- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
-
Bende pazartesi aşılama oldum o şekilde ağrım yok sadece yumurtanın büyüdüğü tarafta batma oluyor sadece ara sıraMerhabalar hanımlar bugün aşılamanın 4 ncu günü pazartesi günü oldu ama ikinci gününden itibaren kas ağrısı yaşıyorum çok fazla şekilde kemiklerimde sancı basıyor acilde parasetmol ağrı kesici parol oloyur ya gebeler için uygun dedi ama yine başladı sizde de olan varmı bu ağrıların nasıl bir yol izlediniz..
Ay bende pazartesi oldum bakalımBende pazartesi aşılama oldum o şekilde ağrım yok sadece yumurtanın büyüdüğü tarafta batma oluyor sadece ara sıra
Bende pazartesi aşılama oldum o şekilde ağrım yok sadece yumurtanın büyüdüğü tarafta batma oluyor sadeceMerhabalar hanımlar bugün aşılamanın 4 ncu günü pazartesi günü oldu ama ikinci gününden itibaren kas ağrısı yaşıyorum çok fazla şekilde kemiklerimde sancı basıyor acilde parasetmol ağrı kesici parol oloyur ya gebeler için uygun dedi ama yine başladı sizde de olan varmı bu ağrıların nasıl bir yol izlediniz..
Ay bende pazartesi oldum bakalımhüzünle bitmez inşallah benim de bir şeyim yok sadece kas ağrısı
Ay bende pazartesi oldum bakalımhüzünle bitmez inşallah benim de bir şeyim yok sadece kas ağrısı
Ay inşallahAy bende pazartesi oldum bakalımhüzünle bitmez inşallah benim de bir şeyim yok sadece kas ağrısı
Ay acaba test ile takip etsemmi ya çünkü ovitrelle bugün 6 günü 7 nci günde yarın yaniBende pazartesi aşılama oldum o şekilde ağrım yok sadece yumurtanın büyüdüğü tarafta batma oluyor sadece
İğne etkisiyle yalancı pozitifte çıkabilir amaAy acaba test ile takip etsemmi ya çünkü ovitrelle bugün 6 günü 7 nci günde yarın yani
Gitmedim zaten bir günde 1 gündürİğne etkisiyle yalancı pozitifte çıkabilir ama
Kasık ağrısı falan oluyor mu sizinGitmedim zaten bir günde 1 gündüryarın da tutsam kendimi tamamdır pazar kapa
Hayır ya hiç yokKasık ağrısı falan oluyor mu sizin
Kızlar benimde 5. Günüm bugün dünden beri hafif kasık ağrım var. Bugunde 3-4 damla lekelenme olduHayır ya hiç yok
İnşallah tutar benim tutmadı adet oldum adetim de bitti bugün doğal deneyecem ağustos ta gidecem tekrarKızlar benimde 5. Günüm bugün dünden beri hafif kasık ağrım var. Bugunde 3-4 damla lekelenme oldu
Benim 2. Denemem inşallah güzel haberler alırızİnşallah tutar benim tutmadı adet oldum adetim de bitti bugün doğal deneyecem ağustos ta gidecem tekrar
Benim 2. Denemem inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım stres yapma şuan pişmanım onkadar stres yaptığıma ay bide anne olsam kendime çok kızarım herhalde stres yaptığıma 2mci aşılamada da artık stres yapmam inşallahBenim 2. Denemem inşallah güzel haberler alırız
2aşılama diğerinden daha kolay oldu aşkım benim daha bilinçliyim en azından mental olarak çok takmadım bu kez .Diğerinde lohusa gibi yatmıştımİnşallah canım stres yapma şuan pişmanım onkadar stres yaptığıma ay bide anne olsam kendime çok kızarım herhalde stres yaptığıma 2mci aşılamada da artık stres yapmam inşallah
Ay bende ya yatiyurdum yatakta şuan da kendime kızıyorum aslında agir kaldırmadan günlük hayatına devam etmek en iyisi ama ben zaten ilk 4 gün sonra dayanamayıp kalktım evi süpürdüm kendime geldım bir daha olursa zaten yaşadığım için stres olmaz az da olsa ilkine gore2aşılama diğerinden daha kolay oldu aşkım benim daha bilinçliyim en azından mental olarak çok takmadım bu kez .Diğerinde lohusa gibi yatmıştımbunda çok daha rahatım fazla dikkat etmiyorum kafam daha rahat
Süreci bildiğin için daha rahatsın en azından bende öyle olmuştum .Belirti var mı vs diye hiç bakmıyorum önceden çok araştırıp belirti arardım ama yanıltıcı yani .Gün bile saymıyorum düşünAy bende ya yatiyurdum yatakta şuan da kendime kızıyorum aslında agir kaldırmadan günlük hayatına devam etmek en iyisi ama ben zaten ilk 4 gün sonra dayanamayıp kalktım evi süpürdüm kendime geldım bir daha olursa zaten yaşadığım için stres olmaz az da olsa ilkine gore
Şuan testine kac gun varkiSüreci bildiğin için daha rahatsın en azından bende öyle olmuştum .Belirti var mı vs diye hiç bakmıyorum önceden çok araştırıp belirti arardım ama yanıltıcı yani .Gün bile saymıyorum düşün
İkinci asılamaya basladınız mıAy bende ya yatiyurdum yatakta şuan da kendime kızıyorum aslında agir kaldırmadan günlük hayatına devam etmek en iyisi ama ben zaten ilk 4 gün sonra dayanamayıp kalktım evi süpürdüm kendime geldım bir daha olursa zaten yaşadığım için stres olmaz az da olsa ilkine gore
Yok dinleme ayı regl oldum bitti ve bekliyorum 1 ay sonra gidecem ya adet bitti ama ayaklarım yaniyur sanki adet olacakmışım gibi geliyor ama sancim.yok ara ara kasık ağrısı göğüs sizlamasi ilk defa ilaçtan sonraki ay normalde bu belirtti adeten 1 kaç gün önce başlardıİkinci asılamaya basladınız mı