• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşamasında ağrılar

tgcco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
20
4
1
36
Merhabalar, aşılama tedavisi görüyorum. Aşılamanın 5. Günündeyim. Kalçalarım çok fazla ağrıyor. Yumruklama hissi geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ganol f 75lik kullanıyorum.

Merhabalar, aşılama tedavisi görüyorum. Aşılamanın 5. Günündeyim. Kalçalarım çok fazla ağrıyor. Yumruklama hissi geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ganol f 75lik kullanıyorum.
Bende 5. Günümdeyim akşam üzerine doğru arttı sabah rahattım ara ara şişkinlik ağrı geliyor

asıl ovitrelli kullandıktan sonra ağırlık çöktü sinirler tepede sürekli ağlamaklı 😅

Geldim inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar hayırlısıyla🙏

Be
Benim de 5 gündür kalçalarım deli gibi ağrıyor bıgün aşıpma uaptık haşa hala ağrıyor yumruklamaktan yoruldum.. ama bu durum normalmiş

Evet benim de aynj günler sizde ağrı var mı kasıklarda
Ben sağdan yumurtladım tek bir tane yumurtam vardı 19.5 olduğunda çatlatma iğnesi yaptı doktorum muhtemelen 21 de falan çatladı diye düşünüyorum . Arkadan gelen bir tane daha var dedi onun mm söylemedi . Ama benim özellikle iki gündür sol tarafım çok ağrıyor . Hatta ani oturup kalkışlarda daha çok hissediyorum

Ben sağdan yumurtladım tek bir tane yumurtam vardı 19.5 olduğunda çatlatma iğnesi yaptı doktorum muhtemelen 21 de falan çatladı diye düşünüyorum . Arkadan gelen bir tane daha var dedi onun mm söylemedi . Ama benim özellikle iki gündür sol tarafım çok ağrıyor . Hatta ani oturup kalkışlarda daha çok hissediyorum
Benim de ağrım oldu evet kasıklarda yorunca falan oluyor ben bundan önce üçüncü çatlatma iğnem birinde olmadı ikincide kist oluştu üçüncü bu swferkinde ise yumurtalığım 21 mm idi iki gün sonra gel dediğinde 25 mm olraktan catma iğnesi aşılama oldum 25 mm ile hamile kalan var mı bilemiyorum çok üzülüyorum yeniden kist oluşacak diye

Benim de ağrım oldu evet kasıklarda yorunca falan oluyor ben bundan önce üçüncü çatlatma iğnem birinde olmadı ikincide kist oluştu üçüncü bu swferkinde ise yumurtalığım 21 mm idi iki gün sonra gel dediğinde 25 mm olraktan catma iğnesi aşılama oldum 25 mm ile hamile kalan var mı bilemiyorum çok üzülüyorum yeniden kist oluşacak diye
Ayy umarım gebesinizdir 🥰🥰 bende sağda 24 ve 25 mm iki yumurtam vardı doktor bu boyutlara gelince akşam yaptırdı çatlama iğnesini bugün 7. Günüm bekliyorum inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız

Back
X