Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarın sabah yapmayı planlıyorum bir cesaret geldi ama henüz net değil. Bu ikinci aşılamam ilkinde günümde adet olmuştum hiç belirtim yoktu o yüzden biraz umutlanıyorum bu aşılama için ama haklısın belki stres etkiliyor olabilir...
Yarın sabah yapmayı planlıyorum bir cesaret geldi ama henüz net değil. Bu ikinci aşılamam ilkinde günümde adet olmuştum hiç belirtim yoktu o yüzden biraz umutlanıyorum bu aşılama için ama haklısın belki stres etkiliyor olabilir...
Canım aşılama yaptırdıktan sonra sarı akıntın oldu mu bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün iğnenin 11. Günü aşırı sarı akıntım var daha önce hiç olmuyordu birde iğnenin 7. Günü troid var mı diye baktırmaya gitmiştim aile hekimim gebelik ihtimalin var 14.4 çıktı sonucum sonra duydumki iğnenin etkisiymiş
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur
Sonucunuz ne çıktı merak ettim ben de aşılama yaptırdım aynı ilacı ben de kullanıyorum ve bekleme sürecindeyim
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur
Sonucunuz ne çıktı merak ettim ben de aşılama yaptırdım aynı ilacı ben de kullanıyorum ve bekleme sürecindeyim
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberi almanızı ve sağlıkla yavrunuzu doğurmanızı nasip etsin Rabbim
Şimdi nasıl bir tedavi uygulayacaksınız doktorunuz bir şey dedi mi?
Benimde aslında bugün kan testi yaptırmam gerekiyordu ama yaptırmadım nasıl olsa negatif diye düşünüyorum bacaklarımda ağrıyor zaten diyorum