Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet suyu çok istiyor bide vücudum ama bugün ağrılarım hiç yok ve progestanın etkisiyle çok fazla akıntı oluyordu oda yok artık ilacı kullanmaya devam ediyorum ama akıntısı olmuyor artık sizde durumlar nasılÇok sık küçük tuvalete çıkma ihtiyacınız oluyor mu sizin de![]()
Buraya genellikle süreçte olanlar yazıyor, pozitif olanlar girmiyor bi dahaKeşke aşılaması tutan birileri belirtilerini yazsa![]()
Yok bende olmadıKahverengi akıntınız oldu mu kıvamlı @elt_girl @fatmanurtnn @yarensu12 @castell
Kasık ağrılarım oluyor benim hafif hafifBenim de ağrım bazen çok artıyor ama mesela şuan hiçbir şey yok, akıntı da fitile bağlı oluyor tabi son bir hafta dediğiniz gibi yarıladık![]()
Aynı bende ya hep negatif gördüm şimdi de korkuyorum gerçi erken daha amaben hiç yapmadım :/ bu zamana kadar negatif görmekten korku kaldı artık test
Çok test yapasım var ama sonuç bişey ifade etmicek diye tutuyorum kendimi bugün bir belirtim yok benimKızlar bugün nasıldınız herhangi bir değişiklik belirtisi olan yada test yapan var mı
Bende aynı canım hiç belirtim kalmadı ama çok çok yapasım var testiÇok test yapasım var ama sonuç bişey ifade etmicek diye tutuyorum kendimi bugün bir belirtim yok benim
Çok erken bence test için canım. Acele etme iğnein etkisi geçmiştir daha yeniKızlar benim 8. Günüm aşılamanın bir test yaptım negatif çıktı ya sizce kesin negatif midir artık yoksa hcg yükselmemiş olabilirler mi hâlâ lütfen cevap verin
Dimi ya iğnenin 10. Günü zaten belki de varsa bile değeri düşüktür ondan çıkmamıştır testte dimi kendimi buna inandırmak istiyorum yaÇok erken bence test için canım. Acele etme iğnein etkisi geçmiştir daha yen
Çok erken bence test için canım. Acele etme iğnein etkisi geçmiştir daha yeni