- 14 Mart 2025
- 499
- 97
- 13
- 34
Yaran cok kişi var Allahın izniyle Allah izin verirse olur bende bu ay denedim bakalım hayırlısı inşaallahTamam hemen bakıyorumm . İşe yarıyor mu acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaran cok kişi var Allahın izniyle Allah izin verirse olur bende bu ay denedim bakalım hayırlısı inşaallahTamam hemen bakıyorumm . İşe yarıyor mu acaba![]()
Sayfanın tam adı ne acaba bunu yazdım çıkmıyorİnferril jel spermin yumurtaya huzla ulasmasını saglıyormuş bi benin gunlugu sayfasına bak
Bi bebenin günlüğü canım hem istirgamı var hemde youtubesiSayfanın tam adı ne acaba bunu yazdım çıkmıyor
Canım sen ne zaman aşılama oldunSayfanın tam adı ne acaba bunu yazdım çıkmıyor
Canım aşılama sürecindeyken böyle şeyler deneme çünkü bu jelleri kullanıp mantar olanda çok kişi var tedavini riske atmaTamam hemen bakıyorumm . İşe yarıyor mu acaba![]()
Evet canım 2. aşılama. İkisinde de 7 gün gonalf 50 doz kullanıyordum. İlkinde 3 yumurta gelişmişti. Bu sefer 1 yumurtam gelişti 21 m 2.si 17 m’di . Siz neler yaptınızCanım sen ne zaman aşılama oldun
Ganol f dozun neydi
Kaç yumurtan oluştu![]()
Ya zaten yorumlara baktım bazıları regl gecikmesi yaşamış sağlıklı bulmadım ben de . Teşekkür ederim cevabınız içinCanım aşılama sürecindeyken böyle şeyler deneme çünkü bu jelleri kullanıp mantar olanda çok kişi var tedavini riske atma
Merhabaaa canııım bende pazartesi günü aşılama oldum Gonal f kullanmıştım bu Gonal f iğnesi tek yumurta olmasına rağmen benim e2 değerimi yükseltti baya normalde çok yüksek çıkmıyordu sende baktılar mı e2 değerineEvet canım 2. aşılama. İkisinde de 7 gün gonalf 50 doz kullanıyordum. İlkinde 3 yumurta gelişmişti. Bu sefer 1 yumurtam gelişti 21 m 2.si 17 m’di . Siz neler yaptınız![]()
Yok bu sefer bakılmadı diğer seferinde bakılmıştı ama. E2 yi yükseltiyor evet ama yumurta çatlamaya hazırlanınca düşüyor . Benim zaten 21 m di yumurtam o yüzden bakılmadıMerhabaaa canııım bende pazartesi günü aşılama oldum Gonal f kullanmıştım bu Gonal f iğnesi tek yumurta olmasına rağmen benim e2 değerimi yükseltti baya normalde çok yüksek çıkmıyordu sende baktılar mı e2 değerine
Benimde ilk aşılamam canım bugün 6. Günüm benimdeEvet canım 2. aşılama. İkisinde de 7 gün gonalf 50 doz kullanıyordum. İlkinde 3 yumurta gelişmişti. Bu sefer 1 yumurtam gelişti 21 m 2.si 17 m’di . Siz neler yaptınız![]()
İleri hız iyiyse inşallah tutacakBenimde ilk aşılamam canım bugün 6. Günüm benimde
Bende ganol f 37,5 dozla yaptım 2 yumurtam büyüdü canım sperm ileri hızımızda iyiydi bakalım bende bekliyorum bugün kasık ağrım var . Beraber bekleyelim canım bi durum oldukça yazalım
Benim 13 den 19 a iki günde çıktı aşılama olacağım gün 460 çıktı e2 tek yumurta için çok fazla geldi 19 ken 227 di 20-21 olmuştur heralde benim deYok bu sefer bakılmadı diğer seferinde bakılmıştı ama. E2 yi yükseltiyor evet ama yumurta çatlamaya hazırlanınca düşüyor . Benim zaten 21 m di yumurtam o yüzden bakılmadı
Evet canım öyle inşallah Nurdan güzel haberler veririz birbirimize . Hangi takvimleri kullandınız canımİleri hız iyiyse inşallah tutacakbizde ileri hız düşük morfoloji de düşük bu ay bol takviye kullandık bakalım bekliyorum ben de . Aşılama geçen pazar yapıldı benim seninle yakınız inşallah pozitif görürüz ikimiz de
![]()
Bende hiç e 2 hormonuna bakılmadı neden bakılıyorBenim 13 den 19 a iki günde çıktı aşılama olacağım gün 460 çıktı e2 tek yumurta için çok fazla geldi 19 ken 227 di 20-21 olmuştur heralde benim de
Benim de ovitrelleden önceki gün 490 falandır ertesi gün düşmüştü ve ovitrelle yaptıkBenim 13 den 19 a iki günde çıktı aşılama olacağım gün 460 çıktı e2 tek yumurta için çok fazla geldi 19 ken 227 di 20-21 olmuştur heralde benim de
Doktor gerek görmemiştir muhtemelen.Bende hiç e 2 hormonuna bakılmadı neden bakılıyor
Ben regenesis max kullandım. Eşim proxeed plus kullandı . Yanında badem ceviz keçiboynuzu pekmezi ve bi karışım macun kullandıEvet canım öyle inşallah Nurdan güzel haberler veririz birbirimize . Hangi takvimleri kullandınız canım
Yumurta boyutundan çok hormon üretiyor mu diye bakılıyor ben her gittiğimde bakıyorlar bence gerekli de mesela 16 mm yumurtam vardı ilaç yüzünden boyut olarak büyümüş ama hormon üretimi hiç yoktu 100-200 arası olması gereken değer 45 çıktı sonra yumurta küçüldü kendi kendine tabi hormon üretimi olmayınca olgun boyuta gelmez sanırım o yüzden istemiyor olabilirlerBende hiç e 2 hormonuna bakılmadı neden bakılıyor
Ben ovitrelle de olmadım çok güvendim kendi kendine çatlar diye pazartesi aşılama oldum çarşamba Progesteron 15.90 dı çatlamıştır heraldeBenim de ovitrelleden önceki gün 490 falandır ertesi gün düşmüştü ve ovitrelle yaptık
Canım bizde ben İnofolic combi eşin Proxeed plus ile E vitamini aynı zamanda ortak olarak solgar folate d3 omega3 Q10 kullandık bi b complex kullandım aşılama gününe kadar aşılamadan sonrada hergün e vitamini kullanıyorumDoktor gerek görmemiştir muhtemelen.
Ben regenesis max kullandım. Eşim proxeed plus kullandı . Yanında badem ceviz keçiboynuzu pekmezi ve bi karışım macun kullandı
Evet canım çatlamış.Ben ovitrelle de olmadım çok güvendim kendi kendine çatlar diye pazartesi aşılama oldum çarşamba Progesteron 15.90 dı çatlamıştır heralde