• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama da 12. gün

seda_vrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
16
3
36
32
kızlar 24 kasımda aşılama yaptırım aşılamanın 10 günü beta hcg baktırdım ancak 1,20 den küçük yani negatif bugun 12. gün sizce pozitif olma ihtimali var mıdır ayrıca bugun adet olmam lazım ama olmadım gayet düzenlidir. aynı durumu yaşayan var mı ?

kızlar 24 kasımda aşılama yaptırım aşılamanın 10 günü beta hcg baktırdım ancak 1,20 den küçük yani negatif bugun 12. gün sizce pozitif olma ihtimali var mıdır ayrıca bugun adet olmam lazım ama olmadım gayet düzenlidir. aynı durumu yaşayan var mı ?
Aşılamayı bilmiyorum ama 12. Günden sonra test yapılması gerekiyor diye biliyorum. Adetiniz bugün gecikirse test yapmanız mantıklı olur

Aşılamada hormonla çatlatma yapıldığından aşılamadan 14 gün sonrası adet günün oluyor. Yani henüz 2 günün var. 14. Gün testi yenilemende fayda var

Bu arada ben de aynı gün oldum 😊 ben sanırım negatifim öyle geliyor bana ama bakalım bilemiyorum bir iki gün daha beklememiz lazım bence

Back
X