- 23 Eylül 2020
- 49
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi Ayse berat
Ayy cok sevindim gözün aydın ilk aşılamamıydı senin benim 5 gün var daha ama psikolojik mi bilmiyorum midem arada cıkacak gibiEvet .hamileyim.. Sende durumlar nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok sevindim gözün aydın ilk aşılamamıydı senin benim 5 gün var daha ama psikolojik mi bilmiyorum midem arada cıkacak gibiEvet .hamileyim.. Sende durumlar nasil?
Cok sevindim gözün aydın ilk aşılama mı senin. Benim 5 gün var daha ögrenmemeEvet .hamileyim.. Sende durumlar nasil?
Benım de 5 günCok sevindim gözün aydın ilk aşılama mı senin. Benim 5 gün var daha ögrenmeme
İlk aşılamamı pekiBenım de 5 gün ❤ 4 te olabılır
İlk, sizin?İlk aşılamamı peki
Benimde ilk vakit geçmiyorİlk, sizin?
Deil mi :)) az daha sabırBenimde ilk vakit geçmiyor
Asılama esnasında acıma oldu muİlk, sizin?
Özel hastanede mi devlette mi yaptırdınızDeil mi :)) az daha sabır
Hiçbişey hıssetmedım vallaAsılama esnasında acıma oldu mu
Yarı ozel sayılır unıversıte hastanesiÖzel hastanede mi devlette mi yaptırdınız
Benim zor gecti biraz yada ben kendimi cok sıktığım için korkudanHiçbişey hıssetmedım valla
Hım anladım hayırlısı olsun inşallahYarı ozel sayılır unıversıte hastanesi
Ben de merak içindeydim, korktugum gıbı olmadı cok sukur, muayene gıbı bıseymişBenim zor gecti biraz yada ben kendimi cok sıktığım için korkudan
İnşallahHım anladım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah bir dahasına gerek kalmazBen de merak içindeydim, korktugum gıbı olmadı cok sukur, muayene gıbı bıseymiş
Ahh keşkeeİnşallah bir dahasına gerek kalmaz
Hadi insalllah hayirli haberlerini aliriz.varmi belirti hissediyormusun bisiler kendin deCok sevindim gözün aydın ilk aşılama mı senin. Benim 5 gün var daha ögrenmeme
Merhaba Cnm ben 1. Asilamamda maalesef hamile kalamadim dün 2. Asilamayi yaptık bekliyorum peki 2. Asilamasinda hamile kalan var mıArkadaşlar asılamada hamile kalan yada kalamayan varmı
Maalesef hasta oldum bugün erkenden oldu cok da agrım var olmadı nasipHadi insalllah hayirli haberlerini aliriz.varmi belirti hissediyormusun bisiler kendin de