• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 6.gün bel ağrısı tutunma belirtisi mi?

Canım aşılama sürecindeyken böyle şeyler deneme çünkü bu jelleri kullanıp mantar olanda çok kişi var tedavini riske atma
Ya zaten yorumlara baktım bazıları regl gecikmesi yaşamış sağlıklı bulmadım ben de . Teşekkür ederim cevabınız için ☺️☺️

Evet canım 2. aşılama. İkisinde de 7 gün gonalf 50 doz kullanıyordum. İlkinde 3 yumurta gelişmişti. Bu sefer 1 yumurtam gelişti 21 m 2.si 17 m’di . Siz neler yaptınız 🫶🏻🙏🏻🙏🏻
Merhabaaa canııım bende pazartesi günü aşılama oldum Gonal f kullanmıştım bu Gonal f iğnesi tek yumurta olmasına rağmen benim e2 değerimi yükseltti baya normalde çok yüksek çıkmıyordu sende baktılar mı e2 değerine

Merhabaaa canııım bende pazartesi günü aşılama oldum Gonal f kullanmıştım bu Gonal f iğnesi tek yumurta olmasına rağmen benim e2 değerimi yükseltti baya normalde çok yüksek çıkmıyordu sende baktılar mı e2 değerine
Yok bu sefer bakılmadı diğer seferinde bakılmıştı ama. E2 yi yükseltiyor evet ama yumurta çatlamaya hazırlanınca düşüyor . Benim zaten 21 m di yumurtam o yüzden bakılmadı

Evet canım 2. aşılama. İkisinde de 7 gün gonalf 50 doz kullanıyordum. İlkinde 3 yumurta gelişmişti. Bu sefer 1 yumurtam gelişti 21 m 2.si 17 m’di . Siz neler yaptınız 🫶🏻🙏🏻🙏🏻
Benimde ilk aşılamam canım bugün 6. Günüm benimde
Bende ganol f 37,5 dozla yaptım 2 yumurtam büyüdü canım sperm ileri hızımızda iyiydi bakalım bende bekliyorum bugün kasık ağrım var . Beraber bekleyelim canım bi durum oldukça yazalım

Benimde ilk aşılamam canım bugün 6. Günüm benimde
Bende ganol f 37,5 dozla yaptım 2 yumurtam büyüdü canım sperm ileri hızımızda iyiydi bakalım bende bekliyorum bugün kasık ağrım var . Beraber bekleyelim canım bi durum oldukça yazalım
İleri hız iyiyse inşallah tutacak 🙏🏻🙏🏻 bizde ileri hız düşük morfoloji de düşük bu ay bol takviye kullandık bakalım bekliyorum ben de . Aşılama geçen pazar yapıldı benim seninle yakınız inşallah pozitif görürüz ikimiz de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤍

Yok bu sefer bakılmadı diğer seferinde bakılmıştı ama. E2 yi yükseltiyor evet ama yumurta çatlamaya hazırlanınca düşüyor . Benim zaten 21 m di yumurtam o yüzden bakılmadı
Benim 13 den 19 a iki günde çıktı aşılama olacağım gün 460 çıktı e2 tek yumurta için çok fazla geldi 19 ken 227 di 20-21 olmuştur heralde benim de

İleri hız iyiyse inşallah tutacak 🙏🏻🙏🏻 bizde ileri hız düşük morfoloji de düşük bu ay bol takviye kullandık bakalım bekliyorum ben de . Aşılama geçen pazar yapıldı benim seninle yakınız inşallah pozitif görürüz ikimiz de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤍
Evet canım öyle inşallah Nurdan güzel haberler veririz birbirimize . Hangi takvimleri kullandınız canım

Benim 13 den 19 a iki günde çıktı aşılama olacağım gün 460 çıktı e2 tek yumurta için çok fazla geldi 19 ken 227 di 20-21 olmuştur heralde benim de
Benim de ovitrelleden önceki gün 490 falandır ertesi gün düşmüştü ve ovitrelle yaptık

Bende hiç e 2 hormonuna bakılmadı neden bakılıyor
Doktor gerek görmemiştir muhtemelen.
Evet canım öyle inşallah Nurdan güzel haberler veririz birbirimize . Hangi takvimleri kullandınız canım
Ben regenesis max kullandım. Eşim proxeed plus kullandı . Yanında badem ceviz keçiboynuzu pekmezi ve bi karışım macun kullandı

Bende hiç e 2 hormonuna bakılmadı neden bakılıyor
Yumurta boyutundan çok hormon üretiyor mu diye bakılıyor ben her gittiğimde bakıyorlar bence gerekli de mesela 16 mm yumurtam vardı ilaç yüzünden boyut olarak büyümüş ama hormon üretimi hiç yoktu 100-200 arası olması gereken değer 45 çıktı sonra yumurta küçüldü kendi kendine tabi hormon üretimi olmayınca olgun boyuta gelmez sanırım o yüzden istemiyor olabilirler

Benim de ovitrelleden önceki gün 490 falandır ertesi gün düşmüştü ve ovitrelle yaptık
Ben ovitrelle de olmadım çok güvendim kendi kendine çatlar diye pazartesi aşılama oldum çarşamba Progesteron 15.90 dı çatlamıştır heralde

Doktor gerek görmemiştir muhtemelen.

Ben regenesis max kullandım. Eşim proxeed plus kullandı . Yanında badem ceviz keçiboynuzu pekmezi ve bi karışım macun kullandı
Canım bizde ben İnofolic combi eşin Proxeed plus ile E vitamini aynı zamanda ortak olarak solgar folate d3 omega3 Q10 kullandık bi b complex kullandım aşılama gününe kadar aşılamadan sonrada hergün e vitamini kullanıyorum

Back
X