiden 3 embriyo koyuyolarmış, o riskli anladık da 2 embrio gayet idealdi, çok sinir oldummmm

Bu arada congrats madem İng öğretmenisin şu aşağıdaki siteyi tavsiye ederim, bunu yazan kadıncağız 4. tüp denemesinde bebek sahibi olmuş, yaşadıklarını espirili bir dille anlatıyor

http://www.999reasonstolaugh.com/

inşallah kızlar tutmuştur
2 yıldır hayal kırıklığı yaşayınca ümitlenemiyorum bile:(

harman 35 yaş önce 3.denemede 2 transfer yapıyolarmış
oda zor ama ya
ben geçenlerde ikiz forumlarına baktım
üçüz olanlar var,hatta 4üz riskliymiş,almaları gerekiyomuş 2den fazlasını sanırım
biz kız 3üz zannediyolarmış,bilmemkaçıncı haftada bi bakmışlar 4üz
3üzken bile birini almalıyız demiş drlar,şimdi 2sini alıcaklar
bir sürü dra gitmiş hepsi alınmalı demiş
çok zordu kızın durumu

inşallah kızlar tutmuştur
2 yıldır hayal kırıklığı yaşayınca ümitlenemiyorum bile:(

harman 35 yaş önce 3.denemede 2 transfer yapıyolarmış
oda zor ama ya
ben geçenlerde ikiz forumlarına baktım
üçüz olanlar var,hatta 4üz riskliymiş,almaları gerekiyomuş 2den fazlasını sanırım
biz kız 3üz zannediyolarmış,bilmemkaçıncı haftada bi bakmışlar 4üz
3üzken bile birini almalıyız demiş drlar,şimdi 2sini alıcaklar
bir sürü dra gitmiş hepsi alınmalı demiş
çok zordu kızın durumu

Ay çok kötüymüş ya, o da çok zor, benim yumurta takibi yapıldığında günde 3 klomenle 4 yumurta olmuştu, doktor baya panik olmuştu ya üçüz, dördüz olursa diye. O yüzden 3 emriyo koymak da çok yanlış bence, ama 2 yerine 1 tane de şansı yarı yarıya düşürüyor, tüp de kolay değilki her tedavide vücuda hormon yükleniyor, 3. denemeye geldiğinde hep vücuden hem psikolojik olarak çok yıpranmış olur insan, ben bu konuyu bi araştırıym..

tedaviye başladım 3. aşılama için, menogon iğne yapıcam hergün cumartesiye kadar, ama bu ay kafama takmıycam kararlıyım

Ay Harman bu ne harika bir blogmuş. İnanılmaz keyifle okudum teşekkür ederim :) Demek sadece biz de değilmiş bu tip sorunlar. gerçi inglizler çok çocuk seviyor ama bu mahalle baskısı bir tek bir de değilmiş :))) İnsan bazı şeyleri aaaa bende böyle yaptım diye gülerek okuyor. Rahatladım valla yani takıntılı değilim dimi. Kimse için kolay değil.
Bu arada Dr. Ulun bey bugün telefonda adetin bitiminde bir sonraki adet dönemi için planlama yapmadan muayene ve bazı testlerin gerekli olduğunu söyledi. yani hemen tüp olmuyor.Ve dediğiniz gibi kızlar embriyo sınırı var ama 1. kalite olursa ihtimal yüksekmiş ne yapalım başa gelen çekilir. Ben bu ay kürlerle takılıyorum. Chosy yarın iyi haber getir bize . Harman senin de yen aşılamam hayırlı olsun. :)))))) Kırmızıları bir son görüşümüz olsun bu sene

Ay Harman bu ne harika bir blogmuş. İnanılmaz keyifle okudum teşekkür ederim :) Demek sadece biz de değilmiş bu tip sorunlar. gerçi inglizler çok çocuk seviyor ama bu mahalle baskısı bir tek bir de değilmiş :))) İnsan bazı şeyleri aaaa bende böyle yaptım diye gülerek okuyor. Rahatladım valla yani takıntılı değilim dimi. Kimse için kolay değil.
Bu arada Dr. Ulun bey bugün telefonda adetin bitiminde bir sonraki adet dönemi için planlama yapmadan muayene ve bazı testlerin gerekli olduğunu söyledi. yani hemen tüp olmuyor.Ve dediğiniz gibi kızlar embriyo sınırı var ama 1. kalite olursa ihtimal yüksekmiş ne yapalım başa gelen çekilir. Ben bu ay kürlerle takılıyorum. Chosy yarın iyi haber getir bize . Harman senin de yen aşılamam hayırlı olsun. :)))))) Kırmızıları bir son görüşümüz olsun bu sene

Rica ederim ne demek, insan önce takıntılara başlıyor, sonra da taktıntılı olmasına takıyor:) Taa dünyanın öbür ucunda da kadınların aynı şeyleri yaşadığını görünce insan rahatlıyor:) Chosynin de dediği gibi bir süre bebiş için uğraşıp da takınıtlı olmayan kadın olmaz zaten.

Ben de doktorla konuştum tüp mü yapsam diye, tüpte şansın oldukça yüksek olduğunu söyledi o da, ama iş stresim yüksek şimdi, o yüzden yıl sonuna doğru yaptırayım diyorum, olayı kafamdan çıkarma çalışmaları yapıyorum şimdi, artık nasıl uğraştıysam kafamdan atmaya iğnemi unutmuşum az daha zamanının kaçırıyordum!!!

Congrats hadi bakalım hayırlı olsun, yeni yıla hamile girersin inşallahh

kızlar ben test yaptırdım
80,67 çıktı sonucum
dr ii bi değer dedi ama cuma tekrar test yapılcak
12 gün önce bu günü bekliyodum
şimdide cumayı:(
inşşallah sorun çıkmaz
emin olamıyorum o yüzden

Ay chosy tutmus işte tutmuş canım hayırlı olsun! Ama niye endişendin anlamadım eminim Cumaya değer katlanarak artacak :) hayırlı olsun iyi düşün bence değer süper :)

çok sağol canım
endişelendim çünkü bu kadar zaman bekleyip olmayınca mutlu olamadım tam işte,
korkuyorum şimdi bi sorun çıkarsa diye
doğal yoldan olsa neyse de:(

Canım bunun doğal yoldan çok farkı yokki. benim 5. hafta değerim 46 çıkmıştı düşün ne kadar az. O zaman anlamıştı doktor bu çok az kimyasal diye. Senin daha şimdiden iyi bence hayırlı olsun diyelşm bence :)))

arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?

arkadaslar yazısmalarınızı okudum ümitlendimde kafam da karıstı ben pcosluyum 3yıldır bebek istedgim halde bu yıl teshis konuldu asılama istiyo doktorum sizce ilk asılamada tutma ihtimalim ne kadar cunku esim 2.yi yaptırmayı düsünmüyo

arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?

Canım hayırlı olsun yumurta büyüklüğün gayet iyi ben de 5 defa takibe girdim :) Çatlatma iğnesi vur dedi mi doktorun ?

arkadaslar yazısmalarınızı okudum ümitlendimde kafam da karıstı ben pcosluyum 3yıldır bebek istedgim halde bu yıl teshis konuldu asılama istiyo doktorum sizce ilk asılamada tutma ihtimalim ne kadar cunku esim 2.yi yaptırmayı düsünmüyo

Canım ben ne pcolu hikayeleri okudum ilk normal denemede hamile kalan bayağı çok. En azından sebebini biliyorsun genelde benim gibi sebepsiz daha sinir bozucu. Eşin haksız sayılmaz normal yoldan %3 yada 4 artırıyor şansı. En mükemmel işlem % 18 ihtimali geçmiyor. Eğerparayı dert etmiyorsan ve benim kadar işlemde sırasında sıkıntı çekmezsen (ki ben normal muayenede de ölüyorum bana bakma) tekrarla. Çünkü 3-4 defa deneyen çiftlerin % 40 olumlu cevap alıyor. Çok doktor gezdim okudum sonuç bu hayırlı olsun şimdiden :))))))))))

Canım ben 7 ay önce doğal yolla hamile kaldım taaa 29. günde değer bu çıktı kimyasal olduğu için düşükmüş ve düşmeye devam etti :((((((

anladım canım
ama bak sende doğal yolla hamile kalmışsın
bende hiç kalamadım,
hamile kalabilmekte iyi bence
inşallah Allah en kısa zamanda güldürür yüzünü canım

öncelikle herkese merhaba diyorum üyeliğim yeni. ben ilk çocuğuma aşılama ile hamile kaldım ilk denemede tutmuştu. 16. günkan testi yaptırmıştım 50 çıkmıştı değeri 2 gün sonra tekrar yaptırmıştık 1000i geçmişti.. sanırım normal adet gecikmesi olmadığı için değerler düşük oluyo ama sonra iyice yükseliyo. ocak ayından sonra tekrar 2. bebeğim için tedaviye gideceğim normal hamile kalamadığım için bu bebekte direk aşılama olcakmış yani daha önce gördüğüm gibi aylarca tedavi olmayacakmışım.. ilk bebeğimde ilk aşılama tutmuştu ama 2. bebekte bu kadar şanslı olabilecekmiyim bilmiyorum. Allahtan ümit kesilmez ümidimizi kaybetmeyelim. ve chosy test yaptıran sendin sanırım umarım yanlışım yoktur ama sağlıklıca büyüt bebeğinin bence sonucun pozitif :)

Canım ben ne pcolu hikayeleri okudum ilk normal denemede hamile kalan bayağı çok. En azından sebebini biliyorsun genelde benim gibi sebepsiz daha sinir bozucu. Eşin haksız sayılmaz normal yoldan %3 yada 4 artırıyor şansı. En mükemmel işlem % 18 ihtimali geçmiyor. Eğerparayı dert etmiyorsan ve benim kadar işlemde sırasında sıkıntı çekmezsen (ki ben normal muayenede de ölüyorum bana bakma) tekrarla. Çünkü 3-4 defa deneyen çiftlerin % 40 olumlu cevap alıyor. Çok doktor gezdim okudum sonuç bu hayırlı olsun şimdiden :))))))))))

benim sorunumda sebepsiz pko falanda yoktu bende. bu insana daha çok zulüm geliyo. sebebini bilmiyosun. Ama kurstan bi arkadaşım vardı 4 senedir bebeği olmuyor 3 aşılama da negatif sonuç almış durumu olmadığı için tüp bebek yaptıramamıştı geçenlerde 3 aylık hamile olduğunu duydum. Rabbim tez zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Back
X